Mesut Aktaş
Co-Admin
Bir ihtimal ile de eğer orjinal hali yüklüyse üzerine yüklemez.Türkçeye çevrilen uygulama yükleyince, yüklenmiş gibi ilerliyo ama yüklenmedi yazıyo..
Neden yüklemiyo ?
Bir ihtimal ile de eğer orjinal hali yüklüyse üzerine yüklemez.Türkçeye çevrilen uygulama yükleyince, yüklenmiş gibi ilerliyo ama yüklenmedi yazıyo..
Neden yüklemiyo ?
Yüklü olanı kaldırıp, türkçeleşmiş olanı yükleyince de yine yüklemiyo.
Müsait olduğun zaman yeni bir app türkçeye çevirirken yeni video anlatım olsa daha iyi olabilir..
Video için teşekkürler xiami müzik çalar denedim öylesine. İmza falan ne varsa denedim yüklemiyo.
Dil dosyasını şifremele iyi olamamış çünkü dil dosyasını çıkarıp yapımcına gönderiyordum.Bence dil dosyasını dışarı aktarma özelliği eklenmeli şimdik eski sürümünü kuracağım
Pc'den denedim dil dosyasnını çıkarmadı,bende v2.2.0 kullanıyorum bu sürümde şifreleme yapmıyor düzeltene kadar eski sürüme devam birde vıp aldım 1 yıllık bilseydim almazdım.Bence arsc dosyası şifreleme diye bir şeçenek eklenmeli dileyen dil dosyasını şifrelensin veya dil dosyasını dışarı aktarma yöntemi eklenmeli.Aynen öyledir. Dil dosyasının şifrelenmesi hiç hoş değil. Eski sürümlerinde de şifreleme vardı hatırladığım kadarıyla yapımcıya bunun ile ilgili mail gönderdim. Bu şifrelemeyi kaldırırsa çok makbule geçecek doğrusu.
Pc'den denedim dil dosyasnını çıkarmadı,bende v2.2.0 kullanıyorum bu sürümde şifreleme yapmıyor düzeltene kadar eski sürüme devam birde vıp aldım 1 yıllık bilseydim almazdım.Bence arsc dosyası şifreleme diye bir şeçenek eklenmeli dileyen dil dosyasını şifrelensin veya dil dosyasını dışarı aktarma yöntemi eklenmeli.
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<resources>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x17020007">%d gün önce</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x17020008">%d saat</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x17020009">%d saat önce</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x1702000a">%d dakika önce</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x1702000b">%d dakika</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x1702000c">%d dakika önce</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x1702000d">%d saniye</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x1702000e">%d saniye önce</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x1702000f">%d saniye önce</item>
https://fb.com/groups/playlistv/"</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x170200c6">Oynatıcınız kurulu değil!</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x170200c7">kanal</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x170200c8">kanal</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x170200c9">%d gün içinde</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x170200ca">%d saat içinde</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x170200cb">%d dak içinde</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x170200cc">%d dakika içinde</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x170200cd">%d saniye içinde</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x170200ce">%d sn içinde</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x170200cf">1 saat içinde</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x170200d0">1 dk içinde</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x170200d1">1 dakika içinde</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x170200d2">1 sn içinde</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x170200d3">1 saniye içinde</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x170200d4">oynatıcı bu aygıt için desteklenmiyor</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x170200d5">" çalma listesi bulundu"</item>
<item type="b" name="__APKTOOL_DUPLICATENAME_0x170200d6">" çalma listesi bulundu. İçe aktarmak ister misiniz?"</item>
</resources>
Google çeviride Türkçe dil seçeneğinin olmaması büyük bir eksiklik Türkçe dil desteği veren arkadaş bu hakkında bir mail atarak bu sorunu'da ortadan kaldırmalı diye düşünüyorum.Arkadaşlar türkçe kullanmamızda yardımcı oldunuz googla ceviri özelliğrnin gelmesine birde vesile olsanız çok güzel olurdu! Adamlar yunanca çevriyi bile eklemişlr, türkçe hala yok
Arkadaşlar türkçe kullanmamızda yardımcı oldunuz googla ceviri özelliğrnin gelmesine birde vesile olsanız çok güzel olurdu! Adamlar yunanca çevriyi bile eklemişlr, türkçe hala yok
Google çeviride Türkçe dil seçeneğinin olmaması büyük bir eksiklik Türkçe dil desteği veren arkadaş bu hakkında bir mail atarak bu sorunu'da ortadan kaldırmalı diye düşünüyorum.
Bekliyoruz ...