(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
ya dostum windows 7 kullanıyorum jaf yüklenmiyo uyumsuzluk var galiba daha yeni sürümü yok mu?

kardeş hangi sürümü ve nereden indirdiğini bilmiyorum ama bende win7 kullanıyorum.
İndirdiğin dosyaları önce tek tek sağ tıklayıp özelliklerden service pack 3 uyumlu yap öyle yükle.En sonunda da açacağın exe.nin üzerine sağ tıklayıp yönetici olarak açı tıkla.Bi dediğim gibi yap olmazsa yine yazarsın buraya.Ama forumda bununla ilgili bir konu olduğunu hatırlıyordum yanılmıyorsam

jayjay16

jayjay16

Üye

kardeş hangi sürümü ve nereden indirdiğini bilmiyorum ama bende win7 kullanıyorum.
İndirdiğin dosyaları önce tek tek sağ tıklayıp özelliklerden service pack 3 uyumlu yap öyle yükle.En sonunda da açacağın exe.nin üzerine sağ tıklayıp yönetici olarak açı tıkla.Bi dediğim gibi yap olmazsa yine yazarsın buraya.Ama forumda bununla ilgili bir konu olduğunu hatırlıyordum yanılmıyorsam

çok sağol abi oldu valla ama ben hiç fw yüklemediğim için şu anda da ne yapıcağımı bilmiyorum :hmmm

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
çok sağol abi oldu valla ama ben hiç fw yüklemediğim için şu anda da ne yapıcağımı bilmiyorum :hmmm

kardeş bu fwyi yükleyeceksen bu konudaki jaf kullanımı konusundaki direktifleri uygula.Her cfw nin jaf yüklemesi farklılıklar gösterebiliyor.Zaten konunun ilk sayfasında görmüşssündür MegaManin ayrıntılı anlatımını.Bende senin gibiydim, çok korkmuştum hatta telefonu bozacam diye:kop: ama 1-2 kere yükleyince alışıyorsun.Bugün bu cfwyi yüklemem 3 dk.mı aldı hatta.Başarılar

edit:bu arada nasıl k..du belediyeye alex de souza :box:d:

jayjay16

jayjay16

Üye

kardeş bu fwyi yükleyeceksen bu konudaki jaf kullanımı konusundaki direktifleri uygula.Her cfw nin jaf yüklemesi farklılıklar gösterebiliyor.Zaten konunun ilk sayfasında görmüşssündür MegaManin ayrıntılı anlatımını.Bende senin gibiydim, çok korkmuştum hatta telefonu bozacam diye:kop: ama 1-2 kere yükleyince alışıyorsun.Bugün bu cfwyi yüklemem 3 dk.mı aldı hatta.Başarılar

edit:bu arada nasıl k..du belediyeye alex de souza :box:d:

çok sağol :)

numan.tr

numan.tr

Üye
ellerine sağlık kardeşim ama benim telde olmadı tel kapandı
yalnız unuttuğum bi nokta var benim tel v51 değil v52 yüklemiştim ondan dolayı tırtlamış olabilir mi?
ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisin?

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
ellerine sağlık kardeşim ama benim telde olmadı tel kapandı
yalnız unuttuğum bi nokta var benim tel v51 değil v52 yüklemiştim ondan dolayı tırtlamış olabilir mi?
ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisin?

kardeş geçmiş olsun diyorum sana konunun en başında en üstte yazılmış v52 olanlar yüklemesin diye çünkü bu cfw v51 üzerine kurulu, yani bi alt versiyona geçmeye çalıştın ve büyük bir ihtimal telefonun flashını yaktın.Servislik oldu telefonun yada oyuncaklık oldu diyebilirim sana.Keşke dikkatli okusaydın yazılanları be arkadaşım üzüldüm şimdi

numan.tr

numan.tr

Üye

kardeş geçmiş olsun diyorum sana konunun en başında en üstte yazılmış v52 olanlar yüklemesin diye çünkü bu cfw v51 üzerine kurulu, yani bi alt versiyona geçmeye çalıştın ve büyük bir ihtimal telefonun flashını yaktın.Servislik oldu telefonun yada oyuncaklık oldu diyebilirim sana.Keşke dikkatli okusaydın yazılanları be arkadaşım üzüldüm şimdi

sağol kardeşim okudum yazılanları ama v52ye 1 gün önce geçmiştim ve unutmuşum geçtiğimi flashlarken aklıma geldi ama yapacak bişe yok tabi. nereden anlarım flashın yanıp yanmadığını ? bide garanti dışı kalır mı sence?:vur:ağlarım:

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
sağol kardeşim okudum yazılanları ama v52ye 1 gün önce geçmiştim ve unutmuşum geçtiğimi flashlarken aklıma geldi ama yapacak bişe yok tabi. nereden anlarım flashın yanıp yanmadığını ? bide garanti dışı kalır mı sence?:vur:ağlarım:

valla garanti kapsamının dışında kalır mı orasını bilemem biraz düşündürücü bir konu.Telefonun servise gittiğinde telefon incelendiğinde custom firmware attığın farkedilirmi yada ne biliyim v52 den v51e geçtiğin farkedilirmi araştırmak lazım bence.

numan.tr

numan.tr

Üye

valla garanti kapsamının dışında kalır mı orasını bilemem biraz düşündürücü bir konu.Telefonun servise gittiğinde telefon incelendiğinde custom firmware attığın farkedilirmi yada ne biliyim v52 den v51e geçtiğin farkedilirmi araştırmak lazım bence.

akılsız başın cezasını çekecez artık neyse teşekkürler cevapladığın için

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
akılsız başın cezasını çekecez artık neyse teşekkürler cevapladığın için

rica ederim kardeşim tekrar geçmiş olsun ama flash masrafı 25-30 lira falan diye hatırlıyorum yanılmıyorsam, daha önce başka bir forumda okumuştum galiba.İnşallah 25-30luk bir şeydir daha fazla değildir

memoli79

memoli79

Üye
Arkadaşlar Fw çok güzel yalnız oyunları yükleyemiyorum Daha önce kullandığım Sunrise Fw sine yüklediğim oyunlardan aşağıda yazılı olanları bu fw ye yüklüyorum ama hiçbişey yapmıyor oyun açılmıyor yani. yardımcı olursanız sevinirim.
Asquadron
Raging Thunder
Toonwarz
Iron Sight
Bounce
cevap verecek kimse varmı

fth-94

Üye
Arkadaşlar bu fw v52 uyarlıyabilirmisiniz ? Biz v52 mağdurlarına bir yardımcı olun lütfen...

kokpit774

kokpit774

Üye
Mega Man ellerine sağlık bugün yükleme fırsatı buldum 4x4ü. Çok süper editlemişssin her zaman ki gibi yine.Ellerin dert görmesin emi.Tek sorunum Xpress Media tuşu bir çalışıyor bir çalışmıyor.Önceki mesajlarda yazıldığı gibi farklı bir tema kullanıyorum ama çözemedim maalesef :ağlarım:

edit:Tamamdır çalışıyor artık :ah

edit 2: Kurcaladıkça çıldırıyorum resmen :-D Telefon uçuyor yav, bildiğin uçuyor aynı Olin reklamındaki gibi...1 saattir test ediyorum, girmedik menü, dosya bırakmadım.Arka planda 15 tane pro. açtım Rami denemek için bana mısın demedi telefon.Telefonun dili olsa bana " Yemezler koçum istersen 50 tane pro. aç " deyip dalga geçer resmen :d::d::d:

edit:3 MegaMan bu cfwde yazdığın özelliklere, C6/N97 fwler için modlar konusundaki aynı özellikte ki modları tekrar yüklemeye gerek yok değil mi.Örneğin ses codecleri, video kayıt kalitesi artırma, ekran dönüş hızı gibi mesela :allalla:

elbette ellerine sağlık ama sen farklı ayarlardamı kullanıyorsun telefonu bahsettiğin kadar bir hız görmedim ben yanıtlarsan sevinirim.

e00q

Üye
rompatcher yokkk :(((( kurulmuoda

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
rompatcher yokkk :(((( kurulmuoda

RomPatcher entegre olarak fwde vardır.

var araçlar klasörünün içinde ama açabilirmisin bilmiyorum çünkü ben açamadım =))

gerekli gördüğünüz .rmp dosyalarını forumlardan indirip E'de patches klasörü oluşturup buraya atarsanız RomPatcher'a girdiğinizde atmaz.

Örneğin. Open4all.rmp - private,sys,system,resource içini görmeye yarar. Bunun gibi.

--------------- Ekleme ---------------

cevap verecek kimse varmı

Bende bu oyunlar sorunsuz çalışıyor. Eğer oyunların sis dosyalarında PIPS installer entegre edilmişse siscontent ile PIPS yüklemesini kaldır. Oyunlar yüklenecektir.

mehmet1788

Üye
Bu fwyi kurduktan sonra telefonun güvenlik kodu sıfırlanıyormu?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Karderş Garmin v6 mı yoksa 5.50 mi tavsiye edersin.Tekrar kaldır kur olsun istemiyorum

Son versiyon her zaman iyidir. :oke:

Fw yi kurdum çok güzel olmuş eline sağlık ama ben telefonumu ingilizce kullanmak istiyorum ne yapmam gerek ?

NFE ile indirdiğin rofs2'yi aç. Temalardan birini sil ve c6 v11 için olan English.lang dosyasını language managerdan ekle. Bir fw silmen lazım çünkü rofs2de ingilizce dilini ekleyecek kadar boş yer yok

18- Müzik Çalar Sadece E:/Sounds'u Tarar
başka klsörleri seçemezmiyiz? sadece soundsdaki müziklerimi seçer.. ,,, ve bu fwde müzikte arama varmı v50de kaldırmıstılarya..

NFE ile rofs2 yi aç. rofs2/private\10202be9/101FFCD2.txt dosyasını aç

0x1 string "E:\\Sounds\\" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail

E:/Sounds yazan yeri kafana göre değiştir.. Repackle ve yeni oluşan rofs2 ile telini jafla flashla

dün geceden beri uğraşıyorum hacklemek için herşeyi adım adım da yapıyorum olmuyor daha önceden bir çok kez hackledeim ama şimdi olmuyo jaf ile bitürlü yapamadım flash a basıyorum evet e basar basmaz power tuşuna bastıktan sonra searcing phone yazıyo sonra not found :S

ilk başta OFFLİNE modu seçiyor musun?

Öncelikle mod için teşekkür ederim. Orijinal sürümü unuttum diyebilirim. Bi kaç sorum olucak.
Daha önce hız için oyunlarda felan faydası olsun diye v1 kullanıyordum. Bu sürümde oyunlar için grafik hızlandırıcı mod var mı? Fps oranı nasıl v1'de 30 fps sanırım. gene aynımıdır?

ilk sayfada sistem modifikasyonlarında da yazdığı gibi ui ve oyunlarda performasn optimize edildi. FPS:30

bu yeni fw.yi yükledim, evet hız farkı var, daha henüz tam olarak test edemedim, ancak 1.sayfadaki ekran ayarlarını yapmak istedim, ekran bölümünü açınca ekran ayarları farklı geldi, yeni eklemeler var, ancak otomatik tuş kilit kapatmak için telefon yönetimine tıklayınca telefon ana ekrana dönüyor. telefon otomatik tuş kilit süresini değiştiremiyorum, bu sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen varmı arkadaşlar.

ikinci sıradaki Nokia Black Theme ve orjinal simgeleri kullanan temalarda orası atıyor. Şuan için fwnin tek sorunu bu. TR dilden kaynaklı. 3 arkadaş bu hataya neden olan .r14 dosyasını araştırıyoruz hala.

Mega Man ellerine sağlık bugün yükleme fırsatı buldum 4x4ü. Çok süper editlemişssin her zaman ki gibi yine.Ellerin dert görmesin emi.Tek sorunum Xpress Media tuşu bir çalışıyor bir çalışmıyor.Önceki mesajlarda yazıldığı gibi farklı bir tema kullanıyorum ama çözemedim maalesef :ağlarım:

edit:Tamamdır çalışıyor artık :ah

edit 2: Kurcaladıkça çıldırıyorum resmen :-D Telefon uçuyor yav, bildiğin uçuyor aynı Olin reklamındaki gibi...1 saattir test ediyorum, girmedik menü, dosya bırakmadım.Arka planda 15 tane pro. açtım Rami denemek için bana mısın demedi telefon.Telefonun dili olsa bana " Yemezler koçum istersen 50 tane pro. aç " deyip dalga geçer resmen :d::d::d:

edit:3 MegaMan bu cfwde yazdığın özelliklere, C6/N97 fwler için modlar konusundaki aynı özellikte ki modları tekrar yüklemeye gerek yok değil mi.Örneğin ses codecleri, video kayıt kalitesi artırma, ekran dönüş hızı gibi mesela :allalla:

cevap3: gerek yok zaten ilk sayfada yapılan sistem modifikasyonları yazıyor

--------------- Ekleme ---------------

Bu fwyi kurduktan sonra telefonun güvenlik kodu sıfırlanıyormu?

sıfırlanır. Hafıza kartıyla birlikte flashlama. Eğer flashlarsan telefonun olmayan bir güvenlik kodu isteyebilir.

alpmurat

Üye
v52 uyarlamayı düşünüyormusun Bu versiyonu ? Evet ise ne zaman eline sağlık bu arada.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
v52 uyarlamayı düşünüyormusun Bu versiyonu ? Evet ise ne zaman eline sağlık bu arada.

Arkadaşlar şunu bilmeliyiz ki PNHT v52'ye uyarlamadan bende bu fwyi v52'ye uyarlayamam. Çoğu insan v51'e uyarlayan v52'yede uyarlar mantığı içinde. Ama öyle değil. Öyle olsaydı PNHT çoktan v52 için c6v20'yi çıkarırdı. Onlar 30 kişilik ekip ben ise arada bir yardım istediğim 2 kişi ile birlikteyim. 30 kişilik ekip daha c6'yı v52'ye entegre edemiyorsa benden entegre etmemi beklemeyin. Kaldı ki ben sistem ayarlarını düzenlerim. 5800'a c6 fwsini entegre etmek PNHT'nin işidir. Onlar entegre edecek ki bende onların fwsine hard mod uygulayabileyim.

Lütfen bu yazıyı okuyanlar okumayanlara anlatsın. Eğer böyle bir soru gelirse lütfen siz cevaplayın. Cevap basit: "PNHT v52'ye c6'yı entegre etmeden MegaloManiaX'da v52'ye MegaloManiaX v3'ü uygulayamaz."

Üst Alt