arkadaşlar yeni guncelledim bende telefonu yanlız bir şey sorucam arka plan gorevlerini nerden ayarlıyoruz guncellemeden sonra bulamadım![]()
Creative stüdyo değişmemiş,parlaklık profili yok,usb ayarları yok..Bu nasıl Cyan ya
Bide gitmişler oyunları menuye atmışlar.Menu karman çorman oldu şuan
Creative stüdyo değişmemiş,parlaklık profili yok,usb ayarları yok..Bu nasıl Cyan ya
Bide gitmişler oyunları menuye atmışlar.Menu karman çorman oldu şuan
Bildirim çubugunun gelişmesi gerek bide telefonu bir müzik setine taktığında sesi değer telefonlara göre az çıkıyor
Belliki ram kullanımını cyan ile birlikte azaltmışlar sims free play 512 mb ram desteği gelmiş real footballa felanda gelir inşallah ama en önemlisi kamera düzelmesi gerek hiç güzel çekmiyor blacktan sonra soğumaya başladım.
İman Gücü ile gönderildi.
Az önce denedim 2 farklı laptobu aynı anda L925e bağladım, paylaşımda hiçbir sıkıntı yok hızıda önceki gibi gayet normal.bu arada wifi ağını paylaşmayı deneyen oldumu hiç aranızda ben çok merak ediyorum elimde 1020 var nacak wp8 şuan o öyle kalmasınıda isityorum nasıl yani net paylaştığımızda karşı taraf wifi olarak görüp bağlanıyor acaba bu bağlantının hızları nasıl
iki tane 920 var, biri Turkcell biri global (Country variant)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burda Türkiyede 920 için Turkcell yazılmış. Turkcell çıkışlı olmayanlara vermeyecekler mi nedir?
beni tam olarak anlamadınız galiba şöyle anlatayım yakınınızda olmayan farklı bir şehirde mesela siz bir moderme bağlandığınızda daha sonra akıllı wifi kısmına girip seçtiğiniz wifi ağını paylaş diyerek skype facebook hotmail kişilerine sizin netinizi paylaşabiliyorsunuz sadece lumia 8.1 cihazlarında oluyor bu ben bunu sormuştumAz önce denedim 2 farklı laptobu aynı anda L925e bağladım, paylaşımda hiçbir sıkıntı yok hızıda önceki gibi gayet normal.
o paylaşım bildiğim kadarıyla şifre paylaşımı oluyor sanırım, yani senin bağlı olduğun wifi bilgileri (şifresini) paylaştığın kişiye de tanımlı oluyor ve böylece o paylaşım yaptığım wifi noktasının çekim alanına girdiğinde o kişi şifre girmeden direk bağlanmış oluyor. ben o sistemi böyle biliyorumbeni tam olarak anlamadınız galiba şöyle anlatayım yakınınızda olmayan farklı bir şehirde mesela siz bir moderme bağlandığınızda daha sonra akıllı wifi kısmına girip seçtiğiniz wifi ağını paylaş diyerek skype facebook hotmail kişilerine sizin netinizi paylaşabiliyorsunuz sadece lumia 8.1 cihazlarında oluyor bu ben bunu sormuştum

ben yeni duydum o yüzden tam olarak bilmiyorumo paylaşım bildiğim kadarıyla şifre paylaşımı oluyor sanırım, yani senin bağlı olduğun wifi bilgileri (şifresini) paylaştığın kişiye de tanımlı oluyor ve böylece o paylaşım yaptığım wifi noktasının çekim alanına girdiğinde o kişi şifre girmeden direk bağlanmış oluyor. ben o sistemi böyle biliyorum![]()
sanırım öyle oluyorEe şimdi ben paylaştım evimin interneti diyelim butun arkadaşalrım benim evin onune gelip internetime mi giricek şifresiz ??
tabi paylaştığın kişinin de lumia olması lazım. zaten şifren açık açık paylaşılmıyor, uygulama kendi içerisinde şifreli bi şekilde paylaşımı yapıp kaydediyor diye biliyorum.tabi ben de yanlış anlamış yanlış biliyor olabilirim. ama takiplerim neticesinde benim anladığım olay o
varsa yanlışım düzeltin lütfen