papakudioflu
Emekli Yönetici
Aslında Lumia 920 ile aynı gibi gözüküyor ama Developer Preview sürümlerinde en sorunsuz çalışan cihaz bence Lumia 925 oldu.Yeri neden bu kadar özel acaba merak ettim doğrusu
Nokia 1100 ile gönderildi.
Aslında Lumia 920 ile aynı gibi gözüküyor ama Developer Preview sürümlerinde en sorunsuz çalışan cihaz bence Lumia 925 oldu.Yeri neden bu kadar özel acaba merak ettim doğrusu
Nokia 1100 ile gönderildi.
Katılıyorum abi artık yavaş yavaş herşey tamam oldu gibi.GDR1'le birlikte bence ufak rötuşlara başlarlar. Çünkü şu da olsa diyeceğimiz sistem özelliği olarak eksiklik kalmadı gibi bir şey.
Lumia 930 için biraz daha beklemek lazım. Önümüzdeki 15-20 gün içinde Lumia 925'in yerini alıp alamayacağını açıklarım.N95 zamanında ondan sonra çıkan bir cihaz olmasına rağmen N95 en popüler cihazdı. Şimdi Lumia 925 öyle görünüyor. Gerçi onun yerini şimdi Lumia 930 aldı.![]()
Çok şey değil olacak olanı istemiştim zaten. Lumia Kamera yolda geliyor.Gdr1 ile daha çok Wpnin tuzu biberi olacak yani
Nokia by Microsofttan tek dileğim
1.Kamera+2.Nokia Kamera+3.Nokia Kamera Beta=Lumia Kamera adı altında tek bir kameramız olsun ve lensleride gömsünler içerisine ondan sonra onlar sağ biz selamet.Çok şey mi istedim ?
Ön yüzünü bilemem fakat hiç bir telefonun kasası M8 kadar özel güzel ve kaliteli olamaz.sanmıyorum abi. 925 tasarım açısından htc one ile kıyaslanıyordu. 930 m8 ile kıyaslanır mı sizce ?
Kıyaslanır. İkisi de çok özel tasarımlara sahip. Ayrıca Lumia 930'un aldığı bu kadar eleştiriye rağmen sırf 5" ekranı ve tasarımı sayesinde beklentilerin üzerinde satacağı da görebiliriz. Atın favasanmıyorum abi. 925 tasarım açısından htc one ile kıyaslanıyordu. 930 m8 ile kıyaslanır mı sizce ?

o kasanın içinde Windows Phone 8.1..Ön yüzünü bilemem fakat hiç bir telefonun kasası M8 kadar özel güzel ve kaliteli olamaz.
M8, Lumia ve N8 dışında son yıllarda kullandığım en güzel tasarımlı cihazdı diyebilirim. Fakat kullananlar bilir tasarımlar hatalar var cihazda. Özellikle de ana kamera camı çok korumasız kalmış ve çok kolay çiziliyor.Ön yüzünü bilemem fakat hiç bir telefonun kasası M8 kadar özel güzel ve kaliteli olamaz.
Device Hub beta olarak ayrı bir uygulamaydı, aksesuarlar uygulamasının yerine güncellendi ve ayarlara eklendi.ayarlarda "cihaz merkezi diye birşey daha önce var mıydı?"
Demek ki her güzelin bir kusuru vardır sözü gerçekmişM8, Lumia ve N8 dışında son yıllarda kullandığım en güzel tasarımlı cihazdı diyebilirim. Fakat kullananlar bilir tasarımlar hatalar var cihazda. Özellikle de ana kamera camı çok korumasız kalmış ve çok kolay çiziliyor.

Abi; IS Surumu: 8.10.12393.890 (diğer arkadaşınkinden farklı nedense?)Yükleyen arkadaşlardan biri "Ayarlar>Hakkında>Daha Fazla Bilgi>IS Sürümü" bilgisini paylaşabilir mi acaba?
ayarlarda "cihaz merkezi diye birşey daha önce var mıydı?"
Abi; IS Surumu: 8.10.12393.890 (diğer arkadaşınkinden farklı nedense?)