Rock Ve Roll
Üye
where am I now dedigide nerde oldugunu gostermek icin bing maps mi aciliyor here map mi?
where am I now dedigide nerde oldugunu gostermek icin bing maps mi aciliyor here map mi?
Ayarlar/Uygulamalar/Haritalar/ Varsayılan sesli navigasyon uygulamasını ayarla/ Here Drive,Yandex,Windows Phone etc.Orijinal Cyan kullanan arkadaslardan Cortana kullanan arkadaslar varsa bir bakip bilgi verebilirler mi acaba default map "bing map" mi preview versiyonundaki gibi? Yoksa Nokia, default map'i, "here map" olarak mi ayarlamis Cortana icin?
Benim icin Cortana cok kullanisli ve here map'in default olmasi cok cok onemli cunku yuzlerce "favourite place kayitli here map hesabinda". halihazirda preview 8.1 kullaniyorum. Nokia'ya ve microsoft'a defalarca yazdik cyan ile Cortana map seceneklerinde kullaniciya hangi map'i kullanacagini tercih etme sansi verilsin diye. eger Nokia Cyan guncellemesinde Cortana'nin defuault map'i preview versiyonundaki gibi bing ise Cyan'a update etmeyi dusunmuyorum.
ilgilenebilecek arkadaslar cevaplariniz icin simdiden cok tesekkur ederim.
Ya arkadaşlar ben tatilden döndğm evdeyim güncellemeleri denetledim güncel diyor ekstra birşeymi yapmam gerek ?
@papakudioflu @bulutsuzgece
925 tabikide yoksa demezdimCihaz ne
Uygulamaaaaa

yine yok ya anlamadım @bulutsuzgece @papakudioflu aydınlatırsanız sevinirimİkisi içinde avaible diyor amapc ye bağla program vardı Nokia nın onunla dene
Uygulamaaaaa

here maps yok oradaAyarlar/Uygulamalar/Haritalar/ Varsayılan sesli navigasyon uygulamasını ayarla/ Here Drive,Yandex,Windows Phone etc.
Güncelleme de hata tespit edildiği için yayından geçici olarak kaldırıldı,tekrar dan ne zaman yayınlanacağı da belli değilyine yok ya anlamadım @bulutsuzgece @papakudioflu aydınlatırsanız sevinirim![]()
hayır,üstteki mesajdada belirttim925 ler hala alabiliyormu biz alamıyoruz da
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
Güncelleme de hata tespit edildiği için yayından geçici olarak kaldırıldı,tekrar dan ne zaman yayınlanacağı da belli değil
here maps yok orada
Bildiğim kadarıyla BitLocker programı yüklü olan kullanıcılarda 8.1 önizleme sürümünden Cyan a yükselttme yaparken cihazları kilitlenmiş,yapılan açıklama bu şekilde ve yapılan açıklamada 8.0 den 8.1+Cyan a yükseltteme yapanlarda herhangi bir sorun rapor edilmemişHata neymis peki onu acikladilarmi ? Cunku ben herhangi bir sorun ile karsilasmadim en azindan kontrol edelim bizde
Bildiğim kadarıyla BitLocker programı yüklü olan kullanıcılarda 8.1 önizleme sürümünden Cyan a yükselttme yaparken cihazları kilitlenmiş,yapılan açıklama bu şekilde ve yapılan açıklamada 8.0 den 8.1+Cyan a yükseltteme yapanlarda herhangi bir sorun rapor edilmemiş
Tam ayrıntıyı bilmiyorum ingilizce WP forumlarına girip araştırmak lazımOzaman sorun yukleme sirasinda olusuyor yukledikten sonra bir sorun yok yani dogrumudur ?