Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

Berkkk2375

Üye
Kilit ekranınıda unlock ile yuklemek mumkun mu? :sirit:

Uygulamaaaaa

ozggurr

ozggurr

Üye
Cortana nokia Cyan'da da Bing maps'i kullaniyor demek ki sabirsizlik etmeye gerek kalmadi benim acimdan :(
Tesekur ederim furkan4real.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Orijinal Cyan kullanan arkadaslardan Cortana kullanan arkadaslar varsa bir bakip bilgi verebilirler mi acaba default map "bing map" mi preview versiyonundaki gibi? Yoksa Nokia, default map'i, "here map" olarak mi ayarlamis Cortana icin?

Benim icin Cortana cok kullanisli ve here map'in default olmasi cok cok onemli cunku yuzlerce "favourite place kayitli here map hesabinda". halihazirda preview 8.1 kullaniyorum. Nokia'ya ve microsoft'a defalarca yazdik cyan ile Cortana map seceneklerinde kullaniciya hangi map'i kullanacagini tercih etme sansi verilsin diye. eger Nokia Cyan guncellemesinde Cortana'nin defuault map'i preview versiyonundaki gibi bing ise Cyan'a update etmeyi dusunmuyorum.

ilgilenebilecek arkadaslar cevaplariniz icin simdiden cok tesekkur ederim.
Ayarlar/Uygulamalar/Haritalar/ Varsayılan sesli navigasyon uygulamasını ayarla/ Here Drive,Yandex,Windows Phone etc.

• Beğen
Tepkiler: zbahadir
Serhan

Serhan

Üye
Ya arkadaşlar ben tatilden döndğm evdeyim güncellemeleri denetledim güncel diyor ekstra birşeymi yapmam gerek ?
@papakudioflu @bulutsuzgece

Berkkk2375

Üye
İkisi içinde avaible diyor ama :hmmm pc ye bağla program vardı Nokia nın onunla dene

Uygulamaaaaa

ArMaGeDdOn_87

Üye
yine yok ya anlamadım @bulutsuzgece @papakudioflu aydınlatırsanız sevinirim :D
Güncelleme de hata tespit edildiği için yayından geçici olarak kaldırıldı,tekrar dan ne zaman yayınlanacağı da belli değil

• Beğen
Tepkiler: Serhan

dark_13

Üye
güncelleme yalan oldu

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
925 ler hala alabiliyormu biz alamıyoruz da

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Peki güncelleyenler için tekrar bi güncelleme daha çıkacak mı hatalı olduğunu belirtmişsiniz ondan sordum

luckysleven

luckysleven

Üye
Güncelleme de hata tespit edildiği için yayından geçici olarak kaldırıldı,tekrar dan ne zaman yayınlanacağı da belli değil

Hata neymis peki onu acikladilarmi ? Cunku ben herhangi bir sorun ile karsilasmadim en azindan kontrol edelim bizde

ArMaGeDdOn_87

Üye
Hata neymis peki onu acikladilarmi ? Cunku ben herhangi bir sorun ile karsilasmadim en azindan kontrol edelim bizde
Bildiğim kadarıyla BitLocker programı yüklü olan kullanıcılarda 8.1 önizleme sürümünden Cyan a yükselttme yaparken cihazları kilitlenmiş,yapılan açıklama bu şekilde ve yapılan açıklamada 8.0 den 8.1+Cyan a yükseltteme yapanlarda herhangi bir sorun rapor edilmemiş

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Bildiğim kadarıyla BitLocker programı yüklü olan kullanıcılarda 8.1 önizleme sürümünden Cyan a yükselttme yaparken cihazları kilitlenmiş,yapılan açıklama bu şekilde ve yapılan açıklamada 8.0 den 8.1+Cyan a yükseltteme yapanlarda herhangi bir sorun rapor edilmemiş

Ozaman sorun yukleme sirasinda olusuyor yukledikten sonra bir sorun yok yani dogrumudur ?

Üst Alt