whay heyçkır abimizAslında tamamen benim heçkırlık yeteneklerimle ilgili ama...

ne koruyonuz sanki mübarekMarketteki programlarda mantık şu Wps pin aktif olan bazı modemlerin default pinleri
bu programların içine ekleniyor ve program tespit ettiği modemin markasına göre wps pin deniyor
Yani o programlar ancak bazı modellerde işe yarar hem wps aktif olacak hemde wps pin değişmemiş olacak.
Yukarıdaki arkadaş tp olsa affetmem demiş benim modem Tp gel kır da göreyim bakalım
wps aktif, mac filtresi+ 12 karakter şifre(WPA-2 AES tipi şifreleme)
Hangi program hangi wordlistle kıracan görelim![]()

ne koruyonuz sanki mübarek![]()

aga oha senin nasıl çevren varKimse giremesin diye
Ağ üzerinden işlenebilecek herhangibir şuçta ağ sahibi sorumlu tutulur
O yüzden izin verdiklerim dışında kimse ağıma girmesin diye
Allah kolaylık versin 
Yapmayın arkadaşlar yazıktır, günahtır yahuOlanlara desem sizin wifi şifrenizi kırsalar hoşunuza gider miydi diye? Ha söyleyin bakalım
![]()

Kıran kirabiliyorsa kırsın benimkini saniyede 200 kb çok işine yarar

Kul Hakkına Girmek İçin Uğraşan Bir Milletiz![]()

Artık forumda wifi kırma ile ilgili
Konulardan sıkıldım
Olduğunu sanmıyorum
Olsa da bildigim kadarıyla forumda paylaşılması yasak
kıranlarda standart şifreleri deniyor hepsi bu filmlerdeki gibi proxy mroxy falan olayı değil yani 
Şehir efsanesi, geçerli bir program yok.. Var olanlarda belirli bir kaç şifreyi dener sadece..

Trol olan sensin dostum, Ankaradaymışsın geleceksen açık adres vereyim gel kır wifi mi . Forumdan sallamakla olmaz bu işler![]()
Kimse giremesin diye
Ağ üzerinden işlenebilecek herhangibir şuçta ağ sahibi sorumlu tutulur
O yüzden izin verdiklerim dışında kimse ağıma girmesin diye
( deep web ve çocuk *ornosu nun cezası büyük !!! )whay heyçkır abimiz![]()

Senin gibi herkes bilinçli olsa hiçbiri kirilmaz zaten adamlar şifreyi telefon numarası yapmış yaMarketteki programlarda mantık şu Wps pin aktif olan bazı modemlerin default pinleri
bu programların içine ekleniyor ve program tespit ettiği modemin markasına göre wps pin deniyor
Yani o programlar ancak bazı modellerde işe yarar hem wps aktif olacak hemde wps pin değişmemiş olacak.
Yukarıdaki arkadaş tp olsa affetmem demiş benim modem Tp gel kır da göreyim bakalım
wps aktif, mac filtresi+ 12 karakter şifre(WPA-2 AES tipi şifreleme)
Hangi program hangi wordlistle kıracan görelim![]()
arayıp isletecektim geçenarkadaş bu konuda deneyimli zatenaynen öyle o işler sakat iş( deep web ve çocuk *ornosu nun cezası büyük !!! )

arkadaş bu konuda deneyimli zaten![]()

evet deep web de ne yaptığında belli olduHeçkır olduğumdan Deep Web de çok fazla vakit geciriyorum haliyle![]()

evet deep web de ne yaptığında belli oldu![]()
![]()

tabi canımUlusal ve uluslararası düzeyde heçkırlık![]()

wps connect bu programi kullaniyorum cevremde 20tane wifi var 10tane sini kirdim free takiliyorumise yariyor
Alın şuna bakın. Internette bol açıklama bulursunuz.
wifite.py
bilgisayarda süper çalışıyor. Eğer bu pyton uygulamaysını androidte çalıştırabilen varsa, her şifre kirilir. Yok saatler günler sürermiş, falan filan. 21 ci yüzyılda bukadar teknoloji ilerlemişken bilgisayarlar 8 cekirdekli işlemcilerlen çalışırken. Sanki istihbarat sifresimi kırıyorsunuz. Alın bilgisayarınıza kurun. Ögrenin ve uygulayın. Bakalim kac dakika sürecek bir şifreyi kırması. Kolay gelsin.