Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Bay H

Üye
Yazmış olduğum tarih ben veya bir başka site tarafından uydurulan bir tarih değil.

Windows Phone 8.1 beta dağıtımı başlamadan önce resmi Windows blog sayfasında güncelleme ile ilgili bir sayfa oluşturulmuş ancak bu sayfaya 8.1 beta yayınlanmadan önce erişim engellenmişti.

Yine aynı durum söz konusu resmi Windows bloğunda 11 şubat 2015 i işaret eden ve güncelleme içeriği ile ilgili bir sayfa oluşturulmuş ancak şuanda 8.1 döneminde olduğu gibi ilgili sayfaya erişilemiyor. Bundan dolayı 11 şubat tarihi şuan için güvenilir bir tarih olarak görülebilir.

Tepkiler: RetaXter ve bulutsuzgece
sen uydurdun diye bi kelime kullanmadım zaten,sorun microsoft da,"Cyan" için sözünü tutsada baya bi bekletmişti,"denim" aralık sonuna kadar tüm cihazlara verilcek dendi fakat ocağa kaldı,üstelik "denim" küçük bir güncelleme

wpfurkan

Üye
Niyeyse artık bu update 2 yada onun gibi küçük güncellemeler beni ilgilendirmiyor. Bir kaç aya W10 gelecek beyaa
21 Ocak bence bu update 2'den kat kat heyecanlı ve önemli.

Bay H

Üye
@ArMaGeDdOn_87 mesajım bir kişiye cevaben yazılmamıştır. Genel olarak bir bilgilendirmedir.

Emre

Üye
Sanırım Güzel Bir Güncelleme Olacak Blogda Yayınladıklarına Göre

Win. 10 2016 Ocakta gelirse şaşırmam belki 4. Çeyrek de deneme sürümü verirler

Tepkiler: Rainesto

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 gdr2 güncellemesi ile hey Cortana özelliği telefonu kapalıyken bile aktif edilebiliyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: Dexter Morgan, Murat Alper ve Esendağlı
Windows Phone 8.1 gdr2 güncellemesi ile hey Cortana özelliği telefonu kapalıyken bile aktif edilebiliyor.
iyi telefon açıldıktan sonra Cortana çıkıp "ne var, ne uyandırıyorsun beni?!" demiyor
yalnız telefon kapalıyken bile bizi sürekli pasif dinlemede olması?? şarj?? gizlilik??

Tepkiler: Rainesto
iyi telefon açıldıktan sonra Cortana çıkıp "ne var, ne uyandırıyorsun beni?!" demiyor
yalnız telefon kapalıyken bile bizi sürekli pasif dinlemede olması?? şarj?? gizlilik??

Şarj olayında haklısın da gizlilik deyince şunu hep derim akıllı telefonlar varken neyimiz gizli Allah aşkına

Yazın 930 yada 1520 almak istiyorum. Microsoft amblemli cihazlar hiç hoş durmuyor. Çakma telefon gibi duruyor

dakamon

Üye
Resmen tepkim bu oldu.