archh
Üye
Arkadaş çakma z2 aldı bence :-)Şebeke falan bilemem de S3'ün Z2'den hızlı olmasının ihtimali yok.
Arkadaş çakma z2 aldı bence :-)Şebeke falan bilemem de S3'ün Z2'den hızlı olmasının ihtimali yok.
Valla varsa s3 telefon birde siz deneyin. Özellikle youtube de s3 açık ara önde z2 vioyu. açacam diyene kadar s3 bitiriyor nerdeyse. Neyse insallah sorun sadece benim tel. Dedir sizinkilerde sorun yoktur.Arkadaş çakma z2 aldı bence :-)
Kesin bir sorun vardır dostum çünkü bizim ortağın oğlundaki s3le karşılaştırdım.Valla varsa s3 telefon birde siz deneyin. Özellikle youtube de s3 açık ara önde z2 vioyu. açacam diyene kadar s3 bitiriyor nerdeyse. Neyse insallah sorun sadece benim tel. Dedir sizinkilerde sorun yoktur.
Problemden rahatsızlık duyuyorsan servise gönder.Şebeke sorununa ne dersin. Ayrıca internette araştırdım sorunu yaşayan tek kişide ben değilim yüzlerce kişi var forumlarda çare arayan.
Aynen bide benimki sağlam sadece heraldeUlan bi benim telefon sağlam herhalde çevremdeki bütün z2ler çürük yada millet kullanmayı bilmiyo :-)

Ne tesadüf benimki de sapasağlam.Aynen bide benimki sağlam sadece heralde![]()
Nasıl olur bozuk olması lazımdı hepimizin ısınma lens kayması kasa açıklığı şebeke sorunudamı yok? Hiç mi yok? :-)Ne tesadüf benimki de sapasağlam.
Hiçmi yok kısmına hastayım ama cevap vereyim, az yok bana yetecek kadar yokNasıl olur bozuk olması lazımdı hepimizin ısınma lens kayması kasa açıklığı şebeke sorunudamı yok? Hiç mi yok? :-)

4 aydır kullanıyorum şebeke sorunu yaşadım. 3 g deyken bir yerden bir yere gidince şebeke fu ll gösterdiği halde beni arayanlar ulaşamıyor fakat ben arama yapabiliyorum. Sorunu sony bildirdim adamlarım umurunda değil. Önceki telefonum samsung s3 tü eşime verdim onu. Güya z2, S3 ten çok sonra çıktı ve teknolojisi ram i işlemcisi daha hızlı. Evde modemin dibinde hız denemesi yapıyorum youtube den s3 videoları şak diye açarken Z2 çok zor açıyor hem bekletiyor hemde sürekli takılmalar oluyor. S3 te ne takılma var ne bekletme. Bu ve benzeri birsürü programda denedim s3 hepsinde daha iyi performans verdi.
Kısacası birsürü para verdim ama hiç memnun değilim aldığıma pişman oldum. Yeni telefon alacaklar bence sony almadan önce bir kere daha düşünsünler.
Başka bişey demeye gerek yok arkadaş saolsun herşeyi açıklamış.sim kartını temizlemeyi denedin mi? yuvaya düzgün oturmuş mu? başka bi cihazda sim kartı takıp, 1 gün denedin mi? bunları yaptıysan cihaz yetkili servise gönder ve şikayetini güzel bir üslupla belirt. başka cihaza taktığımda bu sorunu yaşamıyorum de. ben bir sorum için mail attığımda 3-4 saat içinde geri dönüş yapıldı. z1-z2-z3 kötü cihazlar değiller. sende sorun oldu diye tüm cihazlar sorunlu olamaz. ben z1 kullanıyorum ve %100 memnunum. ses kalitesi, kamerası, hızı, tasarımı, donanımı kısacası herşey bana göre mükemmel. z1 de tft ekran diye çamur atıyorlar ama atanların x-reality ve triluminos teknolojilerinden haberi yok herhalde. aynı symbian gibi Sony'ler de de hemen hemen herşey portlanıyor. örneğin şu an bende sende olan 4k çekim ve timeshift video var. z3 te olan task killer, x-reality vivid, ps4 kontrol, gelişmiş hızlı ayarlar, ekran videosu kaydetme gibi özellikler bile var. g3 önermişler, sanki onda hata çıkmıyor mu? hatasız cihaz bulamazsın. o çok övdüğün s3, 4.4.4 alamadı. samsung kaldırmıyor diye vermedi. halbuki gayet rahat kaldırıyor. cyagenmod üreticileri ona kitkat yapmışlar. Sony ise 4.4.4 ü ilk verenlerden. daha halen almayı bekleyen bir sürü cihaz var. üstelik sony nin yazılımları da şahane. google play de sony mobile uygulamalarına hiç baktın mı? kısacası birazda kullanıma bağlı bu olaylar. hemen cihazı kötü görme. önce dediklerimi yap, sonrada servise gönder. umarım sorunun çözülür.