Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bir sonraki güncelleme muhtemelen 625lere olacak sanırım çünkü bir çok ülkede 625ler available olmuş

hatta türkiye dahil sadece 3 ülkede aktif değil henüz (global olanlar arasında)

Son düzenleme:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Microsoftta söyleyin, güncellemeleri nokia fabrikasına gidip oradaki telefonlara yükleyip denesin, bizim üzerimizde denemesin. Olan bize oluyor, hata çıkıyor durduruyorlar güncellemeyi. Güncelleme bir kere verilir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
WP 9 Böyle giderse 2016 dan aşağı gelmez

lost68

lost68

Üye
alın telefondan cok rahat takip edin sürekli güncelleme denetlemeye gerek yok :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, BomberMAn_01 ve trepcan
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ekran parlaklığını manual olarak(3 kademe değil de istediğimiz ayarda) yapma olayı ve kilit ekranı haricinde heyecan yapmıyorum buna

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ekran parlaklığını manual olarak(3 kademe değil de istediğimiz ayarda) yapma olayı ve kilit ekranı haricinde heyecan yapmıyorum buna

GDR1'den önce gelecek her türlü güncellemeye karşı ifadem şu: :kahve:

• Beğen
Tepkiler: emz, suyunsesi ve Krnl386
braayn

braayn

Üye
yanlış hatırlamıyorsam winwidows 8.1'de ilk verildikten sonra bir sorunla karşılaşılmıştı daha sonra güncellemeyi durdurup daha sonra sorunu çozüp vermişlerdi updateyi.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
GDR1'de neler olacak ki??? :)

technocu1

Üye
Arkadaşlar Windows Phone 8 black ten 8.1 cyan güncellenmesini ilk yukleyenlerdenim. Developer 8.1 kullanmıyordum. Bu güncelleme ile şunu farkettim. Batarya performansı 8 e göre daha kotu. Birde internet explorer ile Youtube a girdiğinizde video izlerken bazen sizi explorerdan atıyor. Birde Windows 8 de Youtube videolaranı ileri geri tuşlarıyla yavaş yavaş sarabiliyorduk. Malesef bu özellikte kalkmış.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar Windows Phone 8 black ten 8.1 cyan güncellenmesini ilk yukleyenlerdenim. Developer 8.1 kullanmıyordum. Bu güncelleme ile şunu farkettim. Batarya performansı 8 e göre daha kotu. Birde internet explorer ile Youtube a girdiğinizde video izlerken bazen sizi explorerdan atıyor. Birde Windows 8 de Youtube videolaranı ileri geri tuşlarıyla yavaş yavaş sarabiliyorduk. Malesef bu özellikte kalkmış.
ie de 8.1 ile girdiğiniz sitelerde kendi video tabanları ile açacağı söylenmişti bence bu daha güzel olmuş diğer türlü bazı değişikler yapamıyorduk mesela görüntü kalitesi falan

ozggurr

ozggurr

Üye
Ekran goruntusu almak icin tus kombinasyonu degismis.
Ses yukseltme tusu + acma kapama tusu kombinasyonu ile ekran goruntunuzu resim olarak kaydedebiliyorsunuz...
cyan kullananlar teyit edebilirler mi?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emz
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ekran goruntusu almak icin tus kombinasyonu degismis.
Ses yukseltme tusu + acma kapama tusu kombinasyonu ile ekran goruntunuzu resi olarak kaydedebiliyorsunuz...
cyan kullananlar teyit edebilirler mi?
O durum 8.1 beta sürümünde vardı. Cyan ile gelmedi yani

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
...decode...

...decode...

Üye
Fransa'da Orange operatöründeki Lumia 520'ler için Cyan güncellemesi yayınlanmış.

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
Serhan

Serhan

Üye
?

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
büyük kutu var ve şarj yüzdesi normal ekrandada var. Gdr1'den bir sızıntı olsa gerek @bulutsuzgece

Evet ihtimal dahilinde.
Büyük canlı kare de epeydir söylentiler arasında.
GDR1 ile gelme ihtimali yüksek.

• Beğen
Tepkiler: Serhan

skynet

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
beats

beats

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Snapdragon 801 işlemcisi kullanıyor ? Ne ara 801'e güncellendi yahu... :)
Donup kalıyormuş kamera! :)
Ayarlar:
Deklanşör hızı 4S,
ISO 200,
Beyaz dengesi güneş... :) Hiç mi fotoğraf çekmedin ya da WP'lu cihaz kullanmadın ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt