Yarın Telefon Alıyorum,Uzun Süre Sarj Gitsin,Hızlı-Seri Bir Cihaz Olsun,Sizce 3 Seçenekten Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Yarın Telefon Alıyorum,Uzun Süre Sarj Gitsin,Hızlı-Seri Bir Cihaz Olsun,Sizce 3 Seçenekten Hangisi?
Herkeze iyi aksamlar,Yarın telefon alıyorum oyunlarda kasmayacak müzik kalitesi iyi olacak ve sarjı en uzun hangisi gider bilmiorum uzun sarjı gıdebılecek bi cihaz arıyorum,İşlemcisi ram i falan hangisinin daha yüksek bilmem seri ve hızlı aralarında en iyi hangisiyse bana onu önerin onu alacagım Seçenekleri sayayım Samsung S2,Htc 3D Evo,LG Optimus 3D Önerilerinizi şimdiden bekliyorum,Teşekkürler. . .

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bence optimus 3d

cyber

cyber

Üye
s2 ideal

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Özellikleri bilen varmı islemci olsun sarj batarya degerleri olsun? hangisi daha yüksek daha iyi

klongs

klongs

Üye
islemci olarak s2 en iyisi batarya normal kullanimda 1 gun dayaniyor

Buraxlive

Buraxlive

Üye
evo 3d arkadasimda var kamerasi cok ariza yapiyor. lg nin 3d side sorun cikartabilir. zaten kullananlar 3D nin belli bir sure sonra siradanlastigini soyluyorlar. 3D ile isin yoksa s2 alabilirsin herturlu guzel telefon. s3 cikana kadarda liderdi zaten. yada miktari zorlayip s3 te alabilirsin. 3d kesinlikle önermem. tabi tercih meselesi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Özellikleri yüksek telefonlardan fazla şarj beklememek lazım.

Samsung Galaxy S2 derim söylediklerinin arasından. Diğerleri 3D'ye önem verdikleri için diğer özellikleri S2'ye göre düşük ayarlanmış.

- - - Eklendi - - -

Üstelik 3D telefonların şarjı çook kısadır.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve eren_alev_25_34
tempestshine

tempestshine

Üye
Galaxy S2 almanı öneririm.Benim fikrimçe bütçeni biraz zorlayıp s3 alman.

61semih

61semih

Üye
gs2 açık ara hepsinden iyi :oke:

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Diğerlerinden farklı bir yorum yapıp almamanı tavsiye edicem s3 ün satışı artınca diğer tellerin ucuzlayacağı gerçeği var ki tüm neredeyse tüm android cihazların şarj problemi var.3000mh ın altı sana müzik dinleyerek internete girerek 2 gün vaad etmez.
İphone 5 in çıkmasını beklerseniz benim gibi çok ucuza çok iyi bir alet alabilirsiniz.

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
S2 Alacağım muhtemelen benim için cokda önemli degil 3G zaten sarj ve islemci hızları falan önemli.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
3G senin için önemli değil mi :ohannes:

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Yalnış yazdım :D 3D Önemli degil fakat beyler söyle biseyde var ,S2 diger söyledigim 2 modelden daha pahalı :D ona bütce zor gibi,diger 2si arasında ne dersiniz optimusmu?

klongs

klongs

Üye
optimus

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Yapmayın etmeyin bu sene bitmeden adreno 3xx gpu(bildiğin konsol gpu'su) lu aletler gelmesi bekleniyor.4çekirdek ve yaklaşık 1.7ghz işlemcilerden bahsediliyor.O kadar para harcadıktan sonra üzülmeyin derim.
---
Yeni teknolojik cihaz almak her zaman keyif vericidir tabi bu heyecan aldıktan sonra azalır bir üst modeli çıkınca nefret etmeye başlarsınız.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yapmayın etmeyin bu sene bitmeden adreno 3xx gpu(bildiğin konsol gpu'su) lu aletler gelmesi bekleniyor.4çekirdek ve yaklaşık 1.7ghz işlemcilerden bahsediliyor.O kadar para harcadıktan sonra üzülmeyin derim.
---
Yeni teknolojik cihaz almak her zaman keyif vericidir tabi bu heyecan aldıktan sonra azalır bir üst modeli çıkınca nefret etmeye başlarsınız.

Benim öyle bir huyum yok çok şükür :sukur:

klongs

klongs

Üye
---

sonrada çift çekirdekli cortex a15 gelir 2 ghz li gelir sonra oledler gelir beklemenin sonu yok yani

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle bkelmenin mantıgı yok S2 ye param yeterse o ona yetmezse optimus alcam

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu üçünden tabii ki S2 .. Ama şarj diyorsan Android almamalısın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...