Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
Creative stüdyo guncellendi ve dediğiniz gibi oldu yeni gorunume kavuştu.Umarım aynı şey kamera algoritmaları içinde olur

Rainesto

Rainesto

Üye
sırada 625 var heralde

skynet

Üye
Creative Studio da rengi öne çıkar dediğimde çok yakında.. diyor acaba bizde cyan olmadığı içinmi yoksa herkes içinmi geçerli bu olay :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Creative Studio da rengi öne çıkar dediğimde çok yakında.. diyor acaba bizde cyan olmadığı içinmi yoksa herkes içinmi geçerli bu olay :)

Bende de aynısı yazıyor :)

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve skynet
versino2

versino2

Üye
Yok Cyanla alakası yok bende yüklü şuan Cyan ama bende de çok yakında yazıyor.Hatta ilk gördüğümde şaşırdım

• Beğen
Tepkiler: skynet
Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
925 kullananlar adına sevindim. Fazla gecikmeden diğer cihazlar da güncellemeyi alır umarım. 820 için daha ne kadar bekleriz bakalım :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
920 için beklemedeyiz min 1.5 haftaya gelir diye umuyorum :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada wifi ağını paylaşmayı deneyen oldumu hiç aranızda ben çok merak ediyorum elimde 1020 var nacak wp8 şuan o öyle kalmasınıda isityorum nasıl yani net paylaştığımızda karşı taraf wifi olarak görüp bağlanıyor acaba bu bağlantının hızları nasıl
Muhteşem bişey. Bir kere wifi ağının şifresini kimseye vermek zorunda kalmıyorsun. Facebook, Skype veya Microsoft hesabına kayıtlı arkadaşların şifre girmeden otomatik olarak senin bağlı bulunduğun ağa bağlanıyor. Hız konusunda da herhangi bir fark yok. Ağ hızı neyse onu alıyorsunuz.

jasonwie

jasonwie

Üye
Arkadaşlar bende 8.1 yüklü lumia 520 var. Mesaj gönderemiyorum. Sizce nasıl düzeltebilirim ?

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Arkadaşlar bende 8.1 yüklü lumia 520 var. Mesaj gönderemiyorum. Sizce nasıl düzeltebilirim ?

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.
mesaj ayarlarından "SMS merkezi numarası"nı kontrol edinya da TL/paketinizin bitmemiş olduğundan da emin olun :)

• Beğen
Tepkiler: ozggurr ve jasonwie
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1520 920 ne alemde ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Muhteşem bişey. Bir kere wifi ağının şifresini kimseye vermek zorunda kalmıyorsun. Facebook, Skype veya Microsoft hesabına kayıtlı arkadaşların şifre girmeden otomatik olarak senin bağlı bulunduğun ağa bağlanıyor. Hız konusunda da herhangi bir fark yok. Ağ hızı neyse onu alıyorsunuz.
peki bunu maxicep wp ekibi olarak isteyen kişiler birbirini ekleyip paylaşım yapsak iyi olmaz mı ben yaparım yani benim için sorun değil, başkalarıda yaparsa tüm wp kullanıcıları internetsiz kalmaz

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
peki bunu maxicep wp ekibi olarak isteyen kişiler birbirini ekleyip paylaşım yapsak iyi olmaz mı ben yaparım yani benim için sorun değil, başkalarıda yaparsa tüm wp kullanıcıları internetsiz kalmaz

İstanbuldan izmire internet vermekten bahsediyorsun

neyle gönderildiyse gönderildi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
İstanbuldan izmire internet vermekten bahsediyorsun

neyle gönderildiyse gönderildi.
uzaklık sorun olacağını sanmıyorum çünkü sosyal paylaşım sitelerinden paylaşım yapıyor interneti

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
uzaklık sorun olacağını sanmıyorum çünkü sosyal paylaşım sitelerinden paylaşım yapıyor interneti

Facebook üzerinden internet paylaşmak çok mantıklı geliyorsa gülerim :D. Oyle birşey olamaz. Ordaki kişilerin wp 8.1 kullanması lazım. O sadece kişi tanımlamak için. İnterneti olmayan birine sosyal ağ üzerinden internet paylaşmak, devrim olurdu heralde.

• Beğen
Tepkiler: skynet
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Facebook üzerinden internet paylaşmak çok mantıklı geliyorsa gülerim :D. Oyle birşey olamaz. Ordaki kişilerin wp 8.1 kullanması lazım. O sadece kişi tanımlamak için. İnternet olmadan sosyal ağ üzerinden internet paylaşmak, devrim olurdu heralde.
tabiki sadece wp8.1 cihazlar yapabiliyor ama bilemiyorum ben akıllı wifi içerisinde ve ali kemal beyin yazılarından öyle şeyler çıkardım emin değilim tabiki denemek istiyorum aslında

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
tabiki sadece wp8.1 cihazlar yapabiliyor ama bilemiyorum ben akıllı wifi içerisinde ve ali kemal beyin yazılarından öyle şeyler çıkardım emin değilim tabiki denemek istiyorum aslında

Modeminin şifresi bir şekilde karşıdaki 8.1 telefona gidiyor buda Facebook dediğine göre 8.1 telefonu Facebook ile entegre ederse

beats

beats

Üye
Sosyal paylaşım sitesinde arkadaşsanız sadece şifre paylaşımı yapılıyor, interneti paylaşan telefon ya da modem. Uzaklık en büyük sorun Wi-fi kapsama alanında değil ise kullanıcı ağa ulaşamaz, yani Google'ın balonla internet dağıtım projesi gibi bir şey değil bu. Sadece şifre paylaşımı; mesela komşunuz ile sosyal ağda arkadaşsınız, o yoldan geçerken otomatik olarak ağınıza dahil olabilmesi gibi.

zbahadir

Üye
Sosyal paylaşım sitesinde arkadaşsanız sadece şifre paylaşımı yapılıyor, interneti paylaşan telefon ya da modem. Uzaklık en büyük sorun Wi-fi kapsama alanında değil ise kullanıcı ağa ulaşamaz, yani Google'ın balonla internet dağıtım projesi gibi bir şey değil bu. Sadece şifre paylaşımı; mesela komşunuz ile sosyal ağda arkadaşsınız, o yoldan geçerken otomatik olarak ağınıza dahil olabilmesi gibi.

TTNet wi fi gibi bazı ineternet erişimi hizmetinizi paylaşırsanız aynı bölgede olmak zorunda değilsiniz TTNet wi-fi veya benzeri ortak erişim noktalarını teknik olarak kullanabilirsiniz. Denemek lazım.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
pişman oldum creative studioyu güncellediğime. eski filtreler daha kullanışlıydı benim için

Üst Alt