1)telefon kapaalı olacak.
2)şarda yüklerken genelde şarj bağlantısını keser sen genede şarjın en az 3 diş varken yap
3)gerek yok hatta hic bir fw yüklemesi yaparken gerek yok yani takılı dursun
4)yedeklemeye gerek yok
--------------- Ekleme ---------------
yldzyalcin ile aynı anda yazmışız![]()

DÜZELTME:en az 10.1 versiyonu gerekiyorArkadaşlar,
11) N97/C6'daki Flash Player (Version 4)
facebooktakı videoları ızlıyebılecekmıyız yani? Deniyen arkadaslar bılgı verebılırmı bu konu hakkında...
kardeş 5-6 kezdir deniyorumda yine aynı bu telefenu bağlama işini anlamadım arkadas ilk kez bağlıyosan destek yazılım yüklü falan dedi de çıkmıyo hiç öyle bişi biz bi yerden falan mı yüklicez
E:/thinkchange/c/
E:/thinkchange/e/
E'ye bu klasörleri oluşturun. c'ye yüklenmesini istediğin programları E:/thinkchange/c/, e'ye yüklenmesini istediğiniz programları da E:/thinkchange/e/'ye atın. Start install'e tıklayın.
peki bu dosyaları nasıl oluşturacaz klsör adı /e/ bişaretleri kabul etmiyor
büyük emek harcamışsın teşekkürler
MegaloManiaX C6 v3 (4x5 Menu)
bunun linki yenilendi mi üstadım?
ben dün gece kurdumda yenilenecek demiştin.
yazlım güncellemeleri nerde bulamdım da ben ?
arkadaşlar yazılım güncellemeleri varmı ovi store yokta wlan fln bulamadım ben
ya megalomaniax ben haritalara giremiyorum. giriyorum 3sn sonra atıyor beni programdan.
şuanda firefox ile indirdim ve tanımlanamayan arşiv sonu hatası aldım. premium kullanıyorum. başka bir siteye yüklermisin ?
arkadaşlar özür dileyerek bir kaç soru soracağım 1. si flash atarken tel kapalı konumdamı olacak 2. si telefon şarzda iken yazılımı yüklesem bir sakıncası olurmu 3. sü hafıza kartını çıkarmama gerek varmı 4. sü rehberim sim hafızasında yinede yedekleme yapmama gerek varmı yardımcı olursanız memnun olurum tşk ederim.
Arkadaşlar,
11) N97/C6'daki Flash Player (Version 4)
facebooktakı videoları ızlıyebılecekmıyız yani? Deniyen arkadaslar bılgı verebılırmı bu konu hakkında...
şu linkleri başka bir yere daha upload etsende bizde indirebilsek ?
teşekkürler emeğine sağlık super olmuş şimdi indiriyorum.![]()
evet kardeşim internetten bilgisayarda oldugu gibi iziliyorsun
evet kardeşim internetten bilgisayarda oldugu gibi iziliyorsun
))Pardon kardeşim ben youtube gibi sitelerden video izlemekten bahsedio sandım bi anlık dalgınlık
)) ozellıkle facebook yazdım kardeş zaten bende o mesajı yazdıktan sonra gördüm facebook yazdığınıustadın cevabı : Hayır flash 4 video oynatmak için yeterli değil. Sadece swfleri daha hızlı oynatıyor.
sen ızlıyebılıyorsan dostum bı vıdeosunu cekıp yollarmısın gozumuz gonlumuz senlensın))
Dostum yardım etme caban ıcın tskler ama ben oraya youtube yazmadım)) ozellıkle facebook yazdım
yorulmussun anlasılan ıyı bır uyku lzm sana

kardeş zaten bende o mesajı yazdıktan sonra gördüm facebook yazdığını
ama mesela you tubeden izleyebiliyorum
bütün gece fw yi yükledikten sonra oyunları programları yüklemekle geçti dalgınlığımın kusuruna bakma![]()
))
))vb 2008 debugger i iptal ettim. windowsun normal hatası "kapat" vermek oldueyw da birşeyler yaptım galiba geen crc hatasından dolayı olmadı. ben bir şekilde o rarın içinden hatalı dosyayı çıkarttım ve jaf ile ayarları yaptım. flash diyorum ve telefonun power tuşuna basıyorum o anda visual basic 2008 debugger programı çalışıyor(vb8 yüklü olduğu için pcmde). buda program kapanıyor anlamına geliyor.
"An unhandled win32 exception occurred in jaf.exe"
kardeş zaten bende o mesajı yazdıktan sonra gördüm facebook yazdığını
bütün gece fw yi yükledikten sonra oyunları programları yüklemekle geçti dalgınlığımın kusuruna bakma
Adamlar Flash 10.1 i entegre etmiş 5800 a galiba
Video:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
))))kardeş zaten bende o mesajı yazdıktan sonra gördüm facebook yazdığını
bütün gece fw yi yükledikten sonra oyunları programları yüklemekle geçti dalgınlığımın kusuruna bakma
Adamlar Flash 10.1 i entegre etmiş 5800 a galiba
Video:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Program Apple Store'da paylaşıldıktan sonra aşırı indirilmeden dolayı Apple indirme linkini kapatmıştı. İşin komik yanı da stoklarda kalmadı yazıyordu. Bir program nasıl stoklarda kalmaz orası ayrı bir konu 
m.youtube den değil wi fi ile normal youtube.co m giriyorumm.youtube.com zaten bizdede açılıyo![]()
şahsen 5800 la ilgili epey şey biliyorum ama bunu bilmiyordumMaalesef s60v5'te Türk İplerine kapatıldı. Şuan İphone'umda kullanıyorum Skyfire'ı. Bundada kapanması an meselesiProgram Ovi Store'da paylaşıldıktan sonra aşırı indirilmeden dolayı Apple indirme linkini kapatmıştı. İşin komik yanı da stoklarda kalmadı yazıyordu. Bir program nasıl stoklarda kalmaz orası ayrı bir konu
![]()

vb 2008 debugger i iptal ettim. windowsun normal hatası "kapat" vermek oldu
m.youtube den değil wi fi ile normal youtube.co m giriyorum
şahsen 5800 la ilgili epey şey biliyorum ama bunu bilmiyordum
Harbiden bir program nasıl stoklarda kalmaz![]()
Ama ben indirmiştim 
adamlar 'server Çöktü' diyeceklerine ne diyolarKardeş senin pcde bayağı birşeyler var indirmeyi halletin şimdide yüklemede problem yaratıyor. İndirmeyi halletmeseydin arşivlemeden 3 dosyayı da ayrı ayrı upload edecektim sana.
Yanlışlıkla ovi store yazmışım. Apple Store olcak. Daha önce 5800'dan Skyfire'ı bilenler Apple Store'da görünce hücüm etmişlerdi. Sonra program ou of stock olmuştuAma ben indirmiştim
![]()

ÇÖZÜM:HİÇ ACIMADAN FORMATvb 2008 debugger i iptal ettim. windowsun normal hatası "kapat" vermek oldu

adamlar 'server Çöktü' diyeceklerine ne diyolar![]()