Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

orian

orian

Üye
bi de abi sanki menü yazıları kalınlaşmış gibi geldi bana.

braayn

braayn

Üye
beyler cyan yükleyen arkadaşlar arama motorunu google olarak ayarlayabiliyorlar mı ?deneyebilir misiniz ?

umutgidik

umutgidik

Üye
12397.895 olması lazım son güncellemenin.
Sizinkinde güncellemelerden biri yüklenmemiş sanırım.
Özgür hocam güncellemeden önce telefonu sıfırlamıştım galiba dediğiniz gibi bir güncelleme yüklenmemiş sanırım. tekrar kontrol edeyim bir

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Özgür hocam güncellemeden önce telefonu sıfırlamıştım galiba dediğiniz gibi bir güncelleme yüklenmemiş sanırım. tekrar kontrol edeyim bir

Sıfırlamadan sonra "Developer for Preview" uygulamasını yeniden aktif etmeyi unutmuş olmalısınız.
Unuttuğunuz için de sonraki "ara güncelleme" size gelmemiş belli ki.

• Beğen
Tepkiler: umutgidik

zbahadir

Üye
Arkadaşlar 8.1 resmi olarak çıktığına göre asıl bundan sonra daha iyi ve uyumlu uygulamalar görme şansımız olacak. :)

bozokluht

bozokluht

Üye
Hadi hayırlı olsun:evet:

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Ulan tam da 925'imi sattığım zamana denk geldi. Ben şimdi bu durumda bahtsız bedevi mi oluyom :icelim::utandım:somuru:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Aybin.Kilic ve Akhtoher

zbahadir

Üye
Birde şu Dil ve Bölge olayını ten menu yapmaları gerekiyordu. Hem dil hemde bölge için ayrı ayrı restart etmek çok gereksiz zaman kaybı.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
625'e erken gelir diye umuyorum blackte öyle oldu.

İman Gücü ile gönderildi.

ErenMSC

Üye
Bu güncelleme ile + özellikler ne? Developer e göre?

orian

orian

Üye
:gun1:müthiş bir artı özellik gelmiş. O da şebeke ve wifi simgesinin üzerine "ok" işareti. Microsofta burdan selam ederim!

pissed26

pissed26

Üye
şimdi uyarı geldi indirilsinmi diye evet dedim başladı bakalım hadi hayırlısı :D

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
versino2

versino2

Üye
Çarklar dönüyor kalp dayanmazz :D :D

orian

orian

Üye
arkadaşlar bildirim merkezini bi tam indirin aşağı, bide yarım indirin. Yarım indirince sadece kısayolları kapsayacak kadar iniyor. Ya da ben daha önce fark etmedim bunu:)

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Evet güncellemeyi yükledim.
Öncelikle güncelleme taş çatlasa 250 mb benim tahminim ise 200 den yukarı değil.
1. İlk baktığım şey kuçuk,buyuk yazıldığında otomatik değiştiriyormu diye evet düzeltmiyor yapmamışlar.
2. Stabilite çok iyi optimizasyon başarılı hızlanma kendini hissettiriyor.
3. Ekranda ilk fark edeceğiniz şey Wireless ikonun sol üstünde ufak bir ok var.
4. Skype ve Facebook tamamen entegre edilmiş sisteme.
5. 2. Olarak test ettiğim şey şu iki tane uygulama açın geri tuşuna basıp açık uygulamalar kısmana gelin 2 uygulamadan soldakini kapatın sağdaki hata mıdır nedir animasyon geçişi mi sorunludur bilmiyorum ama sağdaki açık olan daha sağa gidip tam ortaya geliyor betada vardı bundada var düzeltmemişler.
6. Kamera aynı değişen bişe yok.
7. İnternet explorerın video izlerkenki saçmalamaları kilit ekranı düşmesi sorunu büyük oranda düzeltilmiş rastlamadım bu hataya henüz fakat sanırım hataya neden olan videoları sayfada göstermiyor.
8. Zamanında yani ön izleme sürümünde 4 tane başlat ekranı çıkartmış biri olarak söylüyorum yapamadım bu hataydı fakat düzeltmişler benim hoşuma gidiyordu arkadaş :D
9. Müzik çalar sanki biraz hızlanmış ne yazıkki şarkıları resimlerinden tutup yukarı aşağı sürükleme olayındaki rahatsız edici takılma durmakta.
10. En uyuz olduğum şey de şuydu: Wireless i kapatmak içi aksiyon butonu sizi ayarlara yönlendiriyordu ve hala aynı değişen bir şey yok. bari bunu düzelteydiniz acayip sinir edici.
11. Tekrar belirtmek istiyorum sistem uygulamaları çok hızlı.
12. Maxicep uygulaması daha sık atmalara başladı :D
Şimdilik bu kadar.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: StRonK, kamuraN021 ve Sensation
PureFood

PureFood

Üye
Evet güncellemeyi yükledim.
Öncelikle güncelleme taş çatlasa 250 mb benim tahminim ise 200 den yukarı değil.
1. İlk baktığım şey kuçuk,buyuk yazıldığında otomatik değiştiriyormu diye evet düzeltmiyor yapmamışlar.
2. Stabilite çok iyi optimizasyon başarılı hızlanma kendini hissettiriyor.
3. Ekranda ilk fark edeceğiniz şey Wireless ikonun sol üstünde ufak bir ok var.
4. Skype ve Facebook tamamen entegre edilmiş sisteme.
5. 2. Olarak test ettiğim şey şu iki tane uygulama açın geri tuşuna basıp açık uygulamalar kısmana gelin 2 uygulamadan soldakini kapatın sağdaki hata mıdır nedir animasyon geçişi mi sorunludur bilmiyorum ama sağdaki açık olan daha sağa gidip tam ortaya geliyor betada vardı bundada var düzeltmemişler.
6. Kamera aynı değişen bişe yok.
7. İnternet explorerın video izlerkenki saçmalamaları kilit ekranı düşmesi sorunu büyük oranda düzeltilmiş rastlamadım bu hataya henüz fakat sanırım hataya neden olan videoları sayfada göstermiyor.
Şimdilik bu kadar.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Şu ok işaretini görebilir miyiz? :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Diğer modelleri deneyen varmı başka alan cihazlar varmı

Üst Alt