(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

alpmurat

Üye

Arkadaşlar şunu bilmeliyiz ki PNHT v52'ye uyarlamadan bende bu fwyi v52'ye uyarlayamam. Çoğu insan v51'e uyarlayan v52'yede uyarlar mantığı içinde. Ama öyle değil. Öyle olsaydı PNHT çoktan v52 için c6v20'yi çıkarırdı. Onlar 30 kişilik ekip ben ise arada bir yardım istediğim 2 kişi ile birlikteyim. 30 kişilik ekip daha c6'yı v52'ye entegre edemiyorsa benden entegre etmemi beklemeyin. Kaldı ki ben sistem ayarlarını düzenlerim. 5800'a c6 fwsini entegre etmek PNHT'nin işidir. Onlar entegre edecek ki bende onların fwsine hard mod uygulayabileyim.

Lütfen bu yazıyı okuyanlar okumayanlara anlatsın. Eğer böyle bir soru gelirse lütfen siz cevaplayın. Cevap basit: "PNHT v52'ye c6'yı entegre etmeden MegaloManiaX'da v52'ye MegaloManiaX v3'ü uygulayamaz."

hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim gerçekten emeğinize saygı duyuyorum. Allah tüm işlerinizde yolunuz acık etsin gerçekten büyük emek harcanan bir şey.iyi geceler iyi çalışmalar dilerim.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim gerçekten emeğinize saygı duyuyorum. Allah tüm işlerinizde yolunuz acık etsin gerçekten büyük emek harcanan bir şey.iyi geceler iyi çalışmalar dilerim.

Herkese iyi geceler arkadaşlar. Yarın saat 8:30'da yola çıkıyorum. Öğleden önce sorulara cevap veremeyebilirim. Sorularla ilgili cevapları biliyorsanız lütfen birbirinizle paylaşın.

Herkese iyi geceler.

ahmet meço

ahmet meço

Üye
arkadaşım v52 için bir fw yapma zamanı gelmedimi daha yabancı sitelerde dolu bizim sitemizde yok belliyoruz!

jayjay16

jayjay16

Üye
ben yükledim dostum eline sağlık ama bi sorum olucak şimdi biz oyun yüklerken normal 5800 oyunları ve programları yüklicez dimi ?

keko9

Üye
v52 ye uyarlama yapıcakmısın kardes?
bide bi sorum olucak v51 dosyalarını ındırıp jaf ıle flashlasak sonra senınkını yapsak bı sorun cıkarmı sonucta yıne 51 ın ustune kurucaz ?

Erman_

Erman_

Üye
ADam yukarda yazmış V52 olayını siz hala nerdesiniz. Komedi ya. ALlah sabır versin Mega. :) :D Bu arada Bu T9 nasıl şimdi? Türkçe port edilmiş C6 T9 umu yoksa V51 T9u mu? Kuruyorum gerçi şu anda Fw yi ama merak ettim çok fena. :D

Bu arada Megalomaniax; Ben şarj olurken yeşil ışık yansın diyenlerdenim, nasıl yakıcaz bunu? :)

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada anlatımda, normal mode'un tikini kaldırtmışsın, telefon test modda kalıyor. Bataryayı çıkarıp takmak gerekiyor iki done yazısını gördükten ve USB bağlantısını kestikten sonra. Bu normal modun tikini neden kaldırtıyorsun merak ettim açıklayabilir misin?

rebel_time

rebel_time

Üye
hocam eline sağlık şimdilik süper şarja bakıcam teşekkürler.

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
ben yükledim dostum eline sağlık ama bi sorum olucak şimdi biz oyun yüklerken normal 5800 oyunları ve programları yüklicez dimi ?

evet kardeşim 5800 oyunları ve pro.ları yükleyeceğiz.Ama ovi storedan c6 ve n97mini pro.larınıda indirebilirsin.Geneli uyumludur.Bu arada nasıl kurdun cfwyi çok da zor değilmiş değil mi? :-D

--------------- Ekleme ---------------

elbette ellerine sağlık ama sen farklı ayarlardamı kullanıyorsun telefonu bahsettiğin kadar bir hız görmedim ben yanıtlarsan sevinirim.

valla bu cfw bana megamanin diğer cfwlerinden daha hızlı geldi.Bu biraz da bizim elimizde aslında.C/ye pro kurmuyorum,hafızası 76mbde.Arka planda pro açık bırakmıyorum,arada bir ram blowu açıp ram temizliği yapıyorum, ki bu fwde buna bile gerek görmedim 2 gündür, ana ekrana normal kısayollar harici batarya,hava durumu gösteren tarzda widget eklemiyorum,sade bir tema kullanıyorum ve tema efektlerini kapalı tutuyorum.Kesinlıkle ilk 2 cfwden daha stabil bir cfw bu.2 gündür telefonun sınırlarını zorluyorum.Wifi kullanırken opera 5.1 (sis olan) de opera 10.1 de çoştu resmen.Destan gibi mesaj yazarken yazım ağırlaşmıyor.Telefonda ise 10 oyun,19 pro yüklü,bos hafıza ise kartta 2.8gb.Valla bana göre çok iyi/hızlı/stabil bir cfw.Senin cfwyi nasıl bulduğuna/beklentine bağlı bence :-D

virgo2000

virgo2000

Üye
harbi süper modlanmış eline sağlık

memoli79

memoli79

Üye
Bende bu oyunlar sorunsuz çalışıyor. Eğer oyunların sis dosyalarında PIPS installer entegre edilmişse siscontent ile PIPS yüklemesini kaldır. Oyunlar yüklenecektir.

Dedin gibi imzayı kaldırdım denedim olmadı kendim imzaladım yine olmadı oyunlar kuruluyor ama başlatmak için bastığımda hiçbir işlem yapmıyor

kıtalı42

Üye
eline sağlık kardeş bendde 5800 var senn yazılımını kullanıyorum süper gerçekten en kısa zamnda bunuda yükleyecem başarılar... ii çalışmlar

Erman_

Erman_

Üye
FW ile ilgili deneyimlerimi yazayım; telefon yönetimi haricinde başka bir probleme rastlamadım, henüz ilk gün olması yüzünden şarj olayını deneyemedim ancak, süper hızlı, efektleri kasmayan sade ama hoş efektli çok güzel bir fw olmuş. Ellerine sağlık kardeşim. Başarılarının devamını dilerim. hem okulda, hem fw de. :D

anilvasif

Üye
Onceki fw mde wirofon calısıyordu ama bunda sımdı yukledım yuklenmesıne yuklendı ama acmıyor patchlerı kaldırdım ole denedım yıne calısmıyor
Neler yapabılırım? programın ana sayfası dahı gelmıyor

dan guncelledım vede calıstı kullananlara duyurulur...
versıyon
Wirofon-Setup-0.3.1-rc02.sis olanı ındırsınler.... yenı versıyon cıkartmıs

ali0690

Üye
arkadaşlar ben bunu yükledim ama orjinal haline döndürmek istiyorum nasıl orjinal haline döndürcez

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
Erman_

Erman_

Üye
nasıl yapcaz işte onu bilmiyorum

Yukarıdaki linkten orjinal dosyaları indir. EXE halinde gelen dosyaları telefonuna kur.

Telefonunun hafıza kartına format at, telefonunu kapat ve USB kablo ile PC ye bağla.

1-) JAF programına gir,

2.) BB5 sekmesine tıkla,

3.) Phone Mode: kısmını OFFLİNE Yap.

3.) Manual Flash, Dead USB ve Normal Modu tikle.. CRT 308 in tikini kaldır.

4.) Use ini yi de işaretle, biraz bekle ve gelecek olan pencereden Nokia 5800-D (RM-356) yi seç.

5.) EURO 2 TURKEY RED 0559083 'ü işaretle.

Bu işlemleri yaparken aşağıdaki resimden kontrol edebilirsin doğru olup olmadığını;

Daha sonra FLASH butonuna bas. Gelen uyarıya evet de, Searching Phone yazısı ekrana geldiğinde, telefonun açma düğmesine 1 kere bas (1 saniye kadar basılı tut) Yazılar geçmeye başlayınca basmayı bırak ve bekle. Flash işlemi başlayacaktır. Alttaki yeşil çubuk dolacak.

Ekranda iki kere;

Done !
Done !

Yazısı çıkana kadar bekle. Bu yazıları gördüğünde USB kablosunu çıkart telefondan.

Telefonun orjinal haline dönecektir.

Saygılar :oke:

Denibo

Üye
hocam bi sorunum var telefonu kapatıyorum kendi yine açılıyor bu neden dolayı acaba

canoner

Üye
hocam bi sorunum var telefonu kapatıyorum kendi yine açılıyor bu neden dolayı acaba

fw yı hazırlyan arkadasın yaptıgı bı modıfıye..telefonun kapatma tusuna basınca reset atıyor.. telefonu kapatmak için bı power tusuna bıkere bas ve gelen menuden kapat bas tel kapanır...bı hata var sanma ılk sayfada bunu acıklamıs arkdas zaten...

Üst Alt