(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

anilvasif

Üye
geriye dönüş yoksa sıkıntı yaratabilir :D

--------------- Ekleme ---------------

ya ben yukledim ama bi turlu yazılım güncellemelerinde ovi magazayı bulamıyorum yaa :S

bunu indir ve yukle dostum calısacaktır...

fearfactoryy

Üye
teşekkürler kardeş emeğine sağlık çok güzel olmuş yanlız ben bir sorun yaşadım rehbere girince favorilere ekle diye bi kısım warya oraya bir iki kişi ekledim we onlar artık rehberde görünmüyo çıkartmak istiyorum çıkaramıyorum da kayboldu kartvizitler:D yardımcı olabilirsen şimdiden teşekkürler:):oke:

Nikolayco

Nikolayco

Üye
Pil çok çabuk bitiyor 1-1,5 gün gibi bir zamanda bitti.

Ayrıca orjinal iconlar kullanılabilir mi acaba? ben bu iconlara alışamadım. v52 yükledim. ama geri adım atmak istemiyorum açıkçası.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ADam yukarda yazmış V52 olayını siz hala nerdesiniz. Komedi ya. ALlah sabır versin Mega. :) :D Bu arada Bu T9 nasıl şimdi? Türkçe port edilmiş C6 T9 umu yoksa V51 T9u mu? Kuruyorum gerçi şu anda Fw yi ama merak ettim çok fena. :D

Bu arada Megalomaniax; Ben şarj olurken yeşil ışık yansın diyenlerdenim, nasıl yakıcaz bunu? :)

Bu arada anlatımda, normal mode'un tikini kaldırtmışsın, telefon test modda kalıyor. Bataryayı çıkarıp takmak gerekiyor iki done yazısını gördükten ve USB bağlantısını kestikten sonra. Bu normal modun tikini neden kaldırtıyorsun merak ettim açıklayabilir misin?

rof2'yi editlemen lazım. Gerekli dosyaları verebilrim istersen.

Normal Mode 'da telefon bugda kalıyor. Test'e geçirilmesi gerekiyor.

Dedin gibi imzayı kaldırdım denedim olmadı kendim imzaladım yine olmadı oyunlar kuruluyor ama başlatmak için bastığımda hiçbir işlem yapmıyor

İmzayı kaldırmayacaksın. yüklenmeyen oyun sislerinde pips installerda birlikte yüklenir. Yani sis içinde sis vardır. Sen bu pips installerin bütün dosyalarını sisden sileceksin. Sonra yeni sis dosyasını kaydedip onunla kurulum yapacaksın telefona.

Bana çalıştıramadığın oyunların isimlerini yaz. Ben hazırlayıp ilk sayfada yayınlarım müsait olunca.

Hafıza kartını çıkart, telefonunu aç. Telefon açılınca hafıza kartını tekrar tak.

Telefonun açılacaktır. Ara sıra benim de oluyor bu şekilde anlam veremiyorum. :angry:

Bunun nedeni genelde powerpython4all oluyor. Bunun yüklü olduğu tellerde açılışta eğer telefonuz açılmadıysa kartı çıkarın. Nokia yazısı ekrana gelir gelmez takın. Böylelikle temanız da değişmemiş olur.

teşekkürler kardeş emeğine sağlık çok güzel olmuş yanlız ben bir sorun yaşadım rehbere girince favorilere ekle diye bi kısım warya oraya bir iki kişi ekledim we onlar artık rehberde görünmüyo çıkartmak istiyorum çıkaramıyorum da kayboldu kartvizitler:D yardımcı olabilirsen şimdiden teşekkürler:):oke:

İlk sayfada favori kartvizitler yazıyor. Okumadığınız için bugda kaldı favori kartvizitleriniz.

Pil çok çabuk bitiyor 1-1,5 gün gibi bir zamanda bitti.

Ayrıca orjinal iconlar kullanılabilir mi acaba? ben bu iconlara alışamadım. v52 yükledim. ama geri adım atmak istemiyorum açıkçası.

Orjinal iconlardan 2 tanesinde tr hatası mevcut. Türkçe dilde hiçbir şekilde düzelmiyor. Tek sorunu orjinal iconlu temalarda telefon yönetimine girmemesi.

vodkasexual

Üye
Media tuşu çalışmıyor ve müzik çalarken yeşil tuş kırmızı tuş ileri geri şarkıyı değiştiriyor demişsiniz fakat bende o da çalışmıyor. Yüklenen müzik programına bastığımda hiç bir işlem olmuyor..

bu iki sorunuma yardımcı olursanız sevinirim.

fearfactoryy

Üye
İlk sayfada favori kartvizitler yazıyor. Okumadığınız için bugda kaldı favori kartvizitleriniz.

peki yardımcı olur musun nasıl düzeltebilirim?

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşım telefonuma bunu kurdum fakat kapattım mı tekrar kendi kendiliğinden açılıyor ne yapmam gerekiyor söylermisin ? teşekkürler...

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
arkadaşım telefonuma bunu kurdum fakat kapattım mı tekrar kendi kendiliğinden açılıyor ne yapmam gerekiyor söylermisin ? teşekkürler...

bu cfw de yeni bir özellik var kardeş off tuşuna basılı tuttuğunda restart yapıyor.Off tuşuna bir kez basıp çek ekrana kayıp açılan menüden "kapat" ı tıkla :ehe bende kafayı yemiştim ilk başta sonradan öğrendim :d:

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
bundaki sistemin aynısını içeriğiyle birlikte diğer yaptığına yapsam 10 numara olcak yüklenen programlarda dağil hızı pekte önemli değil aslında şarj ve kullanışlığı içeriği önemli arkadaşım bence inşallah bunun içeriğinin aynısını şu versiyon 52 yaparsın hele ki şu müzik programı durdurmak değiştirmek olayı süper olmuş...

bu cfw de yeni bir özellik var kardeş off tuşuna basılı tuttuğunda restart yapıyor.Off tuşuna bir kez basıp çek ekrana kayıp açılan menüden "kapat" ı tıkla :ehe bende kafayı yemiştim ilk başta sonradan öğrendim :d:

tmmm sağool daha iyi o zaman ;)))

vodkasexual

Üye
Media tuşu çalışmıyor ve müzik çalarken yeşil tuş kırmızı tuş ileri geri şarkıyı değiştiriyor demişsiniz fakat bende o da çalışmıyor. Yüklenen müzik programına bastığımda hiç bir işlem olmuyor..

anilvasif

Üye

ilk sorunun cevabı farklı temaları denermısın 1tanesınde medıa tusu calısmıyordu dıgerlerınde calısıyor
muzık calarkende tusların calısması ıcın tus kılıdının aktıf olması lzm yanı telefonun tus kılıdınde olması sart

vodkasexual

Üye
ilk sorunun cevabı farklı temaları denermısın 1tanesınde medıa tusu calısmıyordu dıgerlerınde calısıyor
muzık calarkende tusların calısması ıcın tus kılıdının aktıf olması lzm yanı telefonun tus kılıdınde olması sart

4 tane tema var 4'ünde de çalışmıyor media tuşu.. FW yüklemeden önce çalışıyordu..

ibrahimpasa

Üye
Fw için çok teşekkürler. V 5.2 yi mi kursam diye düşünmüştüm bu daha cazip geldi hoş da olmuş...

Erman_

Erman_

Üye
Cevaplar için teşekkürler megalomaniax. Ben yeşil ışığı şu şekilde yakmayı başardım, N97 ve C6 modlarında varya yeşil ışığı kapatmak için mod. O dosyayı indirdim, içerisindeki .rul dosyasını notepadle editledim, okudum biraz kod bilgim var, chargelight off olan yerleri ON yaptım, halloldu. Ama tek sorun, şarj complate olduğunda yeşil ışık yanıyor. Bide ilk taktığım anda. Tel tuş kilidine girince yeşil sönüyor bi süre sora. Neyse önemi yok ancak, şarj 1,5 - 2 gün zor gidiyor. :( Widgetlerde sadece bildirimleri kullanıyorum. Arka planda ise sürekli 2 uygulama açık. Birisi JB taskman, diğeri ise ionbattery programı. Widgetlerde de bildirimler. Kullandığım temada küçük bir tema, boyutu 800 Kb lık bişey. :( Malesef şarj olayı sıkıntılı sanırım. Ama c6 ların geneli bu şekilde diye biliyorum.

derviss54

Üye

bunu indir ve yukle dostum calısacaktır...

sagolasın dostum hallettim :)

arkadaşlar bu programda benim bulduğum bir kaç sorunu sizlere paylaşayım
1) msj yazarken tr tahmin var ama yeterince iyi değil birçok kelimeyi görmüyor
2) 5800 orj. yazılımında oldugu gibi msj yazarken yan cevirince tam klavye cıkmıyor elle yapmak gerekiyor
3) mesela bir uygulamayı kapatmak için çıkışa 2 3 kere hızlıca basınca yavaş ilerliyormus gibi oluyor program kapanınca rehberi acıyor bunun gibi

AMA HERŞEYE RAĞMEN YAPAN ARKADAŞTAN ALLAH RAZI OLSUN :) ÇALIŞMALARININ DEVAMINI BEKLİYORUZ NOKİA NIN KENDİSİNİN BİRŞEYLER YAPACAGI YOK :) MİLLET FW LERLE DAHA İYİSİNİ ÇIKARTIYO
SON OLARAK MegaloManiaX ARKADAŞIMIZDAN BU KÜÇÜK HATALARIDA DÜZELTİP V52 YE C6 V20 YE EN KISA ZAMANDA ÇIKARTMASINI BEKLİYORUM :) ÇOK ŞEY İSTEMİYORUZ İNŞ KOLAY GELSİN MegaloManiaX , ELLERİN DERT GÖRMESİN :)

iskoc46

iskoc46

Üye
telefon sistem hatsı diyip yüklü uygulamalar kayboluyor.İkinci defa yükledim hatayı tekrar veriyor ne yapmamı önerirsiniz

anilvasif

Üye
4 tane tema var 4'ünde de çalışmıyor media tuşu.. FW yüklemeden önce çalışıyordu..

Bendekıde kafasına gore calısıp calısmıyor :)))
Ama ılk kurdugumda sorunsuz calısıyordu programlar yukledıkce sapıtmaya basladı
ama orjınal fw kullanırkende durum bole cakısan bır program yuklemıssek sapıtıyor

openstar

openstar

Üye
v52 ye neden yüklenmiyor..
v52 ye uyanı ne zaman üretilir acep...

bangh

Üye
JAF version 1.98.62
Detected PKEY: 90009699
Card life counter: 99.99%
P- nokia module version 01.02
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.1.35.0
Changing mode...Done!
Changing mode...
Detected P-: 90009699
Init usb communication...
Done!
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Phone Type:
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Users\Casper\Desktop\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\RM-356_51.0.006_prd.core.C0r
PPM Flash file: NONE
Phone Type:
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Users\Casper\Desktop\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\RM-356_51.0.006_prd.core.C0r
PPM Flash file: C:\Users\Casper\Desktop\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\5800_C6_MegaloManiaX_v3.V01
Phone Type:
FILES SET FOR FLASHING:
PPM Flash file: C:\Users\Casper\Desktop\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\5800_C6_MegaloManiaX_v3.V01
APE Variant file: C:\Users\Casper\Desktop\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\MegaloManiaX C6 v3 (4x4 Menu)\5800-C6_MegaloManiaX.uda.fpsx
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
........Error booting phone...

hocam bende sürekli bu hatayı veriyor win 7 kullanıyorum dediğin herşeyi harfiyen yaptım sorun ne olabilir

Üst Alt