Duyuru Yeni 2016 Forum Tasarımı Tüm Detaylar ve Öneriler

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
Tapatalk'ta Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları gözükmüyor? Abone olunan yerde de gözükmüyor.
@Ozan
geçen gün bir üye tapatalk son mesajlar listesinde gereksiz mesajlar forumunun en başta gözüktüğünü söylemişti ( normalde son mesajlar kısmında o forum gözükmemesi lazım ) o sebeple tapatalk görünümünde bir düzenleme yapılmıştı Ozan abi baksın tekrar :hmmm

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Gereksiz mesajlar forumu tapatalk da gozukmuyor olmali su an ben göremiyorum hicbir yerde

0MG90

0MG90

Üye
İşte bende onu diyorum neden gözükmüyor? Gözükse olmaz mı?

NEXUS

NEXUS

Üye
Eskiden güzel bir siteydi ama Yönetimin edilen raporları üyelerle paylaşıp aralarının açılmasını sağlamasıyla benim gözümde bitmişti. :) Sanırım böyle bir şeyin yasak olması gerekiyordu ama anlaşılan edilen şikayet gizli kalmıyor, üyeye kimin bildirdiğine kadar gönderiliyor :) Böyle bir şey olmasaydı şahsen forumu bırakmazdım ama siz bilirsiniz zaten geriye kimse kalmamış. Zaten benim bıraktığım döneme yakın bu kadar üye kaybı yaşamışsınız. Anlaşılan bu yapılan saçmalıklar tek benim için değilmiş, herkese yapılmış. Üyeler yoksa bir hiçsiniz bunu anlamayıp 2 üye için tüm siteyi kaçıranda sizsiniz. @Serhan ve diğer kendini bilen kişiden bahsediyorum. Habire fake fake, ifşa ifşa diye konularla üyeleri kaçırdılar. Banlamak için baya geç kalmışsınız anlaşılan. Diğeri de forumu bırakmış zaten. Siteyi bitiren sizsiniz maalesef. @Ozan

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cyborg78
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Eskiden güzel bir siteydi ama Yönetimin edilen raporları üyelerle paylaşıp aralarının açılmasını sağlamasıyla benim gözümde bitmişti. :) Sanırım böyle bir şeyin yasak olması gerekiyordu ama anlaşılan edilen şikayet gizli kalmıyor, üyeye kimin bildirdiğine kadar gönderiliyor :) Böyle bir şey olmasaydı şahsen forumu bırakmazdım ama siz bilirsiniz zaten geriye kimse kalmamış. Zaten benim bıraktığım döneme yakın bu kadar üye kaybı yaşamışsınız. Anlaşılan bu yapılan saçmalıklar tek benim için değilmiş, herkese yapılmış. Üyeler yoksa bir hiçsiniz bunu anlamayıp 2 üye için tüm siteyi kaçıranda sizsiniz. @Serhan ve diğer kendini bilen kişiden bahsediyorum. Habire fake fake, ifşa ifşa diye konularla üyeleri kaçırdılar. Banlamak için baya geç kalmışsınız anlaşılan. Diğeri de forumu bırakmış zaten. Siteyi bitiren sizsiniz maalesef. @Ozan
Sitenin akıbeti,elestiriler ve üyeleri bir yana Tasarım konusuna yazılan bu mesaj oldukça yanlis ve hatali. İçeriği de oldukca yanlis. Baska konuda tartisilabilir ama maalesef yönetim ekibi sizin dusundugunuz ve izlediginiz gibi izdivaç programlarindaki gibi ifşa lar ve gruplasma, kin, nefret, sevgi gibi aksiyonlara sahip degiller.

Cogu yonetici neredeyse hicbir uyeyi taniyamaz gercek arkadasi olmadikca.. ki gercekte kardesine, tuttugu takimina yada savundugu siyasi gorusurune müsama göstermeyecek insanlari secmekteyiz.

Yapilanlari yonetime yuklemekten vazgecmelisiniz, oz elestiri yapacaksak yonetimin tek kusuru pasifligi, yoksa emin ol mudehale ederdik. Ve her zaman ederiz.

İyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Mesut Aktaş ve Buğra
TheStRoNg

TheStRoNg

Üye
mobil sürümde sitenin arka plan rengi beyaz yerine başka bir renk olamaz mıydı?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sarangni

Sarangni

Üye
Çok uzun süredir devam eden ama çözemeyen bir sorun var. Tapatalk üzerinden bir konuya cevap yazınca konuya direk abone ediyor. Bu özellik sadece Maxicep de var. Bir konuya cevap yazmak ayrı bir şey abone olmak ayrı ama uzun süredir maalesef bu sorun giderilmedi.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

cyborg78

cyborg78

Üye
sağa üstte ampul simgesi pc'den girenler için siyah platform (şahsen ben begenmedim)
opera mini'den de oluyor sağa tıkla açılan çerçevede "forum seçenekleri" "site sürümü" "maxicep dark"
aşağıda seçenekleri kaydet tamamdır, onuda bagenmedim eskiye çevirene kadar akla karayı seçtim, çıkış dalgasıda yok siyahta telde :lac:

• Beğen
Tepkiler: TheStRoNg
TheStRoNg

TheStRoNg

Üye
sağa üstte ampul simgesi pc'den girenler için siyah platform (şahsen ben begenmedim)
opera mini'den de oluyor sağa tıkla açılan çerçevede "forum seçenekleri" "site sürümü" "maxicep dark"
aşağıda seçenekleri kaydet tamamdır, onuda bagenmedim eskiye çevirene kadar akla karayı seçtim, çıkış dalgasıda yok siyahta telde :lac:
doğru. Bu mobil sürüm değil. @Ozan

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya yanlış anlaşılma olmasın ama biz kendi açtığımız konulara oy veremiyor isek mod'larında oy vermemesi lazım bence hiç hoş bir şey değil bence ayrımcılık'tır bu bence

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
@Ozan abi, İnternet Tarayıcıları bölümüne alt kategori olarak Yandex'i de ekleyebilir misin?
Çok sık ve yoğun kullanılıyor ve Yandex Tarayıcı hakkında (güncelleme, yenilik, haber vb) bilgileri konu altında paylaşabiliriz.

Kategori: Bilgisayar Oyun ve Yazılım - Web Tasarım - MaxiCep

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Şu Mozilla'nın altı Tam Yandex'lik..
Forum içi bazı hata ve önerilerde bulunmuştum .. Değişikliğe gidilecek mi acaba? @Ozan

Ekli dosyalar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Evet o alanı Diğer İnternet Tarayıcıları ismi yerine "Yandex" olarak düzenledim, başka aktif ve bilindik bir tarayıcı yok zaten.

Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Buğra
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Evet o alanı Diğer İnternet Tarayıcıları ismi yerine "Yandex" olarak düzenledim, başka aktif ve bilindik bir tarayıcı yok zaten.
Teşekkürler
Bu çok iyi oldu, elimden geldiği kadar burada herkese yardımcı olurum. Bilgilerim geniştir.

• Beğen
Tepkiler: Ozan ve Buğra
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bu çok iyi oldu, elimden geldiği kadar burada herkese yardımcı olurum. Bilgilerim geniştir.
Diğer forum içi bazı hata ve öneriler neydi bu arada hangi mesajda göremedim, yapılacaklar listemizi kontrol edelim.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Diğer forum içi bazı hata ve öneriler neydi bu arada hangi mesajda göremedim, yapılacaklar listemizi kontrol edelim.
Birazdan işe gideceğim, müsait olduğunda ben de mesaj alanları kısmına göz atarak bakayım.

emin dayı

emin dayı

Üye
sayın admin siteye girdiğimde masa üstü teması ile giriyor tel rica etsem tekrar opera mini sürümu ile ayarlar mısınız sitenin enalt da seçenek var fakat beni sayfadan atıyor tıkliyorum opera mini sürüme hiçbir şey olmuyor tekrar bi ilgilenir seniz çok makbule geçer cebim nokia c6_01 iyi bu arada hepinize hayırlı cumalar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Merhabalar, yeri burası mı bilemiyorum ama mTalk maxicep te hata veriyor bizden mi yoksa mtalk ile alakalı bir durummu acaba. @Ozan

Son düzenleme:
Morpheuz

Morpheuz

Üye
Emoji kısmındaki emojiler twitterdaki gibi daha soft olsun bence :) Bir de hq değil sanırım bende kalitesiz görünüyor.

Üst Alt