Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
cok sacma degilmi daha gdr1 final almadan gdr2 preview aliyoruz. Telefonlar denek gibi oldu : )

• Beğen
Tepkiler: emz ve ON9

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
cok sacma degilmi daha gdr1 final almadan gdr2 preview aliyoruz. Telefonlar denek gibi oldu : )

Evet ben de onun için sordum bende deneme sürümü yüklü normal sürüm yayınlanmadan 2. Deneme sürümünü vermeleri bence de ilginç

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Evet ben de onun için sordum bende deneme sürümü yüklü normal sürüm yayınlanmadan 2. Deneme sürümünü vermeleri bence de ilginç
Ona kalırsa Cyan vermeden Gdr1 verdiler. :ehe
Bunda,şaşacak bir durum yok. Denim güncellemesine kadar betalar gelmeye devam edecek bence.

Rainesto

Rainesto

Üye
8 ekimde gelir inşallah

ON9

ON9

Üye
gdr1 gelmeden gdr2 cyandan önce de gdr1'i almıştık. Alışkanlık yaptı kardeşim!!! İki güncelleme ileriden gitmeden yatamıyorummmm yawww. :eller:

• Beğen
Tepkiler: kahraman333333 ve Aybin.Kilic
emz

emz

Üye
GDR2 Preview için geri sayım başlasın... :kıskıs:

Saatleri 8 Ekim gecesine ayarlayalım.
İnşallah MS tahminleri yanıltmaz.

Abi yenilikleri baştan, sıfırdan, bilmeyene anlatır gibi yazabilir misin? :) Ben biraz unuttum da :ehe. Üstünden çok zaman geçti ne varsa öğreneyim belki geri pfd kullanıcısı olurum :ehe

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
O halde benim için sorun yok gelsin:)

fraps34

Üye
8 ekimde gelmeyebilir , elemanın birisi ortaya birşey attı ama onu destekleyecek hiçbir bilgi çıkmadı. Ne bir sızıntı var nede nasıl birşey olacağı bilgisi var. 2 gün sonra gelirse ben şaşırırım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
8 ekimde gelmeyebilir , elemanın birisi ortaya birşey attı ama onu destekleyecek hiçbir bilgi çıkmadı. Ne bir sızıntı var nede nasıl birşey olacağı bilgisi var. 2 gün sonra gelirse ben şaşırırım.

Umut fakirin ekmeği demişler.
Yine de bu haftadan umutlu olalım.
Haftanın bitmesine daha 4 gün var.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
eleman dediğin moderatör, kaynakları vardır onların :)
ayrıca şimdiye kadar hepsini tutturdu :)

• Beğen
Tepkiler: emz
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Abi yenilikleri baştan, sıfırdan, bilmeyene anlatır gibi yazabilir misin? :) Ben biraz unuttum da :ehe. Üstünden çok zaman geçti ne varsa öğreneyim belki geri pfd kullanıcısı olurum :ehe

Aslında bu GDR2 Preview güncellemesi ile ilgili elimizde fazla bilgi yok.
Microsoft'un en iyi gizlediği güncelleme oldu diyebiliriz.
İmbikten su damlar gibiydi geçen süre zarfında sızan bilgiler.

Ya çok fazla bir şey gelmeyecek ya da sahiden çok iyi gizlediler :kıskıs:

*Ayarlar menüsündeki dağınıklığın giderilmesi. Alfabetik sıralama, bazı ayarlara daha kolay ve hızlı erişim imkanı vb.
*Ayar kısayolları arasına mobil veri aç/kapa kısayolu
*Bazı ülkelerde Cortana'nın alfa sürümüne geçmesi, bazı ülkeler içinse yeni aktif edilmesi.
*Yeni nesil donanım desteğinin aktif hale getirilmesi. (Snapdragon 805, 2K çözünürlük vb)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emz ve papakudioflu
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İmbikten su damlar gibiyle geçen süre zarfında sızan bilgiler.

*Ayarlar menüsündeki dağınıklığın giderilmesi. Alfabetik sıralama, bazı ayarlara daha kolay ve hızlı erişim imkanı vb.
*Bazı ülkelerde Cortana'nın alfa sürümüne geçmesi, bazı ülkeler içinse yeni aktif edilmesi.
*Yeni nesil donanım desteğinin aktif hale getirilmesi. (Snapdragon 805, 2K çözünürlük vb)
Her güncellemede en az bir veya iki tane arayüz değişikliği geldi. Bunda da muhtemelen bişeyler olacaktır. Birincisi mobil veri kısayolu olsa ikincisi ne olabilir acaba:hmmm

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

skynet

Üye
Bir ara büyük kutucuk gelecek deniliyordu ona ne oldu ?

dakamon

dakamon

Üye
İmbikten su damlar gibiydi geçen süre zarfında sızan bilgiler.

64 bit işlemcilere ne zaman destek gelecek acaba. Win10 u mu düşünüyorlar acaba.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şakayla karışık Microsoft bu gdr2yi fena halde gizledi. Doğru düzgün sızıntı bile yok ortada.
Bir gece ansızın alın size gdr2 deyip bombayı patlatıp kucağımıza atacaklar. Ondan sonra yenilikleri keşfetmeye çalış dur :ehe

• Beğen
Tepkiler: emz
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ben microsoft'un güncellemeleriyle ilgili sızan tarih bilgilerine inanmıyorum.8 ekimde geleceğinede inanmıyorum.Tamam resmi tarihler değiller o yüzden o güne kitlenmek bu tarihlerden dolayı ms ye yüklenmek olmaz ama ben genede 8 ekimde geleceğini sanmıyorum hangi güncelleme sızdırılan tarihlerde geldi ki yada yalan söylenen tarihlerde?

Rainesto

Rainesto

Üye
48 saat sonra doğru mu yanlış mı anlarız

suyunsesi

suyunsesi

Üye
O kadar yazdınız canım çekti Bi güncelleme kontrolü yapayım bari :D

• Beğen
Tepkiler: emz, skynet, Esendağlı ve 1 kişi daha

Üst Alt