Duyuru Yeni 2016 Forum Tasarımı Tüm Detaylar ve Öneriler

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Yeni forum arayüzüne iyice alıştım ben. Konuyu değerlendirme olayına sınırlandırma getirilmeli bence. Kendi konusuna oy vermek saçma geliyor bana. Sonuç olarak kötü bir konu 5 yıldız almış gibi gözüküp içeriği zayıf olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Ozan

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yeni forum arayüzüne iyice alıştım ben. Konuyu değerlendirme olayına sınırlandırma getirilmeli bence. Kendi konusuna oy vermek saçma geliyor bana. Sonuç olarak kötü bir konu 5 yıldız almış gibi gözüküp içeriği zayıf olabiliyor.
Oy verildiğinde otomatik olarak mesaj şeklinde gönderilme özelliğini kapatmıştık. Şimdi de üyelerin kendi konularına puan verememesini ayarladık. Yani üyeler kendi konularına yıldız veremez.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Oy verildiğinde otomatik olarak mesaj şeklinde gönderilme özelliğini kapatmıştık. Şimdi de üyelerin kendi konularına puan verememesini ayarladık. Yani üyeler kendi konularına yıldız veremez.

Teşekkürler, hiçbir site bu kadar ilgilenmedi ya. Helal olsun. Özellikle o eskilerden beri meşhur olan forum batmak üzere, türlü türlü hatalar reklamlar falan içler acısı.

• Beğen
cyborg78

cyborg78

Üye
ister begenin ister begenmeyin, Vbulletin kadar hızı yok şuan bu forumun, reklamlar, üstte banerlar falan üye girişine bak, misafirlerden daha az ikibuçuk milyonluk bi sayıya göre, benim girdiğim vbulletinde üyeler tavan, kusura bakmayın :bigstar:

Luck Star

Luck Star

Üye
Bende jet gibi site. Makinadan kaynaklaniyordur belki de ;)

Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: cyborg78
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben cep telefonum üzerinden masaüstü sürüm kullanıyordum daha öncesinde, o zamanlar arada kasmalar oluyordu. Şimdi sitenin mobil hali eskinin masaüstü (cep telefonunda) haline bir hayli benzemiş, renkler daha güzel olmuş. Yeni maxicep yazısına çok güzel olmuş. Tebrikler.

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
ister begenin ister begenmeyin, Vbulletin kadar hızı yok şuan bu forumun, reklamlar, üstte banerlar falan üye girişine bak, misafirlerden daha az ikibuçuk milyonluk bi sayıya göre, benim girdiğim vbulletinde üyeler tavan, kusura bakmayın :bigstar:

XenForo çok daha hızlı ve işlevsel bir yapıya sahip. Yeni tema ve üye girişlerinde reklamsız site ile Maxicep çok daha hızlı. Ayrıca XenForo'yu geliştirenler arasında Vbulletin kurucuları yer alıyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve cyborg78
cyborg78

cyborg78

Üye
XenForo çok daha hızlı ve işlevsel bir yapıya sahip. Yeni tema ve üye girişlerinde reklamsız site ile Maxicep çok daha hızlı. Ayrıca XenForo'yu geliştirenler arasında Vbulletin kurucuları yer alıyor.
sayın Anıl üstad doğrudur belki sistemlerden kaynaklanan bir olayda olabilir hız meselesi
denedim baktım ben, opera'dan girince yavaşlık var "bende", ama Vbulletin öyle değil, xenforo tabiki iyi "bildirim" olayından yana ama işte fazla bölümler falan yavaşlatıyo bigi sanki :)
xp -service pack 3 - pentium (D)CUPU_ 3.00Ghz - 2 gb ram , bana göre iyi bu sistem :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Kayahan14

Kayahan14

Üye
çok sade ve güzel olmuş beğendim

• Beğen
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
@Ozan hocam mesajlardaki yazı boyutunu biraz küçültmeniz bence çok iyi olur. Mobil sürümde çok büyük görünüyor sanki. Şahsi fikrim. Karar size düşüyor hocam :)

Ömer E. BOZKURT

Ömer E. BOZKURT

Üye
ben mobilden giriyorum ve bildirimler kısımı falan gözükmüyor fakat bastığım zaman açılıyor bununla ilgili bir şey yapabilir miziniz

Murat Alper

Murat Alper

Üye
pc bölümünde bulunan tarayıcılar kısmına chrome falan varda opera forumunu da açabilirmisiniz acaba birde konu dışı bölümünde görünmese forumun üst kısmında son cevaplar üst kısmında yeni konu açınca son cevaplar kısmında görünse nasıl olur acaba

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
ben mobilden giriyorum ve bildirimler kısımı falan gözükmüyor fakat bastığım zaman açılıyor bununla ilgili bir şey yapabilir miziniz
Normalde nasıl görünüyor sitenin üstü ekran görüntüsü verir misiniz? Nereye basıyorsunuz da bildirimler geliyor onu da anlamadım ?
pc bölümünde bulunan tarayıcılar kısmına chrome falan varda opera forumunu da açabilirmisiniz acaba birde konu dışı bölümünde görünmese forumun üst kısmında son cevaplar üst kısmında yeni konu açınca son cevaplar kısmında görünse nasıl olur acaba
Opera alt kategorisi açıldı "internet tarayıcıları" forumuna. Diğer talebi ise anlayamadım :close_tema:

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
Bu şekilde forum gerçekten muhteşem olmuş tasarım harika :)

• Beğen
The Pancar

The Pancar

Üye
Ana sayfadaki haberler forumda daha hızlı paylaşılmalı.Bazıları paylaşılmıyor zaten.Ya da ana sayfadaki haberi forumda da paylaşan bir sistem geliştirilebilir :)

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Şu an mobilden girdimde gayet hızlı ve kullanışlı cidden en iyi sürümü bu olmuş

• Beğen

byburkay

Üye
birkaç gündür beni sinir eden sorunu söylemek istiyorum ,
forumda gezinirken üst headerdeki logoya tıkladığımda portala yönlendiriyor forum ana sayfasına gitmiyor oda kabul sonra oradan sağ tarafta forum butonuna tıkladığımda ise yeni sekmede açıyor , lütfen şuna bir çeki düzen verin ya forumdaki logodan forum ana sayfasına yönlensin yada portaldaki forum butonu aynı sayfa içerisinde açsın...

• Beğen
cihanata_1

cihanata_1

Üye
Font ile ilgili ilk gun baya elestiri vardi ve bugun itibari ile tum fontlar buyukluk ve ailelerine kadar degistirildi. En ideali bulduk diyebilirim su anki font secimiyle...
evet,fontlar şuan güzel olmuş:)

• Beğen
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
birkaç gündür beni sinir eden sorunu söylemek istiyorum ,
forumda gezinirken üst headerdeki logoya tıkladığımda portala yönlendiriyor forum ana sayfasına gitmiyor oda kabul sonra oradan sağ tarafta forum butonuna tıkladığımda ise yeni sekmede açıyor , lütfen şuna bir çeki düzen verin ya forumdaki logodan forum ana sayfasına yönlensin yada portaldaki forum butonu aynı sayfa içerisinde açsın...
Ana sayfadaki FORUM bağlantısı aynı sekmede açılacak hale getirildi.

• Beğen
Tepkiler: byburkay

Üst Alt