dakamon
Üye
Tabiki orijinal uygulamalar güncellenmeli. Bunun olmaması gecikmesi sistemin talebinin az olmasından kaynaklı. Sonuçta adamlar belkide görebiliyorlar kaç kişi wp li bir telefondan instagrama bağlandığını. Sayı onları tatmin edecek boyutta olsa haftada bir güncelleme verirlerdi. İnstagram tok satıcı gibi. İster al ister alma modunda. Buda ona kaybettirir rudy e para kazandırır.Bizler için dediğiniz doğru olabilir ama kullanmayan yada bizler gibi duşunmeyenler için böyle uygulamaların geride kalması beta olması kotu birşey o yüzden onların son surume gelmesi şart..
Alışmış kudurmuştan beterdir. Sen misin sürekli pfd veren. Sıkıysa vermesin. (Eylülde vereceklerdi gdr2 yi. Ekimin son haftasına verirler diye yazmıştım ama bunlar şıçıp üzerine de tüy diktiler resmen. Yılbaşı geldi neredeyse tık yok)Alıştınız tabiiSadece benim düşüncem. Gelse gelse ne gelebilir ki Denim bile pek bir şey getirmiyor ama Windows 10 böyle değil. O yüzden beklemeye değer diye düşünüyorum.
O vatandaşlar 172 tane uygulama oyun ve sistem uygulamaları kursunda görelim. Kasım kasım kasılır onların cihazları.Milletin alaya alması zoruma gidiyor benim Instagram var ama video yuklenmiyor sohbet yapılamıyor.6tag diye bi programdan girincede haliyle insanlar dalga geçiyor telefonla Nokıa yla
Senin şu dalga geçenler çoluk çocuk mu yoksa? Başka bir istemci daha iyiyse onu kullanacaksın tabikide.Milletin alaya alması zoruma gidiyor benim Instagram var ama video yuklenmiyor sohbet yapılamıyor.6tag diye bi programdan girincede haliyle insanlar dalga geçiyor telefonla Nokıa yla
Valla ağzımdan aldın cümleyi, ben de aynısını söyleyecektim. Bizim insanlarımızda orjinal takıntısı var. Yaw arkadaş kurun 6tag 'ı. Android kullananlar bile 6tag 'ın daha güzel olduğunu söylüyorlar. En güzeli varken ben ne yapayım orjinal instagramı.Senin şu dalga geçenler çoluk çocuk mu yoksa? Başka bir istemci daha iyiyse onu kullanacaksın tabikide.
Benimle dalga geçen yok mesela. Hatta benim arkadaşlarım 6tag'ı beğeniyorlar, diyorlar ki verilen neyse ona bağlı kalmak daha kötü. Seçenek iyidir...
GDR2 ile ilgili bazı yeni gelişmeler var.
Akıllı saatlerin mesajlara erişebilmesi adına yeni bir mesaj erişim protokolü ve insan ara yüz cihazlarına destek ki direk akla bluetooth klavye geliyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam bi özet?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam bi özet?
Daha fantastik uygulamalar sağlayan geliştirici deneyiminizi açarken, Windows Phone 8.1 ikinci büyük güncellemesi donanım seçenekleri yelpazesini genişletiyor. Bluetooth açısından bakıldığında, Windows Phone 8.1 Update 2, MAP, HID 1.1, HOGP ve Mutlak Ses Kontrolü desteği getiriyor .
Özetle geliştiricilere daha fazla yetki verecek yeni apiler açılacak ve Bluetooth desteği genişletilerek uyumlu cihaz kullanımı artırılacak. Bu da bluetooth klavye gibi ürünleri bağlama yeteneği olarak yorumlanabilir.
Umarım tarayıcıdan harita görüntelemeyi geliştirirler. Hala şehrimdeki otobüslerin an be an nerede olduğunu gösteren sitede sadece harita görünüyor otobüslerin nerede olduğu hattın çizgisi görünmüyor. Bide EAP-TTLS PAP desteği sunmadılar bide onu getirseler çok iyi olacak. Çoğu üniversite öğrencisi rahat edecek. Eduroam altyapısı Eap-ttls yi kullanıyor bizim üniversite ekstradan PAP ı da kullandığı için ben bağlanamıyorum otomatik olarak üni Wifisine. Berbat bir durum manuel olarakta her 15 dk da bir giriş çıış yapmanı gerekiyor buda işkence.Daha fantastik uygulamalar sağlayan geliştirici deneyiminizi açarken, Windows Phone 8.1 ikinci büyük güncellemesi donanım seçenekleri yelpazesini genişletiyor. Bluetooth açısından bakıldığında, Windows Phone 8.1 Update 2, MAP, HID 1.1, HOGP ve Mutlak Ses Kontrolü desteği getiriyor .
Özetle geliştiricilere daha fazla yetki verecek yeni apiler açılacak ve Bluetooth desteği genişletilerek uyumlu cihaz kullanımı artırılacak. Bu da bluetooth klavye gibi ürünleri bağlama yeteneği olarak yorumlanabilir.
Güncelleme büyük olasılık ile 11 Şubat 2015 tarihinde gelecek.
Pfd mi normalmi ?Güncelleme büyük olasılık ile 11 Şubat 2015 tarihinde gelecek.
Şubatta ön izleme sürümü gelirGüncelleme büyük olasılık ile 11 Şubat 2015 tarihinde gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?