Creative Studio da rengi öne çıkar dediğimde çok yakında.. diyor acaba bizde cyan olmadığı içinmi yoksa herkes içinmi geçerli bu olay![]()

Muhteşem bişey. Bir kere wifi ağının şifresini kimseye vermek zorunda kalmıyorsun. Facebook, Skype veya Microsoft hesabına kayıtlı arkadaşların şifre girmeden otomatik olarak senin bağlı bulunduğun ağa bağlanıyor. Hız konusunda da herhangi bir fark yok. Ağ hızı neyse onu alıyorsunuz.bu arada wifi ağını paylaşmayı deneyen oldumu hiç aranızda ben çok merak ediyorum elimde 1020 var nacak wp8 şuan o öyle kalmasınıda isityorum nasıl yani net paylaştığımızda karşı taraf wifi olarak görüp bağlanıyor acaba bu bağlantının hızları nasıl
mesaj ayarlarından "SMS merkezi numarası"nı kontrol edinya da TL/paketinizin bitmemiş olduğundan da emin olunArkadaşlar bende 8.1 yüklü lumia 520 var. Mesaj gönderemiyorum. Sizce nasıl düzeltebilirim ?
Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.

peki bunu maxicep wp ekibi olarak isteyen kişiler birbirini ekleyip paylaşım yapsak iyi olmaz mı ben yaparım yani benim için sorun değil, başkalarıda yaparsa tüm wp kullanıcıları internetsiz kalmazMuhteşem bişey. Bir kere wifi ağının şifresini kimseye vermek zorunda kalmıyorsun. Facebook, Skype veya Microsoft hesabına kayıtlı arkadaşların şifre girmeden otomatik olarak senin bağlı bulunduğun ağa bağlanıyor. Hız konusunda da herhangi bir fark yok. Ağ hızı neyse onu alıyorsunuz.
peki bunu maxicep wp ekibi olarak isteyen kişiler birbirini ekleyip paylaşım yapsak iyi olmaz mı ben yaparım yani benim için sorun değil, başkalarıda yaparsa tüm wp kullanıcıları internetsiz kalmaz
uzaklık sorun olacağını sanmıyorum çünkü sosyal paylaşım sitelerinden paylaşım yapıyor internetiİstanbuldan izmire internet vermekten bahsediyorsun
neyle gönderildiyse gönderildi.
uzaklık sorun olacağını sanmıyorum çünkü sosyal paylaşım sitelerinden paylaşım yapıyor interneti
. Oyle birşey olamaz. Ordaki kişilerin wp 8.1 kullanması lazım. O sadece kişi tanımlamak için. İnterneti olmayan birine sosyal ağ üzerinden internet paylaşmak, devrim olurