Duyuru Yeni 2016 Forum Tasarımı Tüm Detaylar ve Öneriler

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Veren kişi sensin yalnız ve yaptığın hiç hoş bir şey değil.
Bir çok konuyu değerlendirdim öncü olmak için. Samsung konularına 1 yıldız verip kurtulmak olmaz. Özgün bir konu olursa 5 yıldızı hak eder belki. Tekniği iyi ama geliştirmeli. :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Ozan

KAYIP-ADAM

Üye
Bir çok konuyu değerlendirdim öncü olmak için. Samsung konularına 1 yıldız verip kurtulmak olmaz. Özgün bir konu olursa 5 yıldızı hak eder belki. Tekniği iyi ama geliştirmeli. :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben karışmıyayım en iyisi :D

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
ANIL

ANIL

Admin
Oy sisteminin bu şekilde kullanımı yasak arkadaşlar. Tekrarı halinde uyarı alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tasarım ve zevkler göreceli hiçbir tasarımı herkes beğenemez çoğunluğa göre de bakılırsa iyi bir iş yapmışa benziyoruz. Ayrıca genel anlamda html5 css3 ve yeni gelişen standartlar gibi ileri web teknolojilerini kullanan sitelerin her zaman bir önceki nesle göre teknik anlamda iyi olduğu açıktır biz de bu teknolojileri takip ederek, UI (Kullanıcı Arayüzü) ve UX (Kullanıcı Deneyimi) standartlarında bir tasarım yapmaya çalıştık. Ve Türkiye' de sizin de dediğiniz gibi bu teknolojilerle ve teknikle forum tasarımı yapan (genelde forumlar default temaları kullanırlar) bir site daha var ve o da yukarıda adı geçen sitelerden veya bizimle aynı konuda faaliyet gösteren bir site değil.

Teknik ve web teknolojisindeki gelişmeler, sevilesi olmasa da alışılır durumdadır. Bizimle birlikte diğer bildiğiniz siteler de bu deneyimleri kullansalar ve üyelerine yaşatsalardı, eminim garip gelmeyecekti ...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, ANIL, 0343434 ve 5 diğerleri
Jan

Jan

Üye
Adam haklı arkadaşlar..

exp_l0it

exp_l0it

Üye

bir bug gordum sanki, evet evet :ehe
ayrica konuma 1 yildiz verenlere tesekkur ederim :)

0MG90

0MG90

Üye
Buraya alt bölüm olarak Yabancı Diziler açılabilir mi?
TV Dizileri
Birde profil fotoğrafı artık gif destekliyor mu?

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Profil resminde gif iyi fikir

0MG90

0MG90

Üye
Takan olmadı :D

snapdroid

snapdroid

Üye
Android konusu konu listesinin en üstüne çıksın. Aynı zamanda android konusuna girince daha az sekme olsun. 50+ android sekmesi var çok saçma

exp_l0it

exp_l0it

Üye
konularda neden resim sinirlamasi var ? 100den fazla resim ekleyemezsin diyor. biz buraya resimli tarif yapiyoruz oysaki :D
TR/EN yapicaktim konuyu yapamiyorum. evrensel olsun istedim konuyu internette birlikte bulmak zor...
FormatDVD'si Düzenleme/AIO Yapımı[GUNCELLENIYOR]
konu ile ilgili calismalari bekliyorum adminler :islik

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Forum tasarım tema olarak şuan güzel ama beyaz tonlar daha da azaltılırsa güzel olur, benim görüşüm bu yönde. :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
alternatif olarak siyah temamız da mevcut :)
Farkındayım,
o dediğiniz çok koyu boğuk bi ton olduğu için bu şekilde görüş belirtmek istedim ama siz anlamadınız malesef
:ah

Buğra

Buğra

Admin
Farkındayım,
o dediğiniz çok koyu boğuk bi ton olduğu için bu şekilde görüş belirtmek istedim ama siz anlamadınız malesef
şuan ki beyaz temada beyaz renkler çok açık tam beyaz değiller zaten gözü yormaması adına kreme yakın tondalar. Beyaz olan bazı yerleri de siyah yapmaktan bahsediyorsanız sanırım şuan için öyle bir planlama yok :)

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
şuan ki beyaz temada beyaz renkler çok açık tam beyaz değiller zaten gözü yormaması adına kreme yakın tondalar. Beyaz olan bazı yerleri de siyah yapmaktan bahsediyorsanız sanırım şuan için öyle bir planlama yok :)
Siyah diye bir kelime kullandığımı hatırlamıyorum.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Forum tasarım tema olarak şuan güzel ama beyaz tonlar daha da azaltılırsa güzel olur, benim görüşüm bu yönde. :)
alternatif olarak siyah temamız da mevcut :)
Farkındayım,

Siyah diye bir kelime kullandığımı hatırlamıyorum.

@Buğra arkadaşımız zaten tam beyaz olmadığını ve krem tonlarında olduğunu söylemiş zaten.
Sanırım @İhtiyar. arkadaşımız, bu tonunda açık olduğunu dile getirmiş.
@Ozan admine bu durumu söyleyelim, uygun görürse kendisi ilgilenecektir.
@Ozan abi, İnternet Tarayıcıları bölümüne alt kategori olarak Yandex'i de ekleyebilir misin?
Çok sık ve yoğun kullanılıyor ve Yandex Tarayıcı hakkında (güncelleme, yenilik, haber vb) bilgileri konu altında paylaşabiliriz.

0MG90

0MG90

Üye
Tapatalk'ta Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları gözükmüyor? Abone olunan yerde de gözükmüyor.

Üst Alt