dayannight
Üye
bunu anlamak için sp kullanmaya gerek yok xperia z de aynı sorun olmuştu sitelerde forumlarda konu açılmış sony nin kendi forumunda bile var eski sürüme geri dönenler olmuş yazıyorSpmi kullaniyorsunki yavaşlama olmuş diyorsun?? 4.3den sonra daha iyi oldu ve 4.4 yolda
sen en iyisi bu dediğin telefonları mağazalarda incele beğendiğini al güncelleme sonrası sorunlar bir şekilde hallediyor biraz daha ekleyebilirsen nexus 5 albu arada geçenlerde bu misafirliğe gittim adamlar akıllı tv almış ama 10 senelik sony hoparlörler var altındadedim ki eski değilmi bu hoparlörler dediler ki eski ama hala sorunsuz çalışıyor
sp ses kalitesi nasıl orxan arkadaşım cevap verirsen sevinirimbu arada şimdi biraz araştırayım nexus 4 bulabilicekmiyim mağazalarda .oyun falan yükleyince sp kasma yaparmı mesela ben 6gb ram i5 işlemci ve 2gb ekran kartlı laptop aldım 10 oyun yükledim laptop şimdi kasıyor kastıktan sonra kullanmanın hiç bir zevki kalmıyor gerçekten sp oyun yükleyince yavaşlamıyorsa ve ekranı çok kötü değilse fiyatı düşmesi için 3 ay bile beklerim ben o telefonu alırım 1-2 hafta içinde bir forum istanbul'a gidip telefon inceleyeceğim
![]()
dedim ki eski değilmi bu hoparlörler dediler ki eski ama hala sorunsuz çalışıyor
bu arada şimdi biraz araştırayım nexus 4 bulabilicekmiyim mağazalarda .oyun falan yükleyince sp kasma yaparmı mesela ben 6gb ram i5 işlemci ve 2gb ekran kartlı laptop aldım 10 oyun yükledim laptop şimdi kasıyor kastıktan sonra kullanmanın hiç bir zevki kalmıyor gerçekten sp oyun yükleyince yavaşlamıyorsa ve ekranı çok kötü değilse fiyatı düşmesi için 3 ay bile beklerim ben o telefonu alırım 1-2 hafta içinde bir forum istanbul'a gidip telefon inceleyeceğim