Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]
Sponsorlu Bağlantılar
ponçikEnişte
Üye
bir sonraki güncelleme muhtemelen 625lere olacak sanırım çünkü bir çok ülkede 625ler available olmuş
hatta türkiye dahil sadece 3 ülkede aktif değil henüz (global olanlar arasında)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son düzenleme:
BelaMonte
Üye
Microsoftta söyleyin, güncellemeleri nokia fabrikasına gidip oradaki telefonlara yükleyip denesin, bizim üzerimizde denemesin. Olan bize oluyor, hata çıkıyor durduruyorlar güncellemeyi. Güncelleme bir kere verilir.
dilmenibrahim
Üye
WP 9 Böyle giderse 2016 dan aşağı gelmez
lost68
Üye
alın telefondan cok rahat takip edin sürekli güncelleme denetlemeye gerek yok
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ardacumhur
Üye
Ekran parlaklığını manual olarak(3 kademe değil de istediğimiz ayarda) yapma olayı ve kilit ekranı haricinde heyecan yapmıyorum buna
GDR1'den önce gelecek her türlü güncellemeye karşı ifadem şu:
braayn
Üye
yanlış hatırlamıyorsam winwidows 8.1'de ilk verildikten sonra bir sorunla karşılaşılmıştı daha sonra güncellemeyi durdurup daha sonra sorunu çozüp vermişlerdi updateyi.
Arkadaşlar Windows Phone 8 black ten 8.1 cyan güncellenmesini ilk yukleyenlerdenim. Developer 8.1 kullanmıyordum. Bu güncelleme ile şunu farkettim. Batarya performansı 8 e göre daha kotu. Birde internet explorer ile Youtube a girdiğinizde video izlerken bazen sizi explorerdan atıyor. Birde Windows 8 de Youtube videolaranı ileri geri tuşlarıyla yavaş yavaş sarabiliyorduk. Malesef bu özellikte kalkmış.
Arkadaşlar Windows Phone 8 black ten 8.1 cyan güncellenmesini ilk yukleyenlerdenim. Developer 8.1 kullanmıyordum. Bu güncelleme ile şunu farkettim. Batarya performansı 8 e göre daha kotu. Birde internet explorer ile Youtube a girdiğinizde video izlerken bazen sizi explorerdan atıyor. Birde Windows 8 de Youtube videolaranı ileri geri tuşlarıyla yavaş yavaş sarabiliyorduk. Malesef bu özellikte kalkmış.
ie de 8.1 ile girdiğiniz sitelerde kendi video tabanları ile açacağı söylenmişti bence bu daha güzel olmuş diğer türlü bazı değişikler yapamıyorduk mesela görüntü kalitesi falan
ozggurr
Üye
Ekran goruntusu almak icin tus kombinasyonu degismis.
Ses yukseltme tusu + acma kapama tusu kombinasyonu ile ekran goruntunuzu resim olarak kaydedebiliyorsunuz...
cyan kullananlar teyit edebilirler mi?
Ekran goruntusu almak icin tus kombinasyonu degismis.
Ses yukseltme tusu + acma kapama tusu kombinasyonu ile ekran goruntunuzu resi olarak kaydedebiliyorsunuz...
cyan kullananlar teyit edebilirler mi?
Snapdragon 801 işlemcisi kullanıyor ? Ne ara 801'e güncellendi yahu...
Donup kalıyormuş kamera!
Ayarlar:
Deklanşör hızı 4S,
ISO 200,
Beyaz dengesi güneş... Hiç mi fotoğraf çekmedin ya da WP'lu cihaz kullanmadın ?