Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
PCile phon bbirleşincepcdeki chromu tele atinca kkurulmuş dosyasini caliscakmi telde

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
PCile phon bbirleşincepcdeki chromu tele atinca kkurulmuş dosyasini caliscakmi telde
Katı kurulum (executive) dosyaları telefonda kurulmaz. Onun yerine.xap yada .xapp dosya versiyonları varsa yüklenir. Belki mağazada ki uygulamaları çevirme programı gelirse bir ihtimal dahilinde.
Wp8 ilk çıktığında bu tip haberler ve kullanıcı yorumları ve fikirleri vardı. Halen bekliyoruz:ehe :ehe

emz

emz

Üye
Parlaklık profilini deneyen oldu mu?

skynet

Üye
Gelmedi ki deneyelim :)

emz

emz

Üye
Baktım bende de gözükmedi şimdi. Neden parlaklık profili aktif oldu yazıyor??

emz

emz

Üye

skynet

Üye
Görüntüleme ile renk ve pil tasarrufu tercihlerinize ince ayar uygulayın. Lumia ekranınızı özelleştirebileceğiniz bu yararlı uygulamayı Ayarlar altında bulabilirsiniz. Bu özellik Windows Phone 8.1'de en verimli şekilde çalışır (Cyan sürümü). Eski cihazlar ve otomatik parlaklık moduna sahip olmayan cihazlar, hatta Windows Phone cihazların son sürümü bile bu Görüntüleme özelliklerinden tam olarak faydalanamaz.

Gelişmiş kullanılabilirlik
Hata düzeltmeleri
Parlaklık profili

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
1 hafta önceki guncellemeyi yeni indiriyor arkadaş :D bende guncelleme filan bulmadı

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bndede yok 920

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonunuz güncel: En son denetleme 2sn önce:)

emz

emz

Üye
1 hafta önceki guncellemeyi yeni indiriyor arkadaş :D bende guncelleme filan bulmadı

Eğer öyleyse telefona söverim çünkü her gün güncelleme kontrolü yapıyorum hiç uyarmamıştı :vur

beats

beats

Üye
Eğer öyleyse telefona söverim çünkü her gün güncelleme kontrolü yapıyorum hiç uyarmamıştı :vur
Uyarması için kendi güncelleme araması lazım, güncelleme kontrolü yapıyorum diyorsun senin görmen gerek suçu kendinde aramalısın.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ekran için güncelleme geldi fakat parlaklık profili yazmasına rağmen manuel ayarlama gelmedi

• Beğen
Tepkiler: emz

skynet

Üye
Uyarması için kendi güncelleme araması lazım, güncelleme kontrolü yapıyorum diyorsun senin görmen gerek suçu kendinde aramalısın.
Hocam bendeki pil tasarrufu sorunu çözüldü :) Yani pil tasarrufunun en son sürümü kurulu ama artık problem çıkartmıyor :)

• Beğen
Tepkiler: plenken ve beats
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
GDR2 Preview için geri sayım başlasın... :kıskıs:

Saatleri 8 Ekim gecesine ayarlayalım.
İnşallah MS tahminleri yanıltmaz.

• Beğen
Tepkiler: emz, alasulumurat, ogzhnoTr ve 3 diğerleri
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
GDR2 Preview için geri sayım başlasın... :kıskıs:

Saatleri 8 Ekim gecesine ayarlayalım.
İnşallah MS tahminleri yanıltmaz.

Özgür kardeşim ağzından bal damlıyor resmen. Pusuya yatmış aslan modunda bekliyoruz güncellemeyi :ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: emz
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bekleyelim iki gün sonra neler olacak bu arada gdr1 tam sürüm verilmedi diye biliyorum yanlış mı biliyorum

ArMaGeDdOn_87

Üye

Üst Alt