Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

conistorm

Üye
arkadaşlar yeni guncelledim bende telefonu yanlız bir şey sorucam arka plan gorevlerini nerden ayarlıyoruz guncellemeden sonra bulamadım :)

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
arkadaşlar yeni guncelledim bende telefonu yanlız bir şey sorucam arka plan gorevlerini nerden ayarlıyoruz guncellemeden sonra bulamadım :)

Pil tasarrufu uygulamasına gir tüm uygulamalar orada arka planda çalışanları orda görebilirsin izin verildi veya izin verilmez diye yazar.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

versino2

versino2

Üye
Creative stüdyo değişmemiş,parlaklık profili yok,usb ayarları yok..Bu nasıl Cyan ya
Bide gitmişler oyunları menuye atmışlar.Menu karman çorman oldu şuan

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Creative stüdyo değişmemiş,parlaklık profili yok,usb ayarları yok..Bu nasıl Cyan ya

Oyunların menüde olma muhabbeti aylardır var zaten ön izleme ile gelmişti.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Usb ayarları ahım şahım bir şey değildi zaten. Creative studioda butun telefonlara güncelleme geldikten sonra mağaza güncellemesi olarak verilir. Menü zaten aylardır böyle. Parlaklık profilinide şöyle düşünüyorum L630da ışık sensoru olmadığı için yani otomatik ayarı yok elle ayarlama koymuş olabilirler. Yada oda mağaza ile gelecek.

neyle gönderildiyse gönderildi.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Kilit sesinin geç gelmesi bana göre bilerek yapılan birşey, hiç mi ekran kilidini kapatırken telefonu cebinize götürdüğünüz sırada acaba ekran kapandı mı? diye düşünmediniz, bende o şüphe oluyor ve tekrar dönüp ekrana bakıyorum kapanmışsa koyuyorum cebime yada masaya bırakıyorum, işte o ses o şüpheyi ortadan kaldırmak için bence. ekran karardıktan sonra o sesin de duyulması (ekrana bakmıyor olsanız bile) artık kilitlendiğinden emin olabilirsiniz anlamına geliyor bence, bide ekran karardıktan sonra ses gelmesi tamamlayıcı bir efekt gibi birşey oluyor, hem ekran kapanıp hem ses gelseydi aynı anda bence hoş olmazdı, tabi farklı da düşünebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, umutgidik ve ogzhnoTr
versino2

versino2

Üye
Ben birde bişey sormak istiyorum konuya uygun olmayabilir belki.Bilgisayarda muziklerimde hep albüm kapağı vardı.8 de ikende bu kapaklar gözüküyordu şimdi yine aynı müzikleri attım ama albüm kapakları görünmüyor onu nasıl yapabilirim

umutyolculuk

umutyolculuk

Üye
Arkadaşlar hepinize merhaba ben lumia 520 kullanıcısıyım kardeşimde lumia 925 var cihazda 8.1 preview sürüm yüklü az önce güncellemeleri denetle dedim telefon güncel dedi sorun ne olabilir yardımcı olur musunuz

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Windows Phone 8.1 için resmi sürüm gelsin önümüzdeki gdr1 güncellemesini bekleye duralım.Mağazanın artık iyiden iyiye hareketlenmesi lazım :eller:

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bildirim çubugunun gelişmesi gerek bide telefonu bir müzik setine taktığında sesi değer telefonlara göre az çıkıyor

Belliki ram kullanımını cyan ile birlikte azaltmışlar sims free play 512 mb ram desteği gelmiş real footballa felanda gelir inşallah ama en önemlisi kamera düzelmesi gerek hiç güzel çekmiyor blacktan sonra soğumaya başladım.

İman Gücü ile gönderildi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bildirim çubugunun gelişmesi gerek bide telefonu bir müzik setine taktığında sesi değer telefonlara göre az çıkıyor

Belliki ram kullanımını cyan ile birlikte azaltmışlar sims free play 512 mb ram desteği gelmiş real footballa felanda gelir inşallah ama en önemlisi kamera düzelmesi gerek hiç güzel çekmiyor blacktan sonra soğumaya başladım.

İman Gücü ile gönderildi.

