(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
'Sunucular iflas edince, uygulama sahibi, uygulamasını satıştan çekti. Tükendi tabelasını çakmayı da ihmal etmedi.':kop::ehe

--------------- Ekleme ---------------

fw yi yükledim mega tekrar tşeşekkürler. bütün emeklerin için
gerçekten süper olmuş ha bide gözüme bişey çarptı
yatay slide tuş aç çalışmıyormu acaba yani bende çalışmadı
gerçi tlf nun şarzı bitmek üzere henüz hard format atamadım o yüzdenmi acaba :oke:
evet bende açamadım bir türlü yatay tuş kilidini ama o kadarda önemli birşey değil bence

kokpit774

kokpit774

Üye
Verdiğiniz cevaplar için sagolun ama keşke ben ve benim gibi acemiler için resimli anlatımda koysa idin ama olsun bu sekildede yapmaya calışacagim kör topal hesabı

'Şeref'

Emekli Yönetici
PriZm

PriZm

Üye
Verdiğiniz cevaplar için sagolun ama keşke ben ve benim gibi acemiler için resimli anlatımda koysa idin ama olsun bu sekildede yapmaya calışacagim kör topal hesabı
aslında çok kolay biraz alışmak gerek istersen:
JAF v1.98.65 PROĞRAMI KURULUMU VE KULLANIMI(RESİMLİ ANLATIM)
burdan bakabilirsin ama ordakileri burdaklilere gore yap yani orda normal mode işaretle diyorsa bunda kaldıracan ama istersen MegaloManiaX'e sorablirsin o daha ayrıntılı anlatır:oke:

'Şeref'

Emekli Yönetici
kardeş çok soru soruyorum ama ben normal mod daki işareti kaldırmadan yükledim sorun olmadı tlf açıldı:allalla:

'Şeref'

Emekli Yönetici
4 x 4 dü yükledim

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
kardeş ben 4x5 menüyü kurdum 5800 sound wave temasını kurmaya çalışıyorum dahili bileşen hatası veriyor neyi yanlış yaptım acaba

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
kardeş birde ndrivı yükleyemiyorum 4x5

'Şeref'

Emekli Yönetici
1)medya tusu çalışıyormu?
2)ayarlardan telefon yönetimi açılıyormu?
3)telefonda başka anormallik varmı:ehe
medya tuşu çalışıyor ama tlf yönetimi harbi çalışmıyor ya:naughty:
yenidenmi atıcaz şimdi

PriZm

PriZm

Üye
yenidenmi atıcaz şimdi
hangi temayi kullanıyorsun nokia theme white mi?

yüklenemiyor bu dahili bir bileşen
garip o zaman fw desteklemiyordur yani ndriveyi calıstıracak (dll ler dosyalar vsvs)yok
Yalnız benim bu söylediğime güvenme sonuçta bu telefonlarda usta değilim sen iyisimi MegaloManiaX'e sor ben çakmadım bu işten:ehe

'Şeref'

Emekli Yönetici
nokia black kardeş fw nin kendi teması

nb77ist123

Üye
Bence bu romu yüklemeyin .problem cıkıyor. Bazı uyumsuzluklar var

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
'Sunucular iflas edince, uygulama sahibi, uygulamasını satıştan çekti. Tükendi tabelasını çakmayı da ihmal etmedi.':kop::ehe

evet bende açamadım bir türlü yatay tuş kilidini ama o kadarda önemli birşey değil bence

Yatay kilitlenirse ve açarken telefon yataysa yatay tuş kilidi açılır.

Yakında yapmayı planlıyorum.

kardeş çok soru soruyorum ama ben normal mod daki işareti kaldırmadan yükledim sorun olmadı tlf açıldı:allalla:

Ufak bir bug'a neden olcak ama sorun değil.

kardeş ben 4x5 menüyü kurdum 5800 sound wave temasını kurmaya çalışıyorum dahili bileşen hatası veriyor neyi yanlış yaptım acaba

Soundwave temasıyla orjinal c6 fw temasının isimleri aynıdır. Yani kullandıkları 0x ile başlayan isimleri. Yapacak birşeyin yok sanırım :)

kardeş birde ndrivı yükleyemiyorum 4x5

PowerPython4All'ı yükle sonra bidaha dene

yenidenmi atıcaz şimdi

Temadan kaynaklı kardeş o. Diğer temalarda sorun yok. Sadece o temada var.

Bence bu romu yüklemeyin .problem cıkıyor. Bazı uyumsuzluklar var

? Problem dediğin şey. Bazı programların zaten fwde Z'de olan dosyaları tekrar yüklemeye çalışması. Böyle olunca da haliyle dahili birleşen hatası veriyor.

Üst Alt