StRonK
Üye
Her hangi bir güncelleme yokGeliştirici ön izleme sürümü yüklü Lumia 925'i olan yazılım güncellemesi kontrolü yapabilir mi ?
Her hangi bir güncelleme yokGeliştirici ön izleme sürümü yüklü Lumia 925'i olan yazılım güncellemesi kontrolü yapabilir mi ?
GüncelGeliştirici ön izleme sürümü yüklü Lumia 925'i olan yazılım güncellemesi kontrolü yapabilir mi ?

GüncelHer hangi bir güncelleme yok

bende sana katılıyor ve kimse daha kısa zamanı beklemesin diyorumIsrarla Ekimin son haftasına kalır diyorum.![]()
şahsen ekimde buralar kurak geçer diyorum kasım gibi balkanlardan gelen yeni sızındı dalgaları ile birlikte güncelleme yağmurlarına yakalana biliriz.Siz siz olun şemsiye almayı unutmayın.
şahsen ekimde buralar kurak geçer diyorum kasım gibi balkanlardan gelen yeni sızındı dalgaları ile birlikte güncelleme yağmurlarına yakalana biliriz.Siz siz olun şemsiye almayı unutmayın.

İptal olsa iyi olur. Microsoft tamamen Windows 10'a odanlanmalı. Bu kadar bekledik bu güncelleme gelmese de olur. Hatta gelmeyebilir diye söylentiler de var.Hort
Arkadaşlar önümüzdeki güncelleme bu olduğunda göre artık buraya geçiş yapabiliriz. Birisi konuyu özetleyip tekrar yazarsa hatırlayalım neler gelecekti diye![]()
İptal olsa iyi olur. Microsoft tamamen Windows 10'a odanlanmalı. Bu kadar bekledik bu güncelleme gelmese de olur. Hatta gelmeyebilir diye söylentiler de var.
Alıştınız tabiiİyi de taaa Mayıs Haziran döneminde kadar bizde güncellemesiz kalamayız ki? Bence gelmeli. Çok uzun süre boşlamış olurlar ve bu da iyi değil.
Sadece benim düşüncem. Gelse gelse ne gelebilir ki Denim bile pek bir şey getirmiyor ama Windows 10 böyle değil. O yüzden beklemeye değer diye düşünüyorum.1 yıl en az beklicez tam sürüm için windows 10 daAlıştınız tabiiSadece benim düşüncem. Gelse gelse ne gelebilir ki Denim bile pek bir şey getirmiyor ama Windows 10 böyle değil. O yüzden beklemeye değer diye düşünüyorum.
6tag varken instagram kim kullanır kiHabire güncelleme çıkmasada olur uygulamaları guncellensin yeterli banaÖrneğin InstagramBETA
Official uygulama iyidir bkz:Snapchat.6tag varken instagram kim kullanır ki
Bizler için dediğiniz doğru olabilir ama kullanmayan yada bizler gibi duşunmeyenler için böyle uygulamaların geride kalması beta olması kotu birşey o yüzden onların son surume gelmesi şart..6tag varken instagram kim kullanır ki