Bildirim çubuğu yenilikleri gdr1 ile gelecek deniyor

neyle gönderildiyse gönderildi.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

Burda Türkiyede 920 için Turkcell yazılmış. Turkcell çıkışlı olmayanlara vermeyecekler mi nedir?

umutgidik

umutgidik

Üye
bu arada wifi ağını paylaşmayı deneyen oldumu hiç aranızda ben çok merak ediyorum elimde 1020 var nacak wp8 şuan o öyle kalmasınıda isityorum nasıl yani net paylaştığımızda karşı taraf wifi olarak görüp bağlanıyor acaba bu bağlantının hızları nasıl
Az önce denedim 2 farklı laptobu aynı anda L925e bağladım, paylaşımda hiçbir sıkıntı yok hızıda önceki gibi gayet normal.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Burda Türkiyede 920 için Turkcell yazılmış. Turkcell çıkışlı olmayanlara vermeyecekler mi nedir?
iki tane 920 var, biri Turkcell biri global (Country variant)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Az önce denedim 2 farklı laptobu aynı anda L925e bağladım, paylaşımda hiçbir sıkıntı yok hızıda önceki gibi gayet normal.
beni tam olarak anlamadınız galiba şöyle anlatayım yakınınızda olmayan farklı bir şehirde mesela siz bir moderme bağlandığınızda daha sonra akıllı wifi kısmına girip seçtiğiniz wifi ağını paylaş diyerek skype facebook hotmail kişilerine sizin netinizi paylaşabiliyorsunuz sadece lumia 8.1 cihazlarında oluyor bu ben bunu sormuştum

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
beni tam olarak anlamadınız galiba şöyle anlatayım yakınınızda olmayan farklı bir şehirde mesela siz bir moderme bağlandığınızda daha sonra akıllı wifi kısmına girip seçtiğiniz wifi ağını paylaş diyerek skype facebook hotmail kişilerine sizin netinizi paylaşabiliyorsunuz sadece lumia 8.1 cihazlarında oluyor bu ben bunu sormuştum
o paylaşım bildiğim kadarıyla şifre paylaşımı oluyor sanırım, yani senin bağlı olduğun wifi bilgileri (şifresini) paylaştığın kişiye de tanımlı oluyor ve böylece o paylaşım yaptığım wifi noktasının çekim alanına girdiğinde o kişi şifre girmeden direk bağlanmış oluyor. ben o sistemi böyle biliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
4MaGuS

4MaGuS

Üye
o paylaşım bildiğim kadarıyla şifre paylaşımı oluyor sanırım, yani senin bağlı olduğun wifi bilgileri (şifresini) paylaştığın kişiye de tanımlı oluyor ve böylece o paylaşım yaptığım wifi noktasının çekim alanına girdiğinde o kişi şifre girmeden direk bağlanmış oluyor. ben o sistemi böyle biliyorum :)
ben yeni duydum o yüzden tam olarak bilmiyorum

versino2

versino2

Üye
Ee şimdi ben paylaştım evimin interneti diyelim butun arkadaşalrım benim evin onune gelip internetime mi giricek şifresiz ??

emre207

emre207

Üye
Beyler l925 kullanıcısıyım. Developer kurmamıştım, kararlı sürümü bekliyordum. Bir güncelleme geldi bugün kurdum fakat hiçbir değişiklik olmadı. Tekrardan kontrol ettiğimde bir güncelleme daha buldu ancak şimdi de onu yüklemeye çalıştığımda wifi ağa bağlı olmama rağmen bir ağa bağlanmanız gerekiyor hatası alıyorum. İnternette herhangi bir sıkıntı yok. Ayrıca 6 gb boş alan var.Sorun ne olabilir?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Ee şimdi ben paylaştım evimin interneti diyelim butun arkadaşalrım benim evin onune gelip internetime mi giricek şifresiz ??
sanırım öyle oluyor :) tabi paylaştığın kişinin de lumia olması lazım. zaten şifren açık açık paylaşılmıyor, uygulama kendi içerisinde şifreli bi şekilde paylaşımı yapıp kaydediyor diye biliyorum.tabi ben de yanlış anlamış yanlış biliyor olabilirim. ama takiplerim neticesinde benim anladığım olay o :) varsa yanlışım düzeltin lütfen

Üst Alt