O kadar bekledik bu güncellemeyi gözle görünür bi ok gelmiş o da zor görünüyor zatenperformans iyileştirildi.
Asıl kutucuk yeniden tasarlandı
Lumia black lumia cyana dönüştü![]()
inşallah ilerde bozulmaz şuan 1.5 saattir şarjım 19 da kaldı ısınma soru u hiç yok gibi bişey.8 de çok çabuk ısınırdı telefon çok ciddi bi azalma var ısınma konusunda.telefonun hızı arttırılmış, batarya performansı iyileştirilmiş, etkin bağlantıda wifi ve şebeke simgesine ok eklenmiş, kamera olarak büyük bir farklılık göremedim ama akşam olduğu için daha önceki çekimlere göre görüntü biraz daha güzel geldi bana. birde gündüz deneyeceğim bakalım sonra anlaşılır.Ne değişti abi kamera hala vasatmış.
İman Gücü ile gönderildi.

maalesef hayırArkdaşlar bildirim merkezine hücresel veri kısayolu eklendi mi?
Uzaydan gönderildi.
Arkdaşlar bildirim merkezine hücresel veri kısayolu eklendi mi?
Uzaydan gönderildi.
Bu bir bahane olamaz ama. Ayrıca mobil veriyi kullandıkça açmak aşırı derecede pilden tasarruf sağlıyor. Çok etkili şarj konusunda. Buda değerlendirilmeli.Eklenmeyecekti zaten galiba nedeni de kablosuz ağ kullanırken zaten hücresel veri otomatik olarak devre dışı kalıyormuş o yüzden onu kullanmanın gereği yokmuş.
Eklenmeyecekti zaten galiba nedeni de kablosuz ağ kullanırken zaten hücresel veri otomatik olarak devre dışı kalıyormuş o yüzden onu kullanmanın gereği yokmuş.
@bulutsuzgece hocam benim IS sürümü : 8.10.12.393.890 ' da kaldı siz ise 12397.895 olması lazım son güncellemenin.
olmalı demissiniz ne yapmam lazım.. telefon güncel diyor
diğer cihazlardan an itibari ile ses yok

developer ve appstudio daha önce kullanmadım dün 8.1 geldiginde kurmaya başladım ve bittikten sonra birçok özellik geldi ama IS sürümü böyle gözüküyor ve Türkiye kökenli telefonLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Developer veya AppStudio hesabınız varsa, bu uygulamayı yükleyip aktif etmelisiniz.
Eğer telefonunuz Türkiye kökenli Lumia 925 ise bu işleme gerek kalmadan güncellemeyi zaten görmesi lazım.
developer ve appstudio daha önce kullanmadım dün 8.1 geldiginde kurmaya başladım ve bittikten sonra birçok özellik geldi ama IS sürümü böyle gözüküyor ve Türkiye kökenli telefon

Bendeki IS sürümüde sizinkiyle aynı. Cihaz TR kaynaklı vede Preview for Developer yüklü değildi. Bizde bir güncelleme eksik o halde.bende anlamadım telefonu sıfırlasam etkisi olur mu @bulutsuzgece