Xperia Z2, aldığım en kötü telefon.

Sponsorlu Bağlantılar

xnes

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z2, aldığım en kötü telefon.
4 aydır kullanıyorum şebeke sorunu yaşadım. 3 g deyken bir yerden bir yere gidince şebeke full gösterdiği halde beni arayanlar ulaşamıyor fakat ben arama yapabiliyorum. Sorunu sony bildirdim adamlarım umurunda değil. Önceki telefonum samsung s3 tü eşime verdim onu. Güya z2, S3 ten çok sonra çıktı ve teknolojisi ram i işlemcisi daha hızlı. Evde modemin dibinde hız denemesi yapıyorum youtube den s3 videoları şak diye açarken Z2 çok zor açıyor hem bekletiyor hemde sürekli takılmalar oluyor. S3 te ne takılma var ne bekletme. Bu ve benzeri birsürü programda denedim s3 hepsinde daha iyi performans verdi.
Kısacası birsürü para verdim ama hiç memnun değilim aldığıma pişman oldum. Yeni telefon alacaklar bence sony almadan önce bir kere daha düşünsünler.

Son düzenleme:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Demek ki S3 Z2 den daha iyi bir telefonmuş şimdi sakin bir şekilde dağılabiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: onwake, muhammettvurucu, ne diyorum ve 2 diğerleri

xnes

Üye
    Konu Sahibi
Başka deneyen var mı benim gibi merak ettim.

tomm

tomm

Üye
kardeşş sony z2 alcağına keşke lg g3 alsaydın

muraterdem42

Üye
Üç dört aydır sony z1 kullanıcısıyım symbian ios ve şu an kullandığım android mobil işletim sistemlerini kullandım. Telefonumu seçerken kamerasına ve piyasaya göre ucuz olmasını göz önünde bulundurdum. Çoğu işletim sistemlerine sahip farklı cihazlar kullandım dedim ya o mevzuya dönersek elinizdeki cihazın hakkını vermeniz gerekir değilse ilk telefonum nokia 700 ile bile o verimli kullanamadığınız cihazı geçerim. Çünkü elinizde yüksek limitte teknolojik bi güç var. Misalen şu an cihazımda ps kolu ile gta san andreas oynuyorum. Playstation mobile ile oyunlar oynuyorum vs. Ancak bunları yaparken cihazı zorlamamak için sistem uygulamaları kullanıyorum. Böylece fps düşmeleri vs problemler olmuyor. Cihazı iyi tanıyıp alt ve üst limitlerini bilmenizi ve gereken sistem uygulamalarını kullanmanızı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01, XperiaYuco, TheDarkStar7 ve 1 kişi daha

xnes

Üye
    Konu Sahibi
Şebeke sorununa ne dersin. Ayrıca internette araştırdım sorunu yaşayan tek kişide ben değilim yüzlerce kişi var forumlarda çare arayan.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Şebeke sorununa ne dersin. Ayrıca internette araştırdım sorunu yaşayan tek kişide ben değilim yüzlerce kişi var forumlarda çare arayan.
Hiç bir şey yapamazsan rom atarsın çözersin.

muraterdem42

Üye
Yazılım deüiştirme işlemlerine başvurabilirsin. Tahminimce donanımsal bir problem yoktur sadece laucherin ve ya romunu değiştirebilirsin. Cihazını hiç rootladın mı

archh

Üye
Ulan bi benim telefon sağlam herhalde çevremdeki bütün z2ler çürük yada millet kullanmayı bilmiyo :-)

• Beğen
Tepkiler: Kerim., 0MG90, Ali ihsan Furat ve 7 diğerleri

xnes

Üye
    Konu Sahibi
Yazılomını sony nin sitesimden tekrar yukledim ama rom yuklemedim. Son çare onu da yapacağim herhalde

archh

Üye
Bi servisine gönder onlar bulabilir çözümünü

• Beğen
Tepkiler: xnes
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Yere falan düşmediyse donanımsal sorun yoktur bence. Sony pc company ile yazılım atabilirsin.

• Beğen

muraterdem42

Üye
Yazılomını sony nin sitesimden tekrar yukledim ama rom yuklemedim. Son çare onu da yapacağim herhalde
Peki cihaz garantisi yurt içi mi değilse ithalatçı garantisi mi

• Beğen

xnes

Üye
    Konu Sahibi
İthalatçı firma garantili

xnes

Üye
    Konu Sahibi
Yeredüşmedi. Darbe almadı.

xnes

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorunu yasayanlar swrvise göndermişler o kadar beklemişler telefon sorun yok diye tekrar göndermiş servis.

muraterdem42

Üye
Gereken hukukî mücadeleyi yapın derim o zaman. Ne demek bişey yok geri götür.!!!

Invoke

Invoke

Üye
Şebeke falan bilemem de S3'ün Z2'den hızlı olmasının ihtimali yok.

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson, Furkan Emekli ve TheDarkStar7

Üst Alt