Karşılaştırma Xperia SP Vs Moto G Vs Lumia 820 :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Oyun seviyor ve oynuyorsan bulaşmanı daha tavsiye etmem Windows Phone a. Daha olmadı oyun konusunda. Uygulamalarda da olmak üzere. Güzel sistem, kullanım rahat. 8.1 ile iyice adama döndü ama market hala zayıf. 700 tl civarına alacaksın pişman olacaksın sonra.

mağazaya baktım real racing 3 dışında istediğim bütün oyunlar var :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
istediklerin varsa e tamam al yani :) güzel telefon bulursun. Temiz ikinci el 920 veya 925 bulmaya bak derim 700 tl civarına en iyi onu bulabilirsin. Büyüklük sıkıntı yapmazsa 900e 1320 de alabilirsin batarya çok iyi. Bende 1520 var ondan biliyorum

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
istediklerin varsa e tamam al yani :) güzel telefon bulursun. Temiz ikinci el 920 veya 925 bulmaya bak derim 700 tl civarına en iyi onu bulabilirsin. Büyüklük sıkıntı yapmazsa 900e 1320 de alabilirsin batarya çok iyi. Bende 1520 var ondan biliyorum

2.el almayacağım öyle asidi kaçmış gazoz gibi oluyo telefon :D bu arada araştırdım o moto g de sorunu olan arkadaşlar kliksa dan ucuza almışlar o yüzden zaten bir sorun olursa telefonu garantiye veririm bu fiyata 1gb ram lı wp telefon bir l820 var oda çok eskidi bir de bana 4.7 bile büyük geldi :D tabi kullanınca alışıyorsun ama telefon bi cebine sığmadıktan sonra cep telefonu demenin ne faydası var bu 800 tl ye kadar wp öneriniz varmı ?

Invoke

Invoke

Üye
Moto G'den niye vazgeç? :DAnlamadım yazdığından bir şey. :D

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Moto G'den niye vazgeç? :DAnlamadım yazdığından bir şey. :D

k.kulbünde bazılarında ahizeden cızırtılı ses gelmiş o yüzden birde telefonun üstüne elinle kapatınca wifi bağlantısı gidiyor inceleme videosunda izlemiştim

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
2.el almayacağım öyle asidi kaçmış gazoz gibi oluyo telefon :D bu arada araştırdım o moto g de sorunu olan arkadaşlar kliksa dan ucuza almışlar o yüzden zaten bir sorun olursa telefonu garantiye veririm bu fiyata 1gb ram lı wp telefon bir l820 var oda çok eskidi bir de bana 4.7 bile büyük geldi :D tabi kullanınca alışıyorsun ama telefon bi cebine sığmadıktan sonra cep telefonu demenin ne faydası var bu 800 tl ye kadar wp öneriniz varmı ?
Aslına bakarsan oyun oynamak için 700tlye ben sana telefon önermem :) android root olaylarıyla falan ilgilenmiyorsan sıkıntı yapacaktır bir süre sonra. Windows Phone cephesinde ise evet 820 eskidi ve ekran çozunurluğü düşük. Bir arkadaş konusunu açmıştı Htc 8X 650 tl diyordu. O çok iyi olur eğer bulabilirsen. Sakın Windows Phone sisteminde 512 mb Ramli cihaz alma.

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
5 sene kullanacağın için almışken iyisini al. Xperia SP kaliteli bir telefon. Oyunlar için Adreno 320 GPU var. Bu grafik işlemci uzun süreler daha idare eder. 4.6" ekrana büyük diyorsun ama bir süre sonra bu ekran sana normal hatta küçük gelecektir. CleanMaster ile oyunlar hafıza kartına direkt olarak atılamıyor. Sadece atman gerektiğini hatırlatıyor. Hafıza kartına uygulama, oyun yüklemek için root atman gerekiyor. Seçeneklerin arasında Lumia 820'de var. Bu telefon bence güzel değil. Xperia SP seni daha mutlu edecektir. Aklına birşey takılırsa telefonları incele. Hangisini beğenirsen onu al.

• Beğen
Tepkiler: gorkem2239 ve KinG CrazY
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
5 sene kullanacağın için almışken iyisini al. Xperia SP kaliteli bir telefon. Oyunlar için Adreno 320 GPU var. Bu grafik işlemci uzun süreler daha idare eder. 4.6" ekrana büyük diyorsun ama bir süre sonra bu ekran sana normal hatta küçük gelecektir. CleanMaster ile oyunlar hafıza kartına direkt olarak atılamıyor. Sadece atman gerektiğini hatırlatıyor. Hafıza kartına uygulama, oyun yüklemek için root atman gerekiyor. Seçeneklerin arasında Lumia 820'de var. Bu telefon bence güzel değil. Xperia SP seni daha mutlu edecektir. Aklına birşey takılırsa telefonları incele. Hangisini beğenirsen onu al.

Çoook teşekkür ederim tüm sorularımı yanıtlamışsınız :) xperia sp gold da 900 tl en ucuz orada buldum ama onun garantisi ithalatçı firmaymış :D garanti konusunda sıkıntı çıkarabilirmiş diğer mağazalarda ise 1100 tl civarında şimdi 5 sene değilde 2-3 sene idare etse yeter bana oyun konusunda değil 2-3 sene telefon sorun çıkarmasın bozulmasın yeter moto g biraz daha ucuz ama 2-3 sene sonra moto g ve xperia sp yi düşünüyorumda xperia sp tasarım olarak çok güzel gözükecektir özellikle alttaki led ışıkları bu hafta sonu gidip inceleyeceğim xperia sp kullanıcılarına sordum telefon 45 derece ısınıyormuş mesela bir telefon ne kadar ısınsa normal olur ?aslında iphone istiyorum çünkü 2010 da çıkan iphone 4 bile hala güncelleme alıyor ama mesela bir moto g,xperia sp 1-2 yıl içinde unutulacak :D bütçem iphone 4 e bile yetmiyor :D

gorkem2239

Üye
bende bunu diyorum SP :)

• Beğen

bulentercan

Üye
Bence sp al

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
bende bunu diyorum SP :)

kardeşim senin sp nasıl çıktı beğendinmi :D birde kutunun içinden garanti belgesinde hangi firma yazıyor :) bu arada arkadaşlar moto g de bir sorun yokmuş o cızırtı denen sorun kliksa nın sattığı moto g lerde oluyormuş şimdi moto g hepsiburada da 630 tl + 30 tl lik beyaz kapak+50 tl bonus var :D 550 tl ama xperia sp 900 tl aradaki 350 tl fark vermeye değermi xperia sp:led ışıklar-gpu dışında fazla bir artısı yok ? ben alana kadar xperia sp indirime girerse kesinlikle alırım :) bu arada bir akıllı telefon ortalama kaç derece ısınırsa kötü olur ?

Invoke

Invoke

Üye
Moto g daha mantıklı.

• Beğen
caps6

caps6

Üye
hem xperia sp çıkalı 1 yılı geçti birde moto g 1.5 yıl güncelleme alacak
biraz da kullanıma bağlı sen karar vermişsin moto g ye galiba tek sorunu sd kart takılamaması hafızayı yeterli görüyorsan sorun yok

• Beğen
orxan_92

orxan_92

Üye
kardeşim bak şu vidyoya cok uzun degil sadece 1 dakika 40 saniye) SPnin Moto Gye gore artilarini gorersin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Artı falan yok ortada Adreno 320 ve hafıza kartı dışında.

• Beğen
orxan_92

orxan_92

Üye
Olarda bi artı sonucta

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Artı da Moto G daha ucuzken, IPS panel kullanırken ve saf android ile güncelleme desteği de varken SP almak mantıklı değil. :D
Üstelik adreno 320 yok ama daha yeni bir çipset kullanıyor.

• Beğen

gorkem2239

Üye
kardeşim senin sp nasıl çıktı beğendinmi :D birde kutunun içinden garanti belgesinde hangi firma yazıyor :) bu arada arkadaşlar moto g de bir sorun yokmuş o cızırtı denen sorun kliksa nın sattığı moto g lerde oluyormuş şimdi moto g hepsiburada da 630 tl + 30 tl lik beyaz kapak+50 tl bonus var :D 550 tl ama xperia sp 900 tl aradaki 350 tl fark vermeye değermi xperia sp:led ışıklar-gpu dışında fazla bir artısı yok ? ben alana kadar xperia sp indirime girerse kesinlikle alırım :) bu arada bir akıllı telefon ortalama kaç derece ısınırsa kötü olur ?
daha gelmedi sevkiyat iççin hazırlanıyor diyo

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
zaten xperia sp ye bütçem yetmiyor ama dedimki 800 tl civarına düşerse anca alabilirim xperia sp de karar kılsaydım fiyatının düşmesini bekliyecektim bir de adreno 305 ile 320 arasında ne kadar fark olur yani oyunlarda 1-2 fps olurmu yoksa çok büyük farklarmı olur :) bu arada moto g su sıçramalarınada dayanıklı ama bazı arkadaşlar suyun içine sokup çıkarıyor hiç bir sorun olmamış youtube de videoları var ve sp nin led ışıkları dışında beni çeken pek bir şey yok

Sanırım moto g alacağım ama hepsiburada dan değil normal mağazalardan alacağım :) cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar :)
daha gelmedi sevkiyat iççin hazırlanıyor diyo

Hayırlı olsun kardeşim umarım istediğin gibi bir cihaz olur sorun çıkarmaz :) Güle Güle kullan :)Bu arada hafıza kartına gerek yok ya :D çünkü 8gb hafıza kartım var 1-2 gb kullanıyorum içinde yaklaşık 1 gb lık müzik var onun dışında gereksiz dosyalar var
Olarda bi artı sonucta

artıları 4g var zaten türkiye de 4g yok diye biliyorum :D nfc var nfc de kullanmıyorum bir de kenarları aluminyum diyor ama bazı incelemelerde plastik ile alüminyum karışımı olduğunu diyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt