Şu "yazıklar olsun" "bu nasıl Microsoft" vs vs lafları artık kabak tadı vermeye başladı. Forumdan soğudum.
Oturduğu yerden bu işleri çok basit sanan arkadaşlar söyledikleri sözlerden yola çıkarsak birleşip Microsoft 'un yapamadığı şeyleri bi yapı versinler madem o kadar kolaysa bu işler.
Bu konuşmalara göre bu işi sizler bir ayda öğrenir Microsoft 'un yapamadığı örneğin veri bağlantısı kısa yolunu 3 ayda yaparsınız

. Komedi vallaha ya.
Sonuca bağlarsam; Windows Phone 'dan son derece memnunum. Microsoft 'un bu sisteme verdiği önemden de son derece memnunum. Ayrıca bu son haftadaki izlenimim Bir koldan Cortana, Bir taraftan komple işletim sistemi bir taraftan diğer konular bence son derece hızlı bir şekilde ilerliyor ve gelişiyor.
Bence artık "bunlar adam olmaz", "Bıktım" falan filan laflarından öte sistemi geliştirecek şeyleri konuşmak lazım.
Aklıma gelmişken bu tarz konuşmalardan bakıp insanları WP den soğutmaya çalışanlarda varsa bence boşuna uğraşıyorlar. WP sistemi dünya üzerinde gayet büyük bir yankı yaptı ve ilgi çekti, çekmeye de devam ediyor. Bunun önüne bence kimse geçemez. Sonuçta arkasında Microsoft var.