(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

essenyel

essenyel

Üye
yaw hafıza kartına klasör olusmuyor

essenyel

essenyel

Üye
denedim x-ploreile de denedim oluşmuyor

baba3232

baba3232

Üye
ya megalomaniax ben haritalara giremiyorum. giriyorum 3sn sonra atıyor beni programdan.
Eski harita dosyalarını attığında bu hata ortaya çıkıyor cities klasöründeki bütün dosyaları sil ve yeni sürüm için haritalar forumda mevcuttu.İndir ve arşiv içindeki dosyaları cities klasörü içine at sorunun çözülecektir.Bu arada megalomaniax cfw ni yükledim süper olmuş.C6 V20 Tr güzel bir çalışmanıda bekliyorum. :yuru

essenyel

essenyel

Üye
onu denedim buseferde başka bi isimde oluşturmayı denedim ama hiç bi şekilde klasör oluşmuyor ben hafıza kartını bi biçimlendireym tşk yardımlarınız için

PriZm

PriZm

Üye
onu denedim buseferde başka bi isimde oluşturmayı denedim ama hiç bi şekilde klasör oluşmuyor ben hafıza kartını bi biçimlendireym tşk yardımlarınız için
çok garip
biçimlendirmeden sonra gene yapamassan mesaj at yardım ederiz

efsanekralx1

Üye
E:/Sounds klasöründekileri okuyor. Müziklerini oraya at

--------------- Ekleme ---------------

Bu Arada 4x5 Menu Linki Firefoxun Kendi indirme Programıyla İndirilmiştir. CRC hatası felan vermedi. Hotfile Premiumunuz yoksa ndirme programlarını kullanmayın.
şuanda firefox ile indirdim ve tanımlanamayan arşiv sonu hatası aldım. premium kullanıyorum. başka bir siteye yüklermisin ?

PriZm

PriZm

Üye

efsanekralx1

Üye
Kardeş o link iniyor senin bilgisayarında virüs falan var galiba
eset en güncel sürüm var. ayriyetten virüs böyle birşey yapmaz. büyük ihtimalle dosya parça olarak indirme programlarıyla indirilirken sorun çıkartıyor.

halojan54

Üye
1. sayfada MegaloManiaX'in dediği şekilde fw yükledin demi?

evet adım adım megalomaniax ın dediği gibi yükledim. fw yükledikten sonra hard format attım. talimatlara uydum yani :D

kokpit774

kokpit774

Üye
arkadaşlar özür dileyerek bir kaç soru soracağım 1. si flash atarken tel kapalı konumdamı olacak 2. si telefon şarzda iken yazılımı yüklesem bir sakıncası olurmu 3. sü hafıza kartını çıkarmama gerek varmı 4. sü rehberim sim hafızasında yinede yedekleme yapmama gerek varmı yardımcı olursanız memnun olurum tşk ederim.

PriZm

PriZm

Üye
eset en güncel sürüm var. ayriyetten virüs böyle birşey yapmaz. büyük ihtimalle dosya parça olarak indirme programlarıyla indirilirken sorun çıkartıyor.
bendede deep freeze var hayatta virüs bulaşmaz indirdim hiç crc hatası vermedi direk açtı orjinal menüyü sevmessem(ki bu güne kadar sevdim:ehe) onu yükleyeceğim

efsanekralx1

Üye
bendede deep freeze var hayatta virüs bulaşmaz indirdim hiç crc hatası vermedi direk açtı orjinal menüyü sevmessem(ki bu güne kadar sevdim:ehe) onu yükleyeceğim
premium varmı ve indirme programın nedir ?

anilvasif

Üye
Arkadaşlar,
11) N97/C6'daki Flash Player (Version 4)

facebooktakı videoları ızlıyebılecekmıyız yani? Deniyen arkadaslar bılgı verebılırmı bu konu hakkında...

efsanekralx1

Üye
şu linkleri başka bir yere daha upload etsende bizde indirebilsek ?

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
arkadaşlar özür dileyerek bir kaç soru soracağım 1. si flash atarken tel kapalı konumdamı olacak 2. si telefon şarzda iken yazılımı yüklesem bir sakıncası olurmu 3. sü hafıza kartını çıkarmama gerek varmı 4. sü rehberim sim hafızasında yinede yedekleme yapmama gerek varmı yardımcı olursanız memnun olurum tşk ederim.
1. telefon kapalı olacak
2.sakıncası olmaz
3.çıkarsan iyi olur yoksa flasdan sonra şifre istiyormuş
4.her ihtimale karşı yedekle çok zamanını almaz

PriZm

PriZm

Üye
1)telefon kapaalı olacak.
2)şarda yüklerken genelde şarj bağlantısını keser sen genede şarjın en az 3 diş varken yap
3)gerek yok hatta hic bir fw yüklemesi yaparken gerek yok yani takılı dursun
4)yedeklemeye gerek yok

--------------- Ekleme ---------------

1)telefon kapaalı olacak.
2)şarda yüklerken genelde şarj bağlantısını keser sen genede şarjın en az 3 diş varken yap
3)gerek yok hatta hic bir fw yüklemesi yaparken gerek yok yani takılı dursun
4)yedeklemeye gerek yok
yldzyalcin ile aynı anda yazmışız:ehe:)

Üst Alt