Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Yardım
Merhaba arkadaşlar, elinde Nokia C7-00 RM-675 22.14 Euro2_Germany_CharcoalBlack firmware'inin tamamı olan varsa benimle irtibata geçebilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.

pasha14

pasha14

Üye
Navi'den indirebilirsin.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Navi açılmıyor, ah bi açılsa.

dhampir57

dhampir57

Üye
Bende euro2 germany var 0.17 olan variantı. Hafıza kartlı olan dosyayla beraber. Klasör olarak boyutu 1.54 gb.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
0.17 derken kardeşim, tam anlayamadım.

dhampir57

dhampir57

Üye
Navide sadece euro 2 germany yazan sürüme tıklayınca iki tane oluyor. Biri 0.16 olan biride 0.17 olan. Senin istediğin Nokia C7-00 RM-675 22.14 Euro2_Germany_CharcoalBlac sürüm yok ama işine yararsa upload etmeye çalışırım

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi mühim olan variantlar arasındaki fark. İkisi arasında ne gibi bi fark var bilgin var mı peki kardeşim?

dhampir57

dhampir57

Üye
Hiç bilgim yok. Ama bi arkadaş yorum yazmıştı. En son çıkan en sorunsuzudur demişti.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu bahsettiğin paketi sen şu an kullanıyor musun? Flashladın mı yani?

dhampir57

dhampir57

Üye
Evet kullanıyorum

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Tamam süper, ben de kurdum fakat hafıza kartı dosyası olmadan kurdum. Şimdi tekrar hafıza kartlı biçimde kurmak istiyorum. Upload edebilme imkânın varsa, çok makbule geçer kardeşim. Hoş küçük dosya değil ama, başka türlü de sanırım paylaşamayız. Navifirm kafayı sıyırtacak yoksa bana.

dhampir57

dhampir57

Üye
Sadece hafıza kartı dosyasınımı istiyosun. Yalnız uyarayım bende dün gece açıkken indirmeye basıp uyudum. Uyandığımda navifirm kapalıydı ama dosya inmişti. Hatalıda inmiş olabilir ama yine upload etmeye çalışırım istersen

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Etmişken, sen hangisini flashladıysan komple onu upload etsen çok iyi olurdu. Herşeyiyle yani, bizzat senin kullandığını.

dhampir57

dhampir57

Üye
Ok. Yalnız uzun sürebilir. Benim net hızı 1mbps

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun, böyle bir zahmete girdiğin için. Uzun olacağından kuşkum yok, ama navifirmi saat başı kontrol etmekten iyidir. Dün gece bi ara açılmış, o sıra da ben denk gelemeyince hepten ayar oldum. Çok sağolasın kardeşim.

slant1111

slant1111

Üye
navi olsa sana 100mb hız ile upload ederdm de açılmıyor iste :)

dhampir57

dhampir57

Üye
Eyw sende saol.

slant1111

slant1111

Üye
walla vps serverim de vardı kardesim silmiş yoksa hemen upload ederdim sana 5 dk de .. bu arada navifirm açık suanda

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Ben giremiyorum navifirme sorun nedir acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt