djhiguramos
Üye
Bu üçünden tabii ki S2 .. Ama şarj diyorsan Android almamalısın![]()
Nokia 5230 1320 mAh , Pro 1500 mAh .. Bu yüzden bence..
Nokia 5230'unda şarjı 2 gün gidiyordu Xperia Pro'nunda![]()
Nokia 5230 1320 mAh , Pro 1500 mAh .. Bu yüzden bence..

Samsung s2

FATAL ERROR DETECTED !
- - - Eklendi - - -
Beyler Bir Cihazın Bataryasının Amperi Ne Kadar Fazlaysa Bataryası Okadar Çok Mu Gidiyor ?
- - - Eklendi - - -
Ben Arkadaşa 3310'u Tavsiye Ederim,Nokia'nın En Stabil Telefonlarındandır,Yere Düştüğünde Yer Kırılır Ona birşey Olmaz,Şarzı'da iyi Gider
Şaka Bir Yana Şarz Süresi Önemli Değilse En İyileri Bence Galaxy SII'dir...
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/android-gene...en-android-telefonlar-657088.html#post4814310
Sarj olarakda en iyi s2mi?
hayır daha iyileride var s2 okadar iyi değil

şarzı uzun süre gitsin istiyorsan c7 felan al sen![]()
cünkü 3 ünde istedigim hız serılık ve genis ekran var hangisinin sarjı uzun giderse onu alcam sana tavsiyem s2 al yanınada otg usb jig batarya batarya adaptörü paketini 40 tlye almıştım ondan al rahat rahat şarj derdi olmadan kullan
Mehmet belki bugün bir galaxy s2 alabiliriz almadan önce nelere dikkat etmemi önerirsin ?
bende telefonalmak istiyorum nokia tercihim c6-01 bende beyendim N9 beyendim ama hafıza kartı ve radyosu yok yazıyor yardımcı olursanız sevinirim... N9 500 tl daha pahalı birde... Ablam N8 kullanıyor fotoğraf kalitesi çok güzel aynı olmasın farklı model olsun diyorum. 1000 tl dütçe ayırıyorum.
Benim istediğim özellikler3g,wifi , kamera önemli çok kullanıyorum, internette hızlı olsun, radyo çok öenmli değil ama olursa iyi olur, şarjı uzunsüre gitsin, kullanımırahatolsun. mesajlaşmak rahatolsun. Yardmcı olursanız sevinirim.
kutuda kenarda imei no yazıyor orda I9100 yazsın yeter
FATAL ERROR DETECTED !
- - - Eklendi - - -
Beyler Bir Cihazın Bataryasının Amperi Ne Kadar Fazlaysa Bataryası Okadar Çok Mu Gidiyor ?
- - - Eklendi - - -
Ben Arkadaşa 3310'u Tavsiye Ederim,Nokia'nın En Stabil Telefonlarındandır,Yere Düştüğünde Yer Kırılır Ona birşey Olmaz,Şarzı'da iyi Gider
Şaka Bir Yana Şarz Süresi Önemli Değilse En İyileri Bence Galaxy SII'dir...
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/android-gene...en-android-telefonlar-657088.html#post4814310