Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Microsoft o kadar çok sadık kullanıcısı varken onlara bile ya sabır dedirtiyorsa artık yapcak bişey yok.Güncelleme falan gelmesin önemli değil zaten ön izleme sürümünü kullanıyordum.Fakat bunu bu kadar ertelemek,ertelerken en başta söylenen birçok özelliği yeniliği yada vermemek falan sabır taştı.Amber,black,cyan hep aynı hikaye.Windows phone simdiye kadar kullandığım kullanırken en cok zevk aldiğım işletim sistemiydi.Fakat 2.telefonumu artık daha çok kullanıyorum.Artık farkına varmaları gerek.

dakamon

dakamon

Üye
Microsoft o kadar çok sadık kullanıcısı varken onlara bile ya sabır dedirtiyorsa artık yapcak bişey yok.Güncelleme falan gelmesin önemli değil zaten ön izleme sürümünü kullanıyordum.Fakat bunu bu kadar ertelemek,ertelerken en başta söylenen birçok özelliği yeniliği yada vermemek falan sabır taştı.Amber,black,cyan hep aynı hikaye.Windows phone simdiye kadar kullandığım kullanırken en cok zevk aldiğım işletim sistemiydi.Fakat 2.telefonumu artık daha çok kullanıyorum.Artık farkına varmaları gerek.
İki telefonun var görünüyor biri 920 diğeri 1320 :D 2. daha çok kullanıyorum demişssin :D yine wp oluyor ikinci telefonun :P :D

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
The Benefit

The Benefit

Üye
Gerçekten kabak tadı verdiler artık.

dakamon

dakamon

Üye
Beyler sakin müsterih olun aydınlık günler çok yakın :)

• Beğen
Tepkiler: The Benefit
kursat99

kursat99

Üye
Cidden doğru. Keşke para ve fırsatım olsada Microsoft ofislerini ziyaret etsem, bana süreci anlatsalar. Kimseye söylemem valla, sadece bana niye bu kadar uzun sürdüğünü anlatsınlar.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
güncelleme öncesi yine sinirler gerildi anlaşılan arkadaşlar herkez verdiği paranın sonuna kadar hakkını istiyor bunu çok iyi anlıyorum ama şuan beklemekten başka çare yok yapacağımız en büyük şey wp oylama kısmında konu açıp güncellemelerin niye belirli bir taih verilip o tarihte dağılmadığı olur ve bu oylamayıda en fazla oyu toplaması gerekiyor belki sesimizi duyarlar böyle bir konu varmı bana hiç denk gelmedi

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
güncelleme öncesi yine sinirler gerildi anlaşılan arkadaşlar herkez verdiği paranın sonuna kadar hakkını istiyor bunu çok iyi anlıyorum ama şuan beklemekten başka çare yok yapacağımız en büyük şey wp oylama kısmında konu açıp güncellemelerin niye belirli bir taih verilip o tarihte dağılmadığı olur ve bu oylamayıda en fazla oyu toplaması gerekiyor belki sesimizi duyarlar böyle bir konu varmı bana hiç denk gelmedi
adamların işleri güçleri işçi çıkarmak köklü bir revizyona gitmek şuan için hiç bir sese kulak asmazlar.. bizim yapmamız gereken sadece beklemek başka çaremiz yok

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Şu "yazıklar olsun" "bu nasıl Microsoft" vs vs lafları artık kabak tadı vermeye başladı. Forumdan soğudum.
Oturduğu yerden bu işleri çok basit sanan arkadaşlar söyledikleri sözlerden yola çıkarsak birleşip Microsoft 'un yapamadığı şeyleri bi yapı versinler madem o kadar kolaysa bu işler.
Bu konuşmalara göre bu işi sizler bir ayda öğrenir Microsoft 'un yapamadığı örneğin veri bağlantısı kısa yolunu 3 ayda yaparsınız :). Komedi vallaha ya.

Sonuca bağlarsam; Windows Phone 'dan son derece memnunum. Microsoft 'un bu sisteme verdiği önemden de son derece memnunum. Ayrıca bu son haftadaki izlenimim Bir koldan Cortana, Bir taraftan komple işletim sistemi bir taraftan diğer konular bence son derece hızlı bir şekilde ilerliyor ve gelişiyor.
Bence artık "bunlar adam olmaz", "Bıktım" falan filan laflarından öte sistemi geliştirecek şeyleri konuşmak lazım.
Aklıma gelmişken bu tarz konuşmalardan bakıp insanları WP den soğutmaya çalışanlarda varsa bence boşuna uğraşıyorlar. WP sistemi dünya üzerinde gayet büyük bir yankı yaptı ve ilgi çekti, çekmeye de devam ediyor. Bunun önüne bence kimse geçemez. Sonuçta arkasında Microsoft var.

• Beğen
Tepkiler: onursarii, Rock Ve Roll ve Rainesto
oysu

oysu

Üye
:pro2::pro2:Microsoft bu kadar insanı toplayıp sohbet ettiriyor hayırlı iş yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, emz ve ogzhnoTr
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İngiltere ve İrlanda'da Lumia 925 ve 625 için tekrar yayınlanmaya başlamış.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve Berkkk2375
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
İki telefonun var görünüyor biri 920 diğeri 1320 :D 2. daha çok kullanıyorum demişssin :D yine wp oluyor ikinci telefonun :P :D

Haha öyle gözüküyor bayadır değiştirmemişim orayı :) 1520 aldım oraya yazmamışım :D 2. Tel htc one :)

YkPkY

YkPkY

Üye
bende hiç bir sorun yok istediğim zaman kararta biliyorum ekran ayarlarında pil tasarufu parlaklık ayarı açık mı sizde acaba
Aynı ayarlara devam,bişey değişmedi bu güne kadar

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Rainesto

Rainesto

Üye
bence bu gece 625e verilir cyan

Dejavuex

Dejavuex

Üye
920ye 10 ağustosa kadar gelsin de bisi istemiyorum :D

dakamon

dakamon

Üye
Şu hava durumu uygulamaları kilit ekranındaki fotoğrafı havanın durumuna göre değiştiriyor ya aynı işi ana menudeki arka plan fotoğrafına da yapsa ya. @bulutsuzgece

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Şu hava durumu uygulamaları kilit ekranındaki fotoğrafı havanın durumuna göre değiştiriyor ya aynı işi ana menudeki arka plan fotoğrafına da yapsa ya. @bulutsuzgece

Sistem yada SDK öyle bir müdahaleye izin veriyor mu bilmiyorum.

Öyle bir imkan olsa, ille de hava durumu uygulaması şart değil, ana menü arka plan resmini galerideki resimlere göre belli aralıklarla otomatik olarak değiştiren herhangi bir uygulama da yapılırdı diye tahmin ediyorum.
Bilmiyorum belki vardır ama mağazada böyle bir uygulamaya rastlamadım şahsen.

Sistemin (WP8.1'in) buna izin verip vermediği konusunu, forumdaki geliştirici arkadaşlara bir sormak lazım.
@kesasd @teAtalay

PureFood

PureFood

Üye

Evet haklısın, Galaxy Note II'de menü arka planı hareketli yağmurlu bir mekândı, ekrana su damlacıkları düşüyordu.

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar gelecek olan yeni kilit ekranı normalde sisteme entegre değil miydi ..? Ben güncelleme ile geleceğini biliyordum. Ve ayrıca kafam karıştı, 8.1 Tam sürüm ne zaman geliyor, yoksa şuan ki Cyan güncellemesi ile beraber mi gelecek ..? İkisi birbirinden ayrı mı gelecek, kafa bir milyon oldu ..?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşlar gelecek olan yeni kilit ekranı normalde sisteme entegre değil miydi ..? Ben güncelleme ile geleceğini biliyordum. Ve ayrıca kafam karıştı, 8.1 Tam sürüm ne zaman geliyor, yoksa şuan ki Cyan güncellemesi ile beraber mi gelecek ..? İkisi birbirinden ayrı mı gelecek, kafa bir milyon oldu ..?

Entegre değildi en başından beri uygulama olarak gelecek deniyordu.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

Üst Alt