Katı kurulum (executive) dosyaları telefonda kurulmaz. Onun yerine.xap yada .xapp dosya versiyonları varsa yüklenir. Belki mağazada ki uygulamaları çevirme programı gelirse bir ihtimal dahilinde.PCile phon bbirleşincepcdeki chromu tele atinca kkurulmuş dosyasini caliscakmi telde

Gelmedi ki deneyelim![]()

Görüntüleme ile renk ve pil tasarrufu tercihlerinize ince ayar uygulayın. Lumia ekranınızı özelleştirebileceğiniz bu yararlı uygulamayı Ayarlar altında bulabilirsiniz. Bu özellik Windows Phone 8.1'de en verimli şekilde çalışır (Cyan sürümü). Eski cihazlar ve otomatik parlaklık moduna sahip olmayan cihazlar, hatta Windows Phone cihazların son sürümü bile bu Görüntüleme özelliklerinden tam olarak faydalanamaz.Baktım bende de gözükmedi şimdi. Neden parlaklık profili aktif oldu yazıyor??
1 hafta önceki guncellemeyi yeni indiriyor arkadaşbende guncelleme filan bulmadı

Uyarması için kendi güncelleme araması lazım, güncelleme kontrolü yapıyorum diyorsun senin görmen gerek suçu kendinde aramalısın.Eğer öyleyse telefona söverim çünkü her gün güncelleme kontrolü yapıyorum hiç uyarmamıştı![]()
Hocam bendeki pil tasarrufu sorunu çözüldüUyarması için kendi güncelleme araması lazım, güncelleme kontrolü yapıyorum diyorsun senin görmen gerek suçu kendinde aramalısın.
Yani pil tasarrufunun en son sürümü kurulu ama artık problem çıkartmıyor 
GDR2 Preview için geri sayım başlasın...
Saatleri 8 Ekim gecesine ayarlayalım.
İnşallah MS tahminleri yanıltmaz.

Hadi Hayırlısı pusuya yattıkGDR2 Preview için geri sayım başlasın...
Saatleri 8 Ekim gecesine ayarlayalım.
İnşallah MS tahminleri yanıltmaz.

Hayır tam sürüm verilmedi,bende n izleme sürümü yüklü değil zaten bekliyorumBekleyelim iki gün sonra neler olacak bu arada gdr1 tam sürüm verilmedi diye biliyorum yanlış mı biliyorum