windows Phone8.1 mi geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
windows Phone8.1 mi geliyor


Microsoft ve Windows Phone8 üreticileri Nokia ve HTC'nin Windows Phone8'in yeni güncellemesinin son hazırlıklarını tamamlarken işletim sisteminin yeni yeni sürümüne ait detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor.

Mayıs ayında yeni çıkış yapacak Lumia720'de yüklü olarak gelmesi beklenen hem de mevcut cihazlara güncelleme olarak verilecek olan GDR2 güncellemesinden sonra Max kod adıyla anılan GDR3 güncellemesi tüm wp8 cihazlara verilecek. Ortaya atılan iddialar ise Windows Phone 8' için GDR3'ün son güncelleme olacağını ve Blue kod adlı sürümün yıl sonuna kadar çıkış yapacağı yönünde. Aynı çekirdeği paylaşan Windows ve Windows Phone için gelecek 8.1 versiyonlu yazılımın bilgisayarlardaki yapı numaraları ve betaları internete sızmış fakat mobil sürümle alakalı herhangi bir bilgi gelmemişti. Joe Belfiore'un daha once acıkladıgı strateji çerçevesinde sessiz sakin geliştirilen Windows Phone 8.1'in ilk somut izlerine Windows/Windows Phone uygulamaları reklam ağı AdDuplex veritabanında rastlandı. Pazarlama platformunun kurucusu Alan Mendelevich, Twitter hesabından Blue sürümünün bir dizi aygıt üzerinde test edildiğini doğruladı.

14 Mayıs tarihinde Londra'da tanıtılması beklenen ve Lumia 925 olduğu düşünülen P4301 adlı bir Nokia prototipi üzerinde denenen WP8.1'in test aşamasında bu ürünün yanı sıra Nokia Lumia 920 ve HTC Windows Phone 8X de kullanılıyor. Windows/Windows Phone Blue'nin ertelendiği yönündeki raporları yalanlayan bu sözler, aynı zamanda yaklaşan GDR2 güncellemesinin sanılanın aksine küçük çaplı bir yazılım paketi değil; Blue olarak bilenen büyük yükseltme olduğunu da gösteriyor olabilir. Fakat Microsoft'un geçen yıl WP8'in ilk dağıtımında olduğu gibi yeni Windows Phone sürümünü yaz aylarında tanıtıp sonbaharda kullanıcıların beğenisine sunma ihtimali de bulunuyor. Daha geniş ve daha yüksek çözünürlüklü ekranlar ve daha yüksek chipsete destek sunacağı aktarılan yeni işletim sistemi versiyonuyla satışa sunulacak ilk modellerin IFA 2013 ve sonrasında duyurulması bekleniyor.
 


sekajmer

sekajmer

Üye
adamların işi bu ;) uygulama zengin olsa wp mükemmel aslında ama insanlar yeniliğe açık deil w8 ile gelen pc yi xp ye çevirmek icin taklalar atyorlar bide arkadas win 8 de başlat yok diolar sol alttaki ne peki ? Teşekkürler
 
man20

man20

Üye
Biraz hızlanmaları lazım çok yavaşlar ya da bana öyle geliyor :/ bu yıl bitmicek gibi zaman çok yavaş geçiyor :hmmm
 
Duran.Y

Duran.Y

Üye
Bu yaz çok hareketli geçecek ama bir türlü gelmiyor yaz ayları. Lumia 520de GDR2 ile gelecek söyleyse güncellemeye gerek kalmadan eksikleri tamamlanmış olacak müstakbel telefonumun :) haber için :tşk:
 
luckysleven

luckysleven

Üye
Benim merak ettiğim neden testi 920 ve 8x üzerinde yapmışlar ? Yani hadi test aşamasındalar neden test için kullandıkları cihazları belirtiyorlar ? 8s , 620 , 820 bunlara üvey evlat muamelesi yapmazlar umarım .
 

IVI-Elia

Üye
Benim merak ettiğim neden testi 920 ve 8x üzerinde yapmışlar ? Yani hadi test aşamasındalar neden test için kullandıkları cihazları belirtiyorlar ? 8s , 620 , 820 bunlara üvey evlat muamelesi yapmazlar umarım .

820 için imkansız çünkü 920 ile aynı donanımda.Ama Microsoft kesinlikle böyle bir hataya düşmeyecektir.Eğer pyle yaparsa ben dahi soğurum.Çunku 920 için de aynısını yaparlar ilerde eğer öyle olursa
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
benim beklentim wpblue, zira Blue öncesi güncellemeler pek bir değişiklik içermiyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: nanotex
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
genelde testleri guncellemenin ilk verilecegi cihazlarda yaparlar. Bir de bu test cihazları secilirken donanimdan ziyade donanimin diger cihazlardan farkli olmasina dikkat ederler. 8S,lumia820&620 hepsi 480X800 ekran çözünürlügüne sahip ama lumia920 1280X768 htc 8S 1280X720 çözünürlüklü ekrana sahip. Şimdiden üvey evlat muamelesi görücez kompleksine kapılmanıza gerek yok. Zira mevcut wp8 cihazlara wpblue guncellemesi gelecek. Bu da aylar önce mevcut halleriyle bile bu cihazlarin en az Temmuz 2014 tarihine kadar cikacak butun guncellemeleri alacaklari şeklinde aciklanmişti.
 
  • Beğen
Tepkiler: luckysleven
PureFood

PureFood

Üye
:eller: şu blue ile dananın kuruğu kopacak ama zaman geçmiyor arkadaş :D
 
Tarafsız35

Tarafsız35

Üye
Tüm gözler bu güncellemenin üzerinde olduğundan, köklü değişiklikler olmasa bile güzel iyileştirmeler bekliyorum ben.. Blue' nin ilk habercisi bakalım bizleri tatmin edebilecek mi ?
 
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende bekliyorum ama o kadar kasmıyorum çoksa önemli değil benim için önemli olan görüntülü konuşma ve haritalarda yürüme kolaylığı
 

Benzer Konular



Üst Alt