Xperia Z2, aldığım en kötü telefon.

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Adamı yalancı çıkarmaya çalışmayın. Gerçekleri saklamak olmaz! Ayrıca bu konu iyice s3 vs Z2 ye dönmüş.Konu amacından çok farklı yerlere gidiyor.
kim yalancı çıkarmaya çalışıyor? sorunu varsa servise yollasın dedik. önerilerde bulunduk. cihazdan memnun kalamamış diye her cihazı kötü gibi görmüş. öyle düşünme dedik. bilmedikleri varsa anlatmaya çalıştık. yalancı mı çıkardık şimdi?

• Beğen
Tepkiler: n000k

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
kim yalancı çıkarmaya çalışıyor? sorunu varsa servise yollasın dedik. önerilerde bulunduk. cihazdan memnun kalamamış diye her cihazı kötü gibi görmüş. öyle düşünme dedik. bilmedikleri varsa anlatmaya çalıştık. yalancı mı çıkardık şimdi?
1 saattir yok şöyle iyi cihaz böyle iyi cihaz sendeki sorunlu falan memnun kalmayan adam hiç mi yorum yapamaz? Garantiye versin diye bende belirttim.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
1 saattir yok şöyle iyi cihaz böyle iyi cihaz sendeki sorunlu falan memnun kalmayan adam hiç mi yorum yapamaz? Garantiye versin diye bende belirttim.

arkadaş biz yorum yapamaz dedik mi? cihazın sorunluysa gider servise verirsin. burda gelip tüm cihazlar kötü dersen o zamanda başkaları yorum yapar.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
arkadaş biz yorum yapamaz dedik mi? cihazın sorunluysa gider servise verirsin. burda gelip tüm cihazlar kötü dersen o zamanda başkaları yorum yapar.
AldığıM en kötü demiş bütün hepsini kast etmemiş. Sonuçta alacaklara olumsuz yönlerinide belirtmek lazım. Bendede Z2 var ama bu kadarda abartmayı gerek görmüyorum sonuçta sorunlara göz yummamak lazım. Alacaklar bilmeli!

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
AldığıM en kötü demiş bütün hepsini kast etmemiş. Sonuçta alacaklara olumsuz yönlerinide belirtmek lazım. Bendede Z2 var ama bu kadarda abartmayı gerek görmüyorum sonuçta sorunlara göz yummamak lazım. Alacaklar bilmeli!
öyle bir yazmışki insan sanki hepsi kötü zannediyor. abartma yok zaten. cihaz görünüşüyle ve kalitesiyle on numara. sorun her cihazda var. birazda baş etmesini bilmeli!

av0n

Üye
belki inanmıcaksınız ama benim telde sağlam :) :)

• Beğen
Tepkiler: key43
yakupb03

yakupb03

Üye
Ulan bi benim telefon sağlam herhalde çevremdeki bütün z2ler çürük yada millet kullanmayı bilmiyo :-)
Aynen aynen. 6 saat suda kaldı kaç kere yere düştü şu an is yerinden Wifi.den yazıyorum valla sıkıntılar garip. Ama hiç olmadı bende :-)

enes-1907

enes-1907

Üye
4 aydır kullanıyorum şebeke sorunu yaşadım. 3 g deyken bir yerden bir yere gidince şebeke fu ll gösterdiği halde beni arayanlar ulaşamıyor fakat ben arama yapabiliyorum. Sorunu sony bildirdim adamlarım umurunda değil. Önceki telefonum samsung s3 tü eşime verdim onu. Güya z2, S3 ten çok sonra çıktı ve teknolojisi ram i işlemcisi daha hızlı. Evde modemin dibinde hız denemesi yapıyorum youtube den s3 videoları şak diye açarken Z2 çok zor açıyor hem bekletiyor hemde sürekli takılmalar oluyor. S3 te ne takılma var ne bekletme. Bu ve benzeri birsürü programda denedim s3 hepsinde daha iyi performans verdi.
Kısacası birsürü para verdim ama hiç memnun değilim aldığıma pişman oldum. Yeni telefon alacaklar bence sony almadan önce bir kere daha düşünsünler.
senn telefonunda mı sorun var bilmiyorum ama s3ten daha iyi olan eski telefonum note2 ile karşılaştırdım hepsinde z2 daha iyi.
Senin dediğine göre s3 te note 2 den dahay iyi oluyor :)
Birde telefonun çekmeme sıkıntısı genelde şebekeden kaynaklanıyor.arayında ulaşılamaması full çekerken genelde telefondan kaynaklanmıyor.

