Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yeri neden bu kadar özel acaba merak ettim doğrusu

Nokia 1100 ile gönderildi.
Aslında Lumia 920 ile aynı gibi gözüküyor ama Developer Preview sürümlerinde en sorunsuz çalışan cihaz bence Lumia 925 oldu.

• Beğen
Tepkiler: habbuj

orian

orian

Üye
iç özellik olarak bir şey diyemem diğerlerinden çok üstün bi yanı yok ama hangi sitede lumia 925 haberi okuduysam (inceleme, karşılaştırma vs.) aşağı yukarı hepsinde şu deniyor; Lumia 925 bir Tasarım Harikasıdır. Belki de bu yüzden özeldir..

• Beğen
Tepkiler: umutgidik
Akhtoher

Akhtoher

Üye
GDR1'le birlikte bence ufak rötuşlara başlarlar. Çünkü şu da olsa diyeceğimiz sistem özelliği olarak eksiklik kalmadı gibi bir şey.
Katılıyorum abi artık yavaş yavaş herşey tamam oldu gibi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
N95 zamanında ondan sonra çıkan bir cihaz olmasına rağmen N95 en popüler cihazdı. Şimdi Lumia 925 öyle görünüyor. Gerçi onun yerini şimdi Lumia 930 aldı. :)
Lumia 930 için biraz daha beklemek lazım. Önümüzdeki 15-20 gün içinde Lumia 925'in yerini alıp alamayacağını açıklarım.

braayn

braayn

Üye
Gdr1 ile daha çok Wpnin tuzu biberi olacak yani
Nokia by Microsofttan tek dileğim

1.Kamera+2.Nokia Kamera+3.Nokia Kamera Beta=Lumia Kamera adı altında tek bir kameramız olsun ve lensleride gömsünler içerisine ondan sonra onlar sağ biz selamet.Çok şey mi istedim ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Avustralya Telstra Lumia 930 satışlarını ertelendiğini açıkladı. Sebep olarak ise donanım güncellemesi yapılacağını belirttiler. Bu donanım güncellemesinin neleri içeriği hakkında ise herhangi bir bilgi yok.

• Beğen
Tepkiler: beats
orian

orian

Üye
sanmıyorum abi. 925 tasarım açısından htc one ile kıyaslanıyordu. 930 m8 ile kıyaslanır mı sizce ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gdr1 ile daha çok Wpnin tuzu biberi olacak yani
Nokia by Microsofttan tek dileğim

1.Kamera+2.Nokia Kamera+3.Nokia Kamera Beta=Lumia Kamera adı altında tek bir kameramız olsun ve lensleride gömsünler içerisine ondan sonra onlar sağ biz selamet.Çok şey mi istedim ?
Çok şey değil olacak olanı istemiştim zaten. Lumia Kamera yolda geliyor.

• Beğen
Tepkiler: braayn
Akhtoher

Akhtoher

Üye
sanmıyorum abi. 925 tasarım açısından htc one ile kıyaslanıyordu. 930 m8 ile kıyaslanır mı sizce ?
Ön yüzünü bilemem fakat hiç bir telefonun kasası M8 kadar özel güzel ve kaliteli olamaz.

orian

orian

Üye
ayarlarda "cihaz merkezi diye birşey daha önce var mıydı?"

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kıyaslanır. İkisi de çok özel tasarımlara sahip. Ayrıca Lumia 930'un aldığı bu kadar eleştiriye rağmen sırf 5" ekranı ve tasarımı sayesinde beklentilerin üzerinde satacağı da görebiliriz. Atın fava:ehe

• Beğen
Tepkiler: esmeran3, Aybin.Kilic ve orian
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ön yüzünü bilemem fakat hiç bir telefonun kasası M8 kadar özel güzel ve kaliteli olamaz.
M8, Lumia ve N8 dışında son yıllarda kullandığım en güzel tasarımlı cihazdı diyebilirim. Fakat kullananlar bilir tasarımlar hatalar var cihazda. Özellikle de ana kamera camı çok korumasız kalmış ve çok kolay çiziliyor.

beats

beats

Üye
ayarlarda "cihaz merkezi diye birşey daha önce var mıydı?"
Device Hub beta olarak ayrı bir uygulamaydı, aksesuarlar uygulamasının yerine güncellendi ve ayarlara eklendi.

technocu1

Üye
Güncelleme Facebook standart versiyonu yükledi. Beta olmasına rağmen. Nedeni standart versiyon ile telefonun ben menüsünün senkronize olması.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
M8, Lumia ve N8 dışında son yıllarda kullandığım en güzel tasarımlı cihazdı diyebilirim. Fakat kullananlar bilir tasarımlar hatalar var cihazda. Özellikle de ana kamera camı çok korumasız kalmış ve çok kolay çiziliyor.
Demek ki her güzelin bir kusuru vardır sözü gerçekmiş :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar bundan sonraki güncellemelerde salı günlerini bekleyelim yine salı günü verdiler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt