WP8 Wifi-On Update HTC 8X'lere Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

phantomddl

Üye
    Konu Sahibi
WP8 Wifi-On Update HTC 8X'lere Geldi

wp 8.0.10211

İlk update olan kablosuz ağı lock screen'de açık tutma güncellemesi HTC 8x'lere ulaştı, yakında Lumia 920'lere de gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: krstnck

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu güncelleme muhtemelen sorunların büyük bölümünü gideren bir güncelleme olacaktır.

komando04

komando04

Üye
teşekkürler bilgi için kaç mb boyutunda acaba güncelleme

alical33

alical33

Üye
Önce lumia ya gelmesi gerekmiyormuydu microsoftla nokianın arası daha iyi değilmi :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
n000k

n000k

Üye
valla şu sms sesini istediğimiz sesi koyma gelsin başka bi derdim yok benim.. valla duymuyorum sms gelince uykudayken..

komando04

komando04

Üye

phantomddl

Üye
    Konu Sahibi
Donma sorunu giderilmiş WPCentralde ki yorumlara göre

n000k

n000k

Üye

sms ses seçeneği var sesli olanı koysaydın
hangisi sesli kardeşim onların Allah askina.2 ötüyo o kadar.uykudayken msjları duymam lazım,yoksa sevgilim mahvetcek beni =[
Sent from my {Lumia 920 aşkım} using Board Express

phantomddl

Üye
    Konu Sahibi

öyle ise süper sağol kardeşim

- - - Eklendi - - -

boyutu ne kadar bu güncellemenin
Onu göremedim, ama güncelleme 5-10 dakika sürecektir yazıyor güncelleme ekranında, o yüzden çok büyük olduğunu sanmıyorum.

komando04

komando04

Üye
Onu göremedim, ama güncelleme 5-10 dakika sürecektir yazıyor güncelleme ekranında, o yüzden çok büyük olduğunu sanmıyorum.

tamam kardeşim teşekkürler sağol

- - - Eklendi - - -

hangisi sesli kardeşim onların Allah askina.2 ötüyo o kadar.uykudayken msjları duymam lazım,yoksa sevgilim mahvetcek beni =[
Sent from my {Lumia 920 aşkım} using Board Express

valla kardeşim müzik zil sesini kısıp uyuyorsan bir şey diyemem duymassın zaten ama normalde ben duyuyorum normal zil sesi gibi çıkıyor sesi

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
...

alical33

alical33

Üye
ozaman nokiada kamera güncellemesini koyar heralde inşallah. bide bildirim çubuğu gelse tadından yenmez :)

PureFood

PureFood

Üye
Benim de tek isteğim bildirim çubuğu valla. Şart :) Nokia - Microsoft duy sesimizi :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Panik yok, 1-2 ay'a kadar eksikliklerin tamamına yakını giderilmiş olacaktır. :pro:

• Beğen
Tepkiler: n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt