Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

kamuraN021

kamuraN021

Üye
müzik çaları düzeltmişler mi?

burakcan42

Üye
bana batarya performansı artmış gibi geldi sanki. bir de ısınmadı hiç saatlerdir.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
arkadaşlar bildirim merkezini bi tam indirin aşağı, bide yarım indirin. Yarım indirince sadece kısayolları kapsayacak kadar iniyor. Ya da ben daha önce fark etmedim bunu:)

Vardı bu.

İman Gücü ile gönderildi.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Evet güncellemeyi yükledim.
Öncelikle güncelleme taş çatlasa 250 mb benim tahminim ise 200 den yukarı değil.
1. İlk baktığım şey kuçuk,buyuk yazıldığında otomatik değiştiriyormu diye evet düzeltmiyor yapmamışlar.
2. Stabilite çok iyi optimizasyon başarılı hızlanma kendini hissettiriyor.
3. Ekranda ilk fark edeceğiniz şey Wireless ikonun sol üstünde ufak bir ok var.
4. Skype ve Facebook tamamen entegre edilmiş sisteme.
5. 2. Olarak test ettiğim şey şu iki tane uygulama açın geri tuşuna basıp açık uygulamalar kısmana gelin 2 uygulamadan soldakini kapatın sağdaki hata mıdır nedir animasyon geçişi mi sorunludur bilmiyorum ama sağdaki açık olan daha sağa gidip tam ortaya geliyor betada vardı bundada var düzeltmemişler.
6. Kamera aynı değişen bişe yok.
7. İnternet explorerın video izlerkenki saçmalamaları kilit ekranı düşmesi sorunu büyük oranda düzeltilmiş rastlamadım bu hataya henüz fakat sanırım hataya neden olan videoları sayfada göstermiyor.
8. Zamanında yani ön izleme sürümünde 4 tane başlat ekranı çıkartmış biri olarak söylüyorum yapamadım bu hataydı fakat düzeltmişler benim hoşuma gidiyordu arkadaş :D
Şimdilik bu kadar.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Değişiklikler bunlarsa yuklemeye gerek yok 8.1i bekleyelim.

dakamon

dakamon

Üye
Darısı 820 lerin başına :) Artık ne zaman gelirse. Black gibi olursa 620 sahipleri yandı :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
pissed26

pissed26

Üye
Şu ok işaretini görebilir miyiz? :)

al sana ok kardeşim birde 3 güncelleme ile geldi seyahat vs gibi microsoft zımbırtılar ile bende kurulu değildi artık kuruldu :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye

al sana ok kardeşim birde 3 güncelleme ile geldi seyahat vs gibi microsoft zımbırtılar ile bende kurulu değildi artık kuruldu :D
Böyle küçük rötuşları severim :)

zbahadir

Üye
Sanırım o o işareti veri gönderiminde aktif oluyor onun dışında görünmüyor.
Okun yönü de onu gösteriyor.
Batarya performansında %5 veya biraz daha düzelme var.
Normalde bekleme modunda batarya kullanımı %4,25 ile %4,95 arasında gezinirdi. Şimdi yaptığım testlerde %3,4 ile %4 arasında geziniyor. Yüzdeye vurulduğunda beklediğimden daha iyi bir gelişme.

Ek olarak Cortana da gelsin artık.
Okuduğum haberlere göre Cortana bilimsel ve akademik araştırmalarda kullanılacakmış. Görünüşe bakılırsa Cortana çok büyük bir proje ve Microsoft Cortana'ya büyük önem veriyor..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Facebook yani beta olmayan versiyon bayağı bi hızlanmış.

versino2

versino2

Üye
Şaka olmalı herhalde whats ap ı ilk açtığımda bu sürümle uyumlu değil duzgun çalışmayabilir dedi :/ Üstelik hem kilit sesi geç geliyor hemde tuş sesleri azalmış işte bu en sevmediğim ozellik oldu

msakli_

msakli_

Üye
Sıfırlamadan sonra "Developer for Preview" uygulamasını yeniden aktif etmeyi unutmuş olmalısınız.
Unuttuğunuz için de sonraki "ara güncelleme" size gelmemiş belli ki.
bende daha önce ön izleme sürümü yoktu şuan IS sürümü arkadaşınkiyle aynı 890 ile bitiyor ne yapmam gerekecek eksik olanı güncellemek için.. telefon güncel diyor

versino2

versino2

Üye
Bende de 890 la bitiyor sonu üstelik ben blackten geçtim.On izleme surumu bende yuklu değildiYa şu tuş sesleri azalmış mı bana mı öyle geldi birde kilit sesi bitek bende mi geç geliyor kimse yazmamış

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kilit sesi normalde de geç geliyor sistemsel birşey değil ses dosyasını editlemeleri lazım

neyle gönderildiyse gönderildi.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Kamera düzelmiş mi benim kamera şuan vasat öyle bir güncelleme yapıyolarki neyi güncelledikleri belli değil sonra iosa androide rakip olcan b.k olursun bu kafayla

• Beğen
Tepkiler: hitafnalsa ve versino2
muammersefa

muammersefa

Üye
Arkadaşlar yaptum guncellemeyi.Lumia Cyan olarak geçiyor.Şunu belirtiyim sistemde gozle gorulur bi preformans artışı var.Açılış bile hızlanmış.Kronometrle ile olçtum.Kesinlikle oneririm.

NOT:Benim telefonda prewiev for developers windows phone 8.1 vardı.Guncelleme geldi yaptım sorunsuz çalışıyor.Windows phone 8 e geri donmenize gerek yok.

beats

beats

Üye
Güncelleme ilk ciddi hatasını vermiş, Bitlocker kullanan kullanıcıların cihazdaki oturumları çökmüş. Sorun cihaza yeniden yazılım yüklemeyle ortadan kalkıyor, ayrıca Bitlocker kullanıcılarının WP8.1 güncellemesini şimdilik yapmamalarını söylüyorlar. İşin komik tarafı mavi ekranda PC ile aynı tepkiyi vermesi, neymiş efendim Bitlocker anahtarını yedeklediğiniz bir USB sürücü kullanabilirmişiz... :) Nereye takıyoruz ?

Üst Alt