Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ayarlar

• Beğen
Tepkiler: byibo, Murat Alper ve bulutsuzgece

ArMaGeDdOn_87

Üye
tam olarak yenilikler ne ? listeye ulaşan varmı ?

skynet

Üye
Ayarlar menüsü w10'dan daha iyi olmuş umarım bu şekilde kalır

• Beğen
Tepkiler: byibo
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Daraltılmış hali diyelim. (3. dakikadan itibaren)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Adam ön kamerayı göstermek için kaşlarına zoom yapıyor :(

Ve bu nasıl bir İngilizce hiç bir şey anlamadım :)

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Daraltılmış hali diyelim. (3. dakikadan itibaren)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir an ayarların kendisi öyle olmuş sandım aman tanrım dedim neyseki sadece dediğin gibi o dayatılmış veya hızlı bulma hali imiş.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Uygulama izinlerini açıp-kapatabilme: Yani kısaca hangi uygulamaların Takvim, Kamera, Kişiler, Mesajlaşma ve Mikrofona erişebileceğini belirleyebilme.

• Beğen
Tepkiler: ceza87, zaakaan, plenken ve 4 diğerleri

bj_kmurat

Üye
Uygulama izinlerini açıp-kapatabilme: Yani kısaca hangi uygulamaların Takvim, Kamera, Kişiler, Mesajlaşma ve Mikrofona erişebileceğini belirleyebilme.

Bu yabancılarda imei klonlanma korkusu yok heralde

• Beğen
Tepkiler: ON9
emz

emz

Üye
Biz küçümsüyoruz ama sanki adamlar sağlam geliyorlar ya. Win 10 da sıfırdan bir yapıyla geliyorlar ve bu sürümden bile küçümsenemeyecek şeyler var. Ben bu sefer bayağı sağlam geleceği kanaatindeyim. Seneye bu zamanlar kullanılan sistem sanırım çok başka olacak ve eşi olmayacak. Ve sanırım ilk defa var olanı değil yeni şeyleri alacağız :ehe

• Beğen
Tepkiler: mzcoools
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu yabancılarda imei klonlanma korkusu yok heralde

O olay bizde var, onlarda yok.
Zaten resim yada videoda gördüğün IMEI'yi klonlasan bile onları etkilemez.
(Çünkü cihaz bizim ülkede ve bizim operatörlerle kullanımda değil)
Biz küçümsüyoruz ama sanki adamlar sağlam geliyorlar ya. Win 10 da sıfırdan bir yapıyla geliyorlar ve bu sürümden bile küçümsenemeyecek şeyler var. Ben bu sefer bayağı sağlam geleceği kanaatindeyim. Seneye bu zamanlar kullanılan sistem sanırım çok başka olacak ve eşi olmayacak. Ve sanırım ilk defa var olanı değil yeni şeyleri alacağız :ehe

Az sabır.
Hele şu yılın ilk yarısı bitsin W10'un bütün özellikleri bir gelsin.
Asıl olay ondan sonra başlıyor, yeni cihazlar ve yeni teknolojilerle birlikte...

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
O olay bizde var, onlarda yok.
Zaten resim yada videoda gördüğün IMEI'yi klonlasan bile onları etkilemez.
(Çünkü cihaz bizim ülkede ve bizim operatörlerle kullanımda değil)

Az sabır.
Asıl olay ondan sonra başlıyor, yeni cihazlar ve yeni teknolojilerle birlikte...

İnşallah abi. Sene mwc de şöyle sağlam bir cihaz hatta ondan önce bu yıl piyasadaki cihazları ikiye katlayan bir cihaz çıksa da alsak. O yeni teknolojileri bekliyorum. Hele bir gelsin en kralını alıcam :D Yeterli ms yapsın :)

braayn

braayn

Üye
ben cihazların genel olarak tipini beğenmedim. Ms yazısı önde en sağa koysalar çok daha iyi olur L1520de Nokia yazısıda ortada ama L820 ve 930 da en sağda çok daha şık duruyor.

Emre

Üye
dışardan .appx yükleyebilsek güzel olur.

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Mwc etkinliğinden ne haber var

ArMaGeDdOn_87

Üye
@bulutsuzgece Az sabır.
Asıl olay ondan sonra başlıyor, yeni cihazlar ve yeni teknolojilerle birlikte...[/QUOTE]
gerçekten böyle birşeye inanıyonuzmu ? bugün tanıtılan modeller bile 64 bit değil :) ama diğer firmalar 64 bit modellerini tanıttı ..

Üst Alt