Yarın Telefon Alıyorum,Uzun Süre Sarj Gitsin,Hızlı-Seri Bir Cihaz Olsun,Sizce 3 Seçenekten Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djhiguramos

djhiguramos

Üye
Beklemenin siniri yok denmis ama daha bugun bir kullanicinin androidin hizini ikiye katladigini gorduk sistem oturmamis demekki android 5 le duzelecegini umdugum icin ve yeni gelecek donanimlarla arasinda ucurum oldugu icin guncelleme alamama gibi bir durum olursa angry birds le devam

Ellemon

Ellemon

Üye
Galaxy s2 açık ara önde ;)

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Sarj olarak htc evo 3d 1730mah kullanıyor lg optimus 3D 1500 kullanıyor htc evonun daha uzun gıtmezmı sızce?

Neverex

Üye
Samsung s2

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Sarj olarak htc evo 3d 1730mah kullanıyor lg optimus 3D 1500 kullanıyor htc evonun daha uzungıtmezmı sızce?

avcitalip

avcitalip

Üye

FATAL ERROR DETECTED !:naughty:

- - - Eklendi - - -

Beyler Bir Cihazın Bataryasının Amperi Ne Kadar Fazlaysa Bataryası Okadar Çok Mu Gidiyor ?

- - - Eklendi - - -

Ben Arkadaşa 3310'u Tavsiye Ederim,Nokia'nın En Stabil Telefonlarındandır,Yere Düştüğünde Yer Kırılır Ona birşey Olmaz,Şarzı'da iyi Gider :naughty:

Şaka Bir Yana Şarz Süresi Önemli Değilse En İyileri Bence Galaxy SII'dir...

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/android-gene...en-android-telefonlar-657088.html#post4814310

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Beyler Bir Cihazın Bataryasının Amperi Ne Kadar Fazlaysa Bataryası Okadar Çok Mu Gidiyor ?

- - - Eklendi - - -

Ben Arkadaşa 3310'u Tavsiye Ederim,Nokia'nın En Stabil Telefonlarındandır,Yere Düştüğünde Yer Kırılır Ona birşey Olmaz,Şarzı'da iyi Gider :naughty:

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/android-gene...en-android-telefonlar-657088.html#post4814310

​Sarj olarakda en iyi s2mi?

saruman_me

saruman_me

Üye
bence optimus 3d

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
şarzı uzun süre gitsin istiyorsan c7 felan al sen:oke:

Nokia almam hocam android alacam,bu 3ü arasında encok sarjı hangisi gider onu soyleyin siz önemli olan o :D cünkü 3 ünde istedigim hız serılık ve genis ekran var hangisinin sarjı uzun giderse onu alcam

- - - Eklendi - - -

Yarın kesın alıyorum,yokmu daha fazla öneride bulunacak :/

klongs

klongs

Üye
sana tavsiyem s2 al yanınada otg usb jig batarya batarya adaptörü paketini 40 tlye almıştım ondan al rahat rahat şarj derdi olmadan kullan

avcitalip

avcitalip

Üye
sana tavsiyem s2 al yanınada otg usb jig batarya batarya adaptörü paketini 40 tlye almıştım ondan al rahat rahat şarj derdi olmadan kullan

Mehmet belki bugün bir galaxy s2 alabiliriz almadan önce nelere dikkat etmemi önerirsin ?

bursefa

Üye
bende
telefon
almak istiyorum nokia tercihim c6-01 bende beyendim N9 beyendim ama hafıza kartı ve radyosu yok yazıyor yardımcı olursanız sevinirim... N9 500 tl daha pahalı birde... Ablam N8 kullanıyor fotoğraf kalitesi çok güzel aynı olmasın farklı model olsun diyorum. 1000 tl dütçe ayırıyorum.

Benim istediğim
özellikler
3g,wifi , kamera önemli çok
kullanıyorum
, internette hızlı olsun, radyo çok öenmli değil ama olursa iyi olur, şarjı
uzun
süre gitsin,
kullanımı
rahat
olsun. mesajlaşmak
rahat
olsun. Yardmcı olursanız sevinirim.

avcitalip

avcitalip

Üye
bende
telefon
almak istiyorum nokia tercihim c6-01 bende beyendim N9 beyendim ama hafıza kartı ve radyosu yok yazıyor yardımcı olursanız sevinirim... N9 500 tl daha pahalı birde... Ablam N8 kullanıyor fotoğraf kalitesi çok güzel aynı olmasın farklı model olsun diyorum. 1000 tl dütçe ayırıyorum.

Benim istediğim
özellikler
3g,wifi , kamera önemli çok
kullanıyorum
, internette hızlı olsun, radyo çok öenmli değil ama olursa iyi olur, şarjı
uzun
süre gitsin,
kullanımırahat
olsun. mesajlaşmak
rahat
olsun. Yardmcı olursanız sevinirim.

n9 alma boşuna zaten nokia desteğinide kesti ama c6-01 de alma ekranı bence çok ufak kalıyor,en iyisi 1.000 TL ye kadar Alabileceğin Telefonların İçinde İphone 3GS veya Samsung Galaxy S veya Plus

ben bahsettiğin cihazların ikisinide kullandım ve sattım c6-01 in uygulama sıkıntısı bitmiyor n9 unki Android Yükleyince Anca bitiyor Yinede Karar Senin 1.000 TL vereceğine Samsung galaxy Wonder var oda Güzel Gibi veya Sony Xperia Neo V

- - - Eklendi - - -

kutuda kenarda imei no yazıyor orda I9100 yazsın yeter

onun haricinde nelere dikkat edilmeli ? I9100G falan almam zaten...

distakjo

distakjo

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Evet bencede :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...