(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

'Şeref'

Emekli Yönetici
teşekkürler emeğine sağlık super olmuş şimdi indiriyorum.:aha:

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
1)telefon kapaalı olacak.
2)şarda yüklerken genelde şarj bağlantısını keser sen genede şarjın en az 3 diş varken yap
3)gerek yok hatta hic bir fw yüklemesi yaparken gerek yok yani takılı dursun
4)yedeklemeye gerek yok

--------------- Ekleme ---------------

yldzyalcin ile aynı anda yazmışız:ehe:)

:d::aha::P::oke:

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlar,
11) N97/C6'daki Flash Player (Version 4)

facebooktakı videoları ızlıyebılecekmıyız yani? Deniyen arkadaslar bılgı verebılırmı bu konu hakkında...
DÜZELTME:en az 10.1 versiyonu gerekiyor

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 5-6 kezdir deniyorumda yine aynı bu telefenu bağlama işini anlamadım arkadas ilk kez bağlıyosan destek yazılım yüklü falan dedi de çıkmıyo hiç öyle bişi biz bi yerden falan mı yüklicez

Destek yazılımı yükleme: İlk sayfada en altta yazıyor. Önce pc suite i kur ardından JAF'ı kur. Telefonu bir kere bağlayıp pc suite i aç. Sana telefona destek yazılımı yüklensin mi diyecek evet de. Sonra pc suitei kapa JAF'ı çalıştır. Eğer JAF'ın tamamıyle doğru yüklendiyse sorun çıkmayacaktır.

E:/thinkchange/c/
E:/thinkchange/e/

E'ye bu klasörleri oluşturun. c'ye yüklenmesini istediğin programları E:/thinkchange/c/, e'ye yüklenmesini istediğiniz programları da E:/thinkchange/e/'ye atın. Start install'e tıklayın.

peki bu dosyaları nasıl oluşturacaz klsör adı /e/ bişaretleri kabul etmiyor

Yani hafıza kartına ThinkChange diye klasör oluştur. Onun içine de E ve C diye iki klasör oluştur demek o.

büyük emek harcamışsın teşekkürler

Güle güle kullanın.

MegaloManiaX C6 v3 (4x5 Menu)

bunun linki yenilendi mi üstadım?
ben dün gece kurdumda yenilenecek demiştin.

Hepsi yenilendi kardeşim.

yazlım güncellemeleri nerde bulamdım da ben ?

Menü>>Internet>>Yazılım Güncelleme. Bu Arada Ovi Suite'i Yazılım Güncellemeden kurduktan sonra ilk sayfadaki sis dosyasından da güncelleyin. Sadece yazılım güncellemeden kurduğunuz açmaz.

Bazı arkadaşlar internet ile alakalı yerlerde direk avea gprs, vodafone gprsden bağlanıyor diyorlar. Bu bir sorun değil ayar. Her zaman sorması için. Menu>>Internet>>Web>>Ayarlar>>Genel'den Gerektiğinde Soru'u seçin.

arkadaşlar yazılım güncellemeleri varmı ovi store yokta wlan fln bulamadım ben

Menü>>Internet>>Yazılım Güncelleme

ya megalomaniax ben haritalara giremiyorum. giriyorum 3sn sonra atıyor beni programdan.

cities klasörün yoksa giremezsin. Eski cities klasörün varsa beyaz ekran görürsün sadece. cities klasörünü ilk sayfaya ekleyeceğim birazdan.

şuanda firefox ile indirdim ve tanımlanamayan arşiv sonu hatası aldım. premium kullanıyorum. başka bir siteye yüklermisin ?

Kardeş ESET'i devredışı bırak dene. Virus programından kaynaklanıyor sanırım.

arkadaşlar özür dileyerek bir kaç soru soracağım 1. si flash atarken tel kapalı konumdamı olacak 2. si telefon şarzda iken yazılımı yüklesem bir sakıncası olurmu 3. sü hafıza kartını çıkarmama gerek varmı 4. sü rehberim sim hafızasında yinede yedekleme yapmama gerek varmı yardımcı olursanız memnun olurum tşk ederim.

