Bu xperia update dediğin sitedeki tüm yöntemler tüm xperialar için mi bendeki z3 ü flastoola 4.4.4 e döndürcem de işe yarar mı
Ndr utils ve Supersu hariç tüm diğerlerini silebilirsiniz ndr yi silerseniz recovery silinir supersu zaten root için olmazsa olmaz
Busybox, Xzrecovery ve Kingroot u silmenizde sakınca yok
Uzun bir aradan sonra bir soru sormam icab etti yardımcı olursanız sevinirim.
Android 5.1.1 için kolay bir root çıkmadığı için rootlamadım ve hala 5.0.2 de beklemedeyim, yalnız bugün fabrika ayarlarına geri dönüş yaptım. Dahili depolamayı da sil demiştim. ama fark ettim ki kamera açılmıyor maalesef kamera kapandı diyor. Acaba sorun neden kaynaklanıyor. Şimdiden teşekkür ederim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinden önce v4 kamera modunu yüklemeyi deneyin. Sorun devam ederse v3 sürümünü deneyin. Bu arada 5.0.2'de beklemenize gerek yokLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinden cihazınıza uygun 5.1.1 prerooted zip ini indirip recoveryden install ile yüklemeniz yeterlidir. (Yükleme sonrası wipe cache/dalvik + reboot) Cihaz 5.1.1'e güncellenecek root ve uygulamalarınz aynen kalacaktır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinden önce v4 kamera modunu yüklemeyi deneyin. Sorun devam ederse v3 sürümünü deneyin. Bu arada 5.0.2'de beklemenize gerek yokLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinden cihazınıza uygun 5.1.1 prerooted zip ini indirip recoveryden install ile yüklemeniz yeterlidir. (Yükleme sonrası wipe cache/dalvik + reboot) Cihaz 5.1.1'e güncellenecek root ve uygulamalarınz aynen kalacaktır.
5.1.1 den 5.0.2 ye dönmek istiyorum. Çünkü WhatsApp ile çakışıyor sanırım. Mesaj göndereceğim zaman alıcı ekle ye girdiğim zaman herhangi bir kişi seçtiğimde iki tane o kişiye ait iki numara gösteriyor herdefasında bu insanın canını sıkıyor. WhatsApp kaldırınca bu sorun kalkıyor. Tek tıklama ile kişileri seçebiliyorum. 5.0.2 bu sorun ilk başta yoktu bir daha denemem lazım.
İşte asıl sorunun başladığı nokta şu Flashtool ile driverlerini yükledim. Fakat telefonu bağladığımda device connect in fastboot Mode yazıyor. Normalde bildiğim kadarıyla flasmode yazması lazım. Devam etmeyi denemedim. Sonuç ne olur. Bir de diyelim oldu root ve xz recovery uygulayabilir miyim?