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Stamina modunda kullanıyorsan genişletilmiş kullanımı açmış olabilirsin o yüzden kasma hissi veriyordur.

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
İphone 6 plus al kurtul android den .....Android pişmanlıktır

enes-1907

enes-1907

Üye
İphone 6 plus al kurtul android den .....Android pişmanlıktır
iyide kardeşim bende düşünüyordum z2 almadan önce ama hala adamlar 8mp de kaldı kamerada.Tamam belki diğer 8 mp lerden iiyi çekebilir sony lensi var sonuçta ama bi z2 kadar iyi değil benm 6plus almamamdaki en büyük etkendi.

eaagent

eaagent

Üye
Cihazınızda bulunan sıkıntılar yüzünden genelleme yapmak yanlış olur. İncelediğim Z2'lerden hiçbirinde bu tarz sıkıntılar yoktu. Bu işler bazen şans işidir aldığınız cihaz donanımsal olarak sıkıntılı gelmiş olabilir. Bazı arkadaşlar S3 ve Z2 gibi yersiz bir karşılaştırma yapmaya çalışmışlar. Ancak Donanım ve Yazılım olarak Z2 her şekilde S3'ten üstündür. Hatta Xperia Sp gibi orta seviye bir cihaz bile donanımsal olarak S3 ten güçlü ve SP ile Z2 arasında 2 nesil var. Lütfen yorum yaparken bu tarz teknik detaylara dikkat edelim. Z2'sinde sıkıntı olan arkadaşın servis ya da garannti gibi bir yol izlemesi en mantıklı seçim olur şu an.

eaagent

eaagent

Üye
Alın iphone 6 plus kurtulun dertten
Her kişinin kullanacağı akıllı cihazda aradığı fonksiyonlar farklı olabilir. Şahsi olarak böyle bir söylemde bulunmak yerine kişinin isteklerini karşılayacak bir cihaz önermek daha doğru bir davranış olabilir.

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Her kişinin kullanacağı akıllı cihazda aradığı fonksiyonlar farklı olabilir. Şahsi olarak böyle bir söylemde bulunmak yerine kişinin isteklerini karşılayacak bir cihaz önermek daha doğru bir davranış olabilir.
Doğru note4 de alternatif

mustafa7o

mustafa7o

Üye
bir çok android telefon denedim en kullanışlı telefonları sony yapıyor. belki başka düşünceleri de olan vardır. ben xperia t3 kullanıcısıyım ve çok memnunum z2 benim telefona bin basması lazım memnun etmeyi bırak en güzel android deneyimini yaşayabileceğin bi telefon kullandığım için biliyorum. sizin telefonunuzda donanımsal bi sorun olduğuna eminim. iyi forumlar :)

0MG90

0MG90

Üye
Pc Companion'da boşuna mı cihaz onarma var? Onu geçtim yeniden yazılım at flashtool ile. O da olmadı cihazın kapak içlerini temizle. Kolay yola kaçıp en kötü cihaz demeniz biraz saçma.

ne diyorum

Üye
Arkadaşın kafası iyi galiba

burakcan42

Üye
s3 vs Z2 aahahah :D z serisini bir turlu sevemedim. o ove ove okuz edilen sony kamerasının da hakkını verebilen bir cihaz olmadığını düşünüyorum. ekran kalitesi de bana göre çok kötü. her yerde bakıyorum henüz siyah renk göremedim z serisinde :) sürekli siyahları grileştirmeye çalışıyor sanki telefon. gece çekimleriyse bence tam anlamıyla fiyasko.

Üst Alt