Ozan
Admin
-
Konu Sahibi
-
Düzeltildi, ben ilk başta mesajınız olanların gösteriminde sorun olduğunu sanmıştım ancak sarı renkte olduğunu görünce ellememiştim. Şimdi anladım sorunu. Artık okumadığınız mesajlar olan konularda toz turuncu bir ton göreceksinizDeğişicem Dediniz Ama Kaldı Okuduğumuz Konular Beyaz Oluyordu Eskiden Şimdi Hepsi Unuttunuz Sanırım
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mobilde mi ? Desktop görünümde var çünkü.Neyse beni rahatsız etti o yüzden belirttim dukkan sizin daha iyi bilirsiniz
Bu arada konu onayları bir günü geçiyor gördüğüm kadarıyla bu konuylada ilgilenirseniz sevinirim
Yeni mesajlara baktığımızda konuya son yorum yapan kişinin nicki eklenebilir mi acaba?
@Ozan
Mobilde mi ? Desktop görünümde var çünkü.
Artık görünürMobilde görünmüyor.
Not bırakalarak modlar tarafından silinen mesajları konu içerisinde zaten silinme nedenleriyle birlikte görebiliyorsunuz kalıcı olarak silinmiş olması dışında. Bildirimlerde mesajın silinmesiyle ilgili olarak silinen mesajın içeriğini bildirime eklemek ise mümkün değil çünkü çok uzun mesajlar olabilir.Herhangi bir konu da silinen mesajımızın hangi mesaj olduğunu görme şansımız yok mu? @Ozan
Gece için birşeyler düşünüyorum bakalım hayata geçirebilirsem seveceksinizBen beğendim.Hem anasayfa tasarımını hem de rütbeleri ve diğer değişiklikleri. Maxicep'in mevcut kalitesini bir tık daha öteye götürmüş ve bembeyaz bir sayfa açılmış.Hakkaten bembeyaz,gece siteyi kullanırken parlaklığını kısıyorum monitörün
Emeği geçenler;sağolun.varolun.
Maalesef yok, özel harici iconları desteklemiyor Opera Mini.Symbian Cihazda Bu Hataları ALıyorum Sanırım Çözümü Yok
Bu özelliği kaldırdım artık mesaj olarak eklenmeyecek.Konuya puan verdiğimizde yorum ekleme falan bence iyi olmadı. Hiç değilse yorum ekleyelim ama konuya yorum olarak düşmesin, yukarıda oy verenlere tıklayınca görebilelim. Böyle bir şey olabilir mi?
Kendi Web Tarayıcısı Opera Değil Neyse Sıkıntı YokMaalesef yok, özel harici iconları desteklemiyor Opera Mini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?