cok sacma degilmi daha gdr1 final almadan gdr2 preview aliyoruz. Telefonlar denek gibi oldu : )
Ona kalırsa Cyan vermeden Gdr1 verdiler.Evet ben de onun için sordum bende deneme sürümü yüklü normal sürüm yayınlanmadan 2. Deneme sürümünü vermeleri bence de ilginç

GDR2 Preview için geri sayım başlasın...
Saatleri 8 Ekim gecesine ayarlayalım.
İnşallah MS tahminleri yanıltmaz.
Ben biraz unuttum da
. Üstünden çok zaman geçti ne varsa öğreneyim belki geri pfd kullanıcısı olurum 
8 ekimde gelmeyebilir , elemanın birisi ortaya birşey attı ama onu destekleyecek hiçbir bilgi çıkmadı. Ne bir sızıntı var nede nasıl birşey olacağı bilgisi var. 2 gün sonra gelirse ben şaşırırım.
eleman dediğin moderatör, kaynakları vardır onların8 ekimde gelmeyebilir , elemanın birisi ortaya birşey attı ama onu destekleyecek hiçbir bilgi çıkmadı. Ne bir sızıntı var nede nasıl birşey olacağı bilgisi var. 2 gün sonra gelirse ben şaşırırım.

Abi yenilikleri baştan, sıfırdan, bilmeyene anlatır gibi yazabilir misin?Ben biraz unuttum da
. Üstünden çok zaman geçti ne varsa öğreneyim belki geri pfd kullanıcısı olurum
![]()

Her güncellemede en az bir veya iki tane arayüz değişikliği geldi. Bunda da muhtemelen bişeyler olacaktır. Birincisi mobil veri kısayolu olsa ikincisi ne olabilir acabaAslında bu GDR2 Preview güncellemesi ile ilgili elimizde fazla bilgi yok.
Microsoft'un en iyi gizlediği güncelleme oldu diyebiliriz.
İmbikten su damlar gibiyle geçen süre zarfında sızan bilgiler.
Ya çok fazla bir şey gelmeyecek ya da sahiden çok iyi gizlediler
*Ayarlar menüsündeki dağınıklığın giderilmesi. Alfabetik sıralama, bazı ayarlara daha kolay ve hızlı erişim imkanı vb.
*Ayar kısayolları arasına mobil veri aç/kapa kısayolu
*Bazı ülkelerde Cortana'nın alfa sürümüne geçmesi, bazı ülkeler içinse yeni aktif edilmesi.
*Yeni nesil donanım desteğinin aktif hale getirilmesi. (Snapdragon 805, 2K çözünürlük vb)

Ayarlar menüsü ?Her güncellemede en az bir veya iki tane arayüz değişikliği geldi. Bunda da muhtemelen bişeyler olacaktır. Birincisi mobil veri kısayolu olsa ikincisi ne olabilir acaba![]()

64 bit işlemcilere ne zaman destek gelecek acaba. Win10 u mu düşünüyorlar acaba.Aslında bu GDR2 Preview güncellemesi ile ilgili elimizde fazla bilgi yok.
Microsoft'un en iyi gizlediği güncelleme oldu diyebiliriz.
İmbikten su damlar gibiydi geçen süre zarfında sızan bilgiler.
Ya çok fazla bir şey gelmeyecek ya da sahiden çok iyi gizlediler
*Ayarlar menüsündeki dağınıklığın giderilmesi. Alfabetik sıralama, bazı ayarlara daha kolay ve hızlı erişim imkanı vb.
*Ayar kısayolları arasına mobil veri aç/kapa kısayolu
*Bazı ülkelerde Cortana'nın alfa sürümüne geçmesi, bazı ülkeler içinse yeni aktif edilmesi.
*Yeni nesil donanım desteğinin aktif hale getirilmesi. (Snapdragon 805, 2K çözünürlük vb)
O kadar yazdınız canım çekti Bi güncelleme kontrolü yapayım bari![]()