yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

merokartal

Üye
    Konu Sahibi
yardım
arkadaşlar telefonumun markası nokia 5800 şimdi telefonumdaki mesajları pcye atmak istiyorum ama acayip mesaj varr gelende 4000 bin küsür gidende 800 falan pc suiti ylee atmayı deniyorumm fakat mesajları seçtiğimde kopyala dediğimde donuyo program buda çok mesaj olduğundan dolayı diye tahmin ediyorumm hangi şekilde mesajların hepsini pcye aktarabilirim yardımcı olursanız sevinirim..

Nef'i

Nef'i

Üye
Ovi suite kullan
pc suite tarzı ama farklı bir program nokianın sitesinden indirebilirsin

merokartal

Üye
    Konu Sahibi
_ardaa

_ardaa

Üye
biraz zahmetli olacak ama, şöyle yapacaksın; pc suite ile mesajları açacaksın sonra 50şer 50şer seçeceksin yada 100e 100e öyle kopyalayacaksın o zaman donmaz.

merokartal

Üye
    Konu Sahibi
biraz zahmetli olacak ama, şöyle yapacaksın; pc suite ile mesajları açacaksın sonra 50şer 50şer seçeceksin yada 100e 100e öyle kopyalayacaksın o zaman donmaz.

kardeşim o şekilde denedim 1 kaç kere yapıyorum oluyo sonraa işleve devam ettiğimde 1 tane bile kopyalasam donuyo bunun sebebi nedir

_ardaa

_ardaa

Üye
mesaj sayısı fazla diye oluyor max 1000 mesajda bir kopyalayıp silersen yedeklemesi daha kolay olur, eğer kopyalayıp sileceksen şöyle yap 100er 100er kopyala 500-600 mesaj olunca kopyaladıklarını sil öyle mesaj sayısı azaldıkça daha az donar pc suite.

merokartal

Üye
    Konu Sahibi
mesaj sayısı fazla diye oluyor max 1000 mesajda bir kopyalayıp silersen yedeklemesi daha kolay olur, eğer kopyalayıp sileceksen şöyle yap 100er 100er kopyala 500-600 mesaj olunca kopyaladıklarını sil öyle mesaj sayısı azaldıkça daha az donar pc suite.

hımm peki yapabildeceğimz başka bir yöntem varmı ?

_ardaa

_ardaa

Üye
benim bildiğim yok maalesef, belki telefon mesajlarını telefon içinde yedekleyen uygulamalar var onları deneyebilirsin.

merokartal

Üye
    Konu Sahibi
_ardaa

_ardaa

Üye
pek yardımcı olamadım ama bence boş bir vaktinde dene söylediğimi.

_ardaa

_ardaa

Üye
donmaması lazım, pc donanımı ve işletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt