hahha win10 dakini görünce bu çok komiğime gittiAyarlar
şu eski klasör uygulaması aklıma geldi
çakmasını yapmaya çalışmışlar gibi 
keşke bugün dağıtıma başlasalardı çok iyi olurdu wp 10 betayı belirli telefonlar kurabildiAyarlar
Bu ne loo.Ayarlar
Daraltılmış hali diyelim. (3. dakikadan itibaren)Bu ne loo.
Adam ön kamerayı göstermek için kaşlarına zoom yapıyorDaraltılmış hali diyelim. (3. dakikadan itibaren)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Adamın İngilizcesi beni benden aldıDaraltılmış hali diyelim. (3. dakikadan itibaren)

Bir an ayarların kendisi öyle olmuş sandım aman tanrım dedim neyseki sadece dediğin gibi o dayatılmış veya hızlı bulma hali imiş.Daraltılmış hali diyelim. (3. dakikadan itibaren)
Adamın İngilizcesi beni benden aldı![]()

Bu yabancılarda imei klonlanma korkusu yok heraldeUygulama izinlerini açıp-kapatabilme: Yani kısaca hangi uygulamaların Takvim, Kamera, Kişiler, Mesajlaşma ve Mikrofona erişebileceğini belirleyebilme.

Bu yabancılarda imei klonlanma korkusu yok heralde
Biz küçümsüyoruz ama sanki adamlar sağlam geliyorlar ya. Win 10 da sıfırdan bir yapıyla geliyorlar ve bu sürümden bile küçümsenemeyecek şeyler var. Ben bu sefer bayağı sağlam geleceği kanaatindeyim. Seneye bu zamanlar kullanılan sistem sanırım çok başka olacak ve eşi olmayacak. Ve sanırım ilk defa var olanı değil yeni şeyleri alacağız![]()
O olay bizde var, onlarda yok.
Zaten resim yada videoda gördüğün IMEI'yi klonlasan bile onları etkilemez.
(Çünkü cihaz bizim ülkede ve bizim operatörlerle kullanımda değil)
Az sabır.
Hele şu yılın ilk yarısı bitsin W10'un bütün özellikleri bir gelsin.
Asıl olay ondan sonra başlıyor, yeni cihazlar ve yeni teknolojilerle birlikte...
Yeterli ms yapsın 
ama diğer firmalar 64 bit modellerini tanıttı ..