Xperia Z2, aldığım en kötü telefon.

Sponsorlu Bağlantılar

osicik

Üye
herkes belli bir marka telefonu kullanıyor sevdiklerini ve sevmediklerini yazmak yerine diğer markaları kötülemeye uğraşıyor zaten burda tarafsızlık objektiflikten bahsedilemez kullandığın tel ne neyi seviyorsun neyi sevmiyorsun yaz geç....

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

ishakonline

ishakonline

Üye
4 aydır kullanıyorum şebeke sorunu yaşadım. 3 g deyken bir yerden bir yere gidince şebeke fu ll gösterdiği halde beni arayanlar ulaşamıyor fakat ben arama yapabiliyorum. Sorunu sony bildirdim adamlarım umurunda değil. Önceki telefonum samsung s3 tü eşime verdim onu. Güya z2, S3 ten çok sonra çıktı ve teknolojisi ram i işlemcisi daha hızlı. Evde modemin dibinde hız denemesi yapıyorum youtube den s3 videoları şak diye açarken Z2 çok zor açıyor hem bekletiyor hemde sürekli takılmalar oluyor. S3 te ne takılma var ne bekletme. Bu ve benzeri birsürü programda denedim s3 hepsinde daha iyi performans verdi.
Kısacası birsürü para verdim ama hiç memnun değilim aldığıma pişman oldum. Yeni telefon alacaklar bence sony almadan önce bir kere daha düşünsünler.
sony pc companion ile onarabilirsin yazılımı

Mysterious57

Mysterious57

Üye
4 aydır kullanıyorum şebeke sorunu yaşadım. 3 g deyken bir yerden bir yere gidince şebeke fu ll gösterdiği halde beni arayanlar ulaşamıyor fakat ben arama yapabiliyorum. Sorunu sony bildirdim adamlarım umurunda değil. Önceki telefonum samsung s3 tü eşime verdim onu. Güya z2, S3 ten çok sonra çıktı ve teknolojisi ram i işlemcisi daha hızlı. Evde modemin dibinde hız denemesi yapıyorum youtube den s3 videoları şak diye açarken Z2 çok zor açıyor hem bekletiyor hemde sürekli takılmalar oluyor. S3 te ne takılma var ne bekletme. Bu ve benzeri birsürü programda denedim s3 hepsinde daha iyi performans verdi.
Kısacası birsürü para verdim ama hiç memnun değilim aldığıma pişman oldum. Yeni telefon alacaklar bence sony almadan önce bir kere daha düşünsünler.
yaklaşık bir aydır kullanıyorum z2 yi. Söylediğiniz gibi şebeke problemi olmadı bende hiç. Youtube konusuna gelince geç açma olayı yaşadım, fakat problemi de kısa sürede buldum. Youtube uygulamasında video yu açtığınız esnada sağ üstte çıkan üç noktaya dokunup çıkan seçeneklerden kaliteye dokunarak izlemek istediğiniz çözünürlüğü seçmenizi öneririm. Zira z2 1920/1080p çözünürlüğe sahip olduğu için ilk açılışta youtube uygulaması video kalitesi 1080p olarak ayarlı gelir. Yani s3 muhtemelen 480p çözünürlüklüdür ve internet hızı kaynaklı olarak daha kısa sürede açar. Çünkü 4 dakikalık bir video 480p/40mb ise 1080p/120mb falandır misalen. İyi forumlar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: theyunus
theyunus

theyunus

Üye
Bende de var z2 sıkıntı yok şuan
Lg g3 alacaktım buna karar verdim şuan muhteşem
Sony ps 4 kol ile baglantı çok hızlı ve mükemmel
İphone den androide geçtim yıllardır iphone
Aralarda yeni çıkan samsung s4 htc one m7 vs aldım
Şuan için ž2 den memnunum

theyunus

theyunus

Üye
:-o

Son düzenleme:
theyunus

theyunus

Üye
herkes belli bir marka telefonu kullanıyor sevdiklerini ve sevmediklerini yazmak yerine diğer markaları kötülemeye uğraşıyor zaten burda tarafsızlık objektiflikten bahsedilemez kullandığın tel ne neyi seviyorsun neyi sevmiyorsun yaz geç....

Aynen arkadaşım katılıyorum
Kötülemek yerine faydaları lazım çünki insanda abartma büuük oranda mevcut
Bana göre her telefonun kendşne göre güzellikleri artıları ve eksileri var hepsinin farklı yönleri güzel
Mesela iphone stabillikte önde
Ama android tlflar donanım olarak çok güzel
Tlf u bir hdmi aparatla tv ye aktarmak muhteşem olmazsa olmaz benim için

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
kullanma kılavuzunu kimler okuyor desek kaç kişi çıkar :ehe

Son düzenleme:
bytllh

bytllh

Üye
s3 kullanıyorum ben şuan. Sony z1 kullanan var mı, s3 e göre nasıldır. Telefon romlu blekoto romunu kullanıyorum hızı filan fena değil de, z1 s3 e değişilir mi yani:)

Invoke

Invoke

Üye
s3 kullanıyorum ben şuan. Sony z1 kullanan var mı, s3 e göre nasıldır. Telefon romlu blekoto romunu kullanıyorum hızı filan fena değil de, z1 s3 e değişilir mi yani:)
Z1 daha iyi tabiki.

bytllh

bytllh

Üye
Z1 daha iyi tabiki.
ya sony almayın , sony kötü diyen arkadaşlar aklımı karıştırıyor. s3 ün ram i 1 gb değil de 2 gb filan olsa değiştirmezdim de ram yetmiyor bana artık.
özellik bakımından z1 iyi ama kullanmadığım için z1 i bilemiyrm yani

Darqos

Darqos

Üye
Sony nin Telefonlarını araştırdım Zatten bende artık sevmiyorum Tavsiyede etmem

theyunus

theyunus

Üye
Ben s4 de kullandım
Htc one m7 de
İphone 4s de
Şimdi de sony Xperia z2 kullanıyorum
Çok çok memnunum çok hızlı oyunlarda kasma yok ısınma vs yok

Diğerlerinin içersinden de sadece iphone den memnun kaldım

Kimseyi dinleme dene bak...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S3'ten Z1'e geçme. SUPER AMOLED ten Tft'ye geçilir mi ya :D Bi Z4 çıksın Z2'ye geç :oke:

0MG90

0MG90

Üye
Z4 çok geç gelecek. Mart'ı boşuna bekleme Sony için.

Invoke

Invoke

Üye
Aynen, Z4 geç gelecek deniyor.

bytllh

bytllh

Üye
Z4 çok geç gelecek. Mart'ı boşuna bekleme Sony için.

z1 değil de z2 alayım deyince de bu sefer lg g3 kafamı karıştırıyor. Acaba onu mu alsam diyorum. Bu gidişle hiç bşy alamayacam sanırım:)

Üst Alt