1-kapalı olacak
2-şarj takılı olmaz. şarjın en az 5 çubuk olsun.
3-çıkarman şart. yoksa hafıza kartına kendi şifre koyabiliyor. Bu bütün c6 fwlerindeki genel sorun. Flashtan sonra hafıza kartını takmadan önce. Private,Resource,Sys,System gibi klasörleri sil.
4-Rehberin simde ise bir sorun olmaz ama favori kartvizit olarak atayabilmen için ilk sayfadaki yönergeleri izle. yoksa favori kartvizit koyamazsın ekrana.

Arkadaşlar,
11) N97/C6'daki Flash Player (Version 4)

facebooktakı videoları ızlıyebılecekmıyız yani? Deniyen arkadaslar bılgı verebılırmı bu konu hakkında...

Hayır flash 4 video oynatmak için yeterli değil. Sadece swfleri daha hızlı oynatıyor.

şu linkleri başka bir yere daha upload etsende bizde indirebilsek ?

Tamam kardeşim senin için 4x5'i başka yere upload edecem ama sorun senin pcye dosyalar inerken rarın içeriği değişiyor. Nereye upload edersem edeyim yine aynısı olcak. Senin için zip yapıyorum mediafire'a

teşekkürler emeğine sağlık super olmuş şimdi indiriyorum.:aha:

Güle güle kullanın.

evet kardeşim internetten bilgisayarda oldugu gibi iziliyorsun

Yok kardeş izleyemiyorsun. En basitinden facebook flash 10.1 kullanıyor nasıl izleyelim. Flash 4 swfleri daha hızlı oynatıyor 5800 flash playerına göre.

PriZm

PriZm

Üye
Pardon kardeşim ben youtube gibi sitelerden video izlemekten bahsedio sandım bi anlık dalgınlık

ozgunb

ozgunb

Üye
Nokia theme white temasını paylaşmana gerek kalmadı ben buldum.

anilvasif

Üye
evet kardeşim internetten bilgisayarda oldugu gibi iziliyorsun

ustadın cevabı : Hayır flash 4 video oynatmak için yeterli değil. Sadece swfleri daha hızlı oynatıyor.

sen ızlıyebılıyorsan dostum bı vıdeosunu cekıp yollarmısın gozumuz gonlumuz senlensın :)))

Pardon kardeşim ben youtube gibi sitelerden video izlemekten bahsedio sandım bi anlık dalgınlık

Dostum yardım etme caban ıcın tskler ama ben oraya youtube yazmadım :))) ozellıkle facebook yazdım
yorulmussun anlasılan ıyı bır uyku lzm sana

efsanekralx1

Üye
eyw da birşeyler yaptım galiba geen crc hatasından dolayı olmadı. ben bir şekilde o rarın içinden hatalı dosyayı çıkarttım ve jaf ile ayarları yaptım. flash diyorum ve telefonun power tuşuna basıyorum o anda visual basic 2008 debugger programı çalışıyor(vb8 yüklü olduğu için pcmde). buda program kapanıyor anlamına geliyor.

"An unhandled win32 exception occurred in jaf.exe"

PriZm

PriZm

Üye
ustadın cevabı : Hayır flash 4 video oynatmak için yeterli değil. Sadece swfleri daha hızlı oynatıyor.

sen ızlıyebılıyorsan dostum bı vıdeosunu cekıp yollarmısın gozumuz gonlumuz senlensın :)))

Dostum yardım etme caban ıcın tskler ama ben oraya youtube yazmadım :))) ozellıkle facebook yazdım
yorulmussun anlasılan ıyı bır uyku lzm sana
kardeş zaten bende o mesajı yazdıktan sonra gördüm facebook yazdığını:ehe
ama mesela you tubeden izleyebiliyorum:oke:
bütün gece fw yi yükledikten sonra oyunları programları yüklemekle geçti dalgınlığımın kusuruna bakma:oke:
Adamlar Flash 10.1 i entegre etmiş 5800 a galiba
Video:

anilvasif

Üye
bütün gece fw yi yükledikten sonra oyunları programları yüklemekle geçti dalgınlığımın kusuruna bakma:oke:

estf ztn bırsey dedıgım yok yardımcı olmaya calıstın farkındayım ;)
you tubeden ztn programı ıle sorunsuz sımdıde ızlıyos onda sorunumuz yok bırtek ıste feysbuk zıkkımı var onada adobe care bulmalı bızım yapacagımız bırsey yok :)))
fw yıde ztn yarın yukluyecem aynen bendede 100e ykn program var auto ya verıp sabah alırım ınsallah :)))

efsanekralx1

Üye
eyw da birşeyler yaptım galiba geen crc hatasından dolayı olmadı. ben bir şekilde o rarın içinden hatalı dosyayı çıkarttım ve jaf ile ayarları yaptım. flash diyorum ve telefonun power tuşuna basıyorum o anda visual basic 2008 debugger programı çalışıyor(vb8 yüklü olduğu için pcmde). buda program kapanıyor anlamına geliyor.

"An unhandled win32 exception occurred in jaf.exe"
vb 2008 debugger i iptal ettim. windowsun normal hatası "kapat" vermek oldu

anilvasif

Üye
Video:

*** 10.1 FLASH ***ON **NOKIA 5800.** THX to SKYFIRE
skyfire ye tsk edıyo adam vede bız skyfireyi kullanamıoz :)))))

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Video:

Maalesef s60v5'te Türk İplerine kapatıldı. Şuan İphone'umda kullanıyorum Skyfire'ı. Bundada kapanması an meselesi :D Program Apple Store'da paylaşıldıktan sonra aşırı indirilmeden dolayı Apple indirme linkini kapatmıştı. İşin komik yanı da stoklarda kalmadı yazıyordu. Bir program nasıl stoklarda kalmaz orası ayrı bir konu :D

efsanekralx1

Üye
m.youtube.com zaten bizdede açılıyo :D

PriZm

PriZm

Üye
m.youtube.com zaten bizdede açılıyo :D
m.youtube den değil wi fi ile normal youtube.co m giriyorum

Maalesef s60v5'te Türk İplerine kapatıldı. Şuan İphone'umda kullanıyorum Skyfire'ı. Bundada kapanması an meselesi :D Program Ovi Store'da paylaşıldıktan sonra aşırı indirilmeden dolayı Apple indirme linkini kapatmıştı. İşin komik yanı da stoklarda kalmadı yazıyordu. Bir program nasıl stoklarda kalmaz orası ayrı bir konu :D
şahsen 5800 la ilgili epey şey biliyorum ama bunu bilmiyordum:ehe:ehe
Harbiden bir program nasıl stoklarda kalmaz:d:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
vb 2008 debugger i iptal ettim. windowsun normal hatası "kapat" vermek oldu

Kardeş senin pcde bayağı birşeyler var indirmeyi halletin şimdide yüklemede problem yaratıyor. İndirmeyi halletmeseydin arşivlemeden 3 dosyayı da ayrı ayrı upload edecektim sana.

m.youtube den değil wi fi ile normal youtube.co m giriyorum

şahsen 5800 la ilgili epey şey biliyorum ama bunu bilmiyordum:ehe:ehe
Harbiden bir program nasıl stoklarda kalmaz:d:

Yanlışlıkla ovi store yazmışım. Apple Store olcak. Daha önce 5800'dan Skyfire'ı bilenler Apple Store'da görünce hücüm etmişlerdi. Sonra program out of stock olmuştu :D Ama ben indirmiştim :d:

PriZm

PriZm

Üye
Kardeş senin pcde bayağı birşeyler var indirmeyi halletin şimdide yüklemede problem yaratıyor. İndirmeyi halletmeseydin arşivlemeden 3 dosyayı da ayrı ayrı upload edecektim sana.

Yanlışlıkla ovi store yazmışım. Apple Store olcak. Daha önce 5800'dan Skyfire'ı bilenler Apple Store'da görünce hücüm etmişlerdi. Sonra program ou of stock olmuştu :D Ama ben indirmiştim :d:
adamlar 'server Çöktü' diyeceklerine ne diyolar:ehe

'Şeref'

Emekli Yönetici
fw yi yükledim mega tekrar tşeşekkürler. bütün emeklerin için
gerçekten süper olmuş ha bide gözüme bişey çarptı
yatay slide tuş aç çalışmıyormu acaba yani bende çalışmadı
gerçi tlf nun şarzı bitmek üzere henüz hard format atamadım o yüzdenmi acaba :oke:

Üst Alt