[YARDIM] Wi-Fi Şifre Kırma Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Tp link ise affetmem :D

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

sulocanx

Üye
Marketteki programlarda mantık şu Wps pin aktif olan bazı modemlerin default pinleri
bu programların içine ekleniyor ve program tespit ettiği modemin markasına göre wps pin deniyor
Yani o programlar ancak bazı modellerde işe yarar hem wps aktif olacak hemde wps pin değişmemiş olacak.
Yukarıdaki arkadaş tp olsa affetmem demiş benim modem Tp gel kır da göreyim bakalım
wps aktif, mac filtresi+ 12 karakter şifre(WPA-2 AES tipi şifreleme)
Hangi program hangi wordlistle kıracan görelim:cool

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
Marketteki programlarda mantık şu Wps pin aktif olan bazı modemlerin default pinleri
bu programların içine ekleniyor ve program tespit ettiği modemin markasına göre wps pin deniyor
Yani o programlar ancak bazı modellerde işe yarar hem wps aktif olacak hemde wps pin değişmemiş olacak.
Yukarıdaki arkadaş tp olsa affetmem demiş benim modem Tp gel kır da göreyim bakalım
ne koruyonuz sanki mübarek :ehe

• Beğen
Tepkiler: ghstr

sulocanx

Üye
ne koruyonuz sanki mübarek :ehe

Kimse giremesin diye:ehe
Ağ üzerinden işlenebilecek herhangibir şuçta ağ sahibi sorumlu tutulur
O yüzden izin verdiklerim dışında kimse ağıma girmesin diye

H0lligan

Üye
aga oha senin nasıl çevren var :ehe :D Allah kolaylık versin :ehe

• Beğen
Tepkiler: ghstr
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Yapmayın arkadaşlar yazıktır, günahtır yahu :ehe Olanlara desem sizin wifi şifrenizi kırsalar hoşunuza gider miydi diye? Ha söyleyin bakalım :ehe

gitmezdi ama ben kişilerin wifi lerini kırmıyorum ki okulun wifisi ni kirdim sadece :ehe

Kıran kirabiliyorsa kırsın benimkini saniyede 200 kb çok işine yarar

:kop:

Kul Hakkına Girmek İçin Uğraşan Bir Milletiz :bilmm

Kul hakkı büyük günah hocam ama ben okulun wifisini kırdım :ehe

Artık forumda wifi kırma ile ilgili
Konulardan sıkıldım
Olduğunu sanmıyorum
Olsa da bildigim kadarıyla forumda paylaşılması yasak

hocam bi paylaşım yok sadece isim söyledi arkadaş :ehe kıranlarda standart şifreleri deniyor hepsi bu filmlerdeki gibi proxy mroxy falan olayı değil yani :ehe

Şehir efsanesi, geçerli bir program yok.. Var olanlarda belirli bir kaç şifreyi dener sadece..

evet aynen öyle ama beleş wifi olsun yeter :ehe

Trol olan sensin dostum, Ankaradaymışsın geleceksen açık adres vereyim gel kır wifi mi . Forumdan sallamakla olmaz bu işler :)

yoo arkadaşın verdiği program kırdı ama dediğim gibi standart şifreleri deniyor

aynen öyle o işler sakat iş :ehe ( deep web ve çocuk *ornosu nun cezası büyük !!! )
whay heyçkır abimiz :ehe

ne sandın :cool

• Beğen
Tepkiler: revolt25
byAndroid

byAndroid

Üye
Senin gibi herkes bilinçli olsa hiçbiri kirilmaz zaten adamlar şifreyi telefon numarası yapmış ya :D arayıp isletecektim geçen

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
Link atarmısın bizde yaralanalım.

eren3546

eren3546

Üye
wps connect bu programi kullaniyorum cevremde 20tane wifi var 10tane sini kirdim free takiliyorum ;) ise yariyor

1-kanuni

1-kanuni

Üye
Alın şuna bakın. Internette bol açıklama bulursunuz.

wifite.py

bilgisayarda süper çalışıyor. Eğer bu pyton uygulamaysını androidte çalıştırabilen varsa, her şifre kirilir. Yok saatler günler sürermiş, falan filan. 21 ci yüzyılda bukadar teknoloji ilerlemişken bilgisayarlar 8 cekirdekli işlemcilerlen çalışırken. Sanki istihbarat sifresimi kırıyorsunuz. Alın bilgisayarınıza kurun. Ögrenin ve uygulayın. Bakalim kac dakika sürecek bir şifreyi kırması. Kolay gelsin.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Alın şuna bakın. Internette bol açıklama bulursunuz.

wifite.py

bilgisayarda süper çalışıyor. Eğer bu pyton uygulamaysını androidte çalıştırabilen varsa, her şifre kirilir. Yok saatler günler sürermiş, falan filan. 21 ci yüzyılda bukadar teknoloji ilerlemişken bilgisayarlar 8 cekirdekli işlemcilerlen çalışırken. Sanki istihbarat sifresimi kırıyorsunuz. Alın bilgisayarınıza kurun. Ögrenin ve uygulayın. Bakalim kac dakika sürecek bir şifreyi kırması. Kolay gelsin.

#Rezerved

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kul Hakkı

Üst Alt