pc ye takıp denermisin ?yaw hafıza kartına klasör olusmuyor
Eski harita dosyalarını attığında bu hata ortaya çıkıyor cities klasöründeki bütün dosyaları sil ve yeni sürüm için haritalar forumda mevcuttu.İndir ve arşiv içindeki dosyaları cities klasörü içine at sorunun çözülecektir.Bu arada megalomaniax cfw ni yükledim süper olmuş.C6 V20 Tr güzel bir çalışmanıda bekliyorum.ya megalomaniax ben haritalara giremiyorum. giriyorum 3sn sonra atıyor beni programdan.

kardeş sen Thinkchange die bi klasor yaptınmı?denedim x-ploreile de denedim oluşmuyor
çok gariponu denedim buseferde başka bi isimde oluşturmayı denedim ama hiç bi şekilde klasör oluşmuyor ben hafıza kartını bi biçimlendireym tşk yardımlarınız için
şuanda firefox ile indirdim ve tanımlanamayan arşiv sonu hatası aldım. premium kullanıyorum. başka bir siteye yüklermisin ?E:/Sounds klasöründekileri okuyor. Müziklerini oraya at
--------------- Ekleme ---------------
Bu Arada 4x5 Menu Linki Firefoxun Kendi indirme Programıyla İndirilmiştir. CRC hatası felan vermedi. Hotfile Premiumunuz yoksa ndirme programlarını kullanmayın.
Kardeş o link iniyor senin bilgisayarında virüs falan var galibaşuanda firefox ile indirdim ve tanımlanamayan arşiv sonu hatası aldım. premium kullanıyorum. başka bir siteye yüklermisin ?
eset en güncel sürüm var. ayriyetten virüs böyle birşey yapmaz. büyük ihtimalle dosya parça olarak indirme programlarıyla indirilirken sorun çıkartıyor.Kardeş o link iniyor senin bilgisayarında virüs falan var galiba
bendede deep freeze var hayatta virüs bulaşmaz indirdim hiç crc hatası vermedi direk açtı orjinal menüyü sevmessem(ki bu güne kadar sevdimeset en güncel sürüm var. ayriyetten virüs böyle birşey yapmaz. büyük ihtimalle dosya parça olarak indirme programlarıyla indirilirken sorun çıkartıyor.
) onu yükleyeceğimpremium varmı ve indirme programın nedir ?bendede deep freeze var hayatta virüs bulaşmaz indirdim hiç crc hatası vermedi direk açtı orjinal menüyü sevmessem(ki bu güne kadar sevdim) onu yükleyeceğim
sende sağoleyw abicim saoLasn .))
1. telefon kapalı olacakarkadaşlar özür dileyerek bir kaç soru soracağım 1. si flash atarken tel kapalı konumdamı olacak 2. si telefon şarzda iken yazılımı yüklesem bir sakıncası olurmu 3. sü hafıza kartını çıkarmama gerek varmı 4. sü rehberim sim hafızasında yinede yedekleme yapmama gerek varmı yardımcı olursanız memnun olurum tşk ederim.
1)telefon kapaalı olacak.arkadaşlar özür dileyerek bir kaç soru soracağım 1. si flash atarken tel kapalı konumdamı olacak 2. si telefon şarzda iken yazılımı yüklesem bir sakıncası olurmu 3. sü hafıza kartını çıkarmama gerek varmı 4. sü rehberim sim hafızasında yinede yedekleme yapmama gerek varmı yardımcı olursanız memnun olurum tşk ederim.
yldzyalcin ile aynı anda yazmışız1)telefon kapaalı olacak.
2)şarda yüklerken genelde şarj bağlantısını keser sen genede şarjın en az 3 diş varken yap
3)gerek yok hatta hic bir fw yüklemesi yaparken gerek yok yani takılı dursun
4)yedeklemeye gerek yok