Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

habbuj

habbuj

Üye
O kadar bekledik bu güncellemeyi gözle görünür bi ok gelmiş o da zor görünüyor zaten :) performans iyileştirildi.
Asıl kutucuk yeniden tasarlandı
Lumia black lumia cyana dönüştü :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
O kadar bekledik bu güncellemeyi gözle görünür bi ok gelmiş o da zor görünüyor zaten :) performans iyileştirildi.
Asıl kutucuk yeniden tasarlandı
Lumia black lumia cyana dönüştü :D

Ne değişti abi kamera hala vasatmış.

İman Gücü ile gönderildi.

versino2

versino2

Üye
Şuan bayıldım tekrar telefona :D inşallah ilerde bozulmaz şuan 1.5 saattir şarjım 19 da kaldı ısınma soru u hiç yok gibi bişey.8 de çok çabuk ısınırdı telefon çok ciddi bi azalma var ısınma konusunda.
Tek sorunum,şu tuş sesleri azalmış kilit sesi neysede buna bir çözüm bulunamaz mı ?Yanlış hatırlamıyorsam Cyan la birlikte Creative Stüdyo da değişecekti ee hiç bi değişiklik yook ?

• Beğen
Tepkiler: The Benefit
The Benefit

The Benefit

Üye
Darısı başımıza. :D

remzi33

remzi33

Üye
Arkdaşlar bildirim merkezine hücresel veri kısayolu eklendi mi?

Uzaydan gönderildi.

habbuj

habbuj

Üye
Ne değişti abi kamera hala vasatmış.

telefonun hızı arttırılmış, batarya performansı iyileştirilmiş, etkin bağlantıda wifi ve şebeke simgesine ok eklenmiş, kamera olarak büyük bir farklılık göremedim ama akşam olduğu için daha önceki çekimlere göre görüntü biraz daha güzel geldi bana. birde gündüz deneyeceğim bakalım sonra anlaşılır.
wp 8.1 önizleme sürümünü kullandığım için büyük bir beklentim yoktu zaten ama önizleme sürümünü kurmayanlar için büyük bir güncelleme olmuştur çünkü telefon biraz telefona benzedi 8.1 ile :spr

onursarii

Üye
Arkdaşlar bildirim merkezine hücresel veri kısayolu eklendi mi?

Uzaydan gönderildi.

Eklenmeyecekti zaten galiba nedeni de kablosuz ağ kullanırken zaten hücresel veri otomatik olarak devre dışı kalıyormuş o yüzden onu kullanmanın gereği yokmuş.

emz

emz

Üye
Eklenmeyecekti zaten galiba nedeni de kablosuz ağ kullanırken zaten hücresel veri otomatik olarak devre dışı kalıyormuş o yüzden onu kullanmanın gereği yokmuş.
Bu bir bahane olamaz ama. Ayrıca mobil veriyi kullandıkça açmak aşırı derecede pilden tasarruf sağlıyor. Çok etkili şarj konusunda. Buda değerlendirilmeli.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Kısayollar içerisine hücresel veri açma/kapama önümüzdeki güncellemede gelebilir.
Kesin bir şey yok.

msakli_

msakli_

Üye
@bulutsuzgece hocam benim IS sürümü : 8.10.12.393.890 ' da kaldı siz ise 12397.895 olması lazım son güncellemenin.
olmalı demissiniz ne yapmam lazım.. telefon güncel diyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
@bulutsuzgece hocam benim IS sürümü : 8.10.12.393.890 ' da kaldı siz ise 12397.895 olması lazım son güncellemenin.
olmalı demissiniz ne yapmam lazım.. telefon güncel diyor

Developer veya AppStudio hesabınız varsa, bu uygulamayı yükleyip aktif etmelisiniz.

Eğer telefonunuz Türkiye kökenli Lumia 925 ise bu işleme gerek kalmadan güncellemeyi zaten görmesi lazım.

Son düzenleme:
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
diğer cihazlardan an itibari ile ses yok

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Dünya çapında 925 ve 625'e güncelleme geldi ûlkemizdede aynısı olacak bence bu gün 625çiler beklesin büyük ihtimalle sıra bizde :)

msakli_

msakli_

Üye

Developer veya AppStudio hesabınız varsa, bu uygulamayı yükleyip aktif etmelisiniz.

Eğer telefonunuz Türkiye kökenli Lumia 925 ise bu işleme gerek kalmadan güncellemeyi zaten görmesi lazım.
developer ve appstudio daha önce kullanmadım dün 8.1 geldiginde kurmaya başladım ve bittikten sonra birçok özellik geldi ama IS sürümü böyle gözüküyor ve Türkiye kökenli telefon

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
developer ve appstudio daha önce kullanmadım dün 8.1 geldiginde kurmaya başladım ve bittikten sonra birçok özellik geldi ama IS sürümü böyle gözüküyor ve Türkiye kökenli telefon

Çok ilginç :hmmm
Pek çok kişi güncellemeden sonra sürümün 8.10.12397.895 olduğunu söylüyor.

msakli_

msakli_

Üye
bende anlamadım telefonu sıfırlasam etkisi olur mu @bulutsuzgece

umutgidik

umutgidik

Üye
bende anlamadım telefonu sıfırlasam etkisi olur mu @bulutsuzgece
Bendeki IS sürümüde sizinkiyle aynı. Cihaz TR kaynaklı vede Preview for Developer yüklü değildi. Bizde bir güncelleme eksik o halde.
Ayrıca her zaman için konu başlığının dışına çok çıkılmaması taraftarıyım. Sohbet muhabbet için diğer başlıklar kullanılabilir.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu arada wifi ağını paylaşmayı deneyen oldumu hiç aranızda ben çok merak ediyorum elimde 1020 var nacak wp8 şuan o öyle kalmasınıda isityorum nasıl yani net paylaştığımızda karşı taraf wifi olarak görüp bağlanıyor acaba bu bağlantının hızları nasıl

Üst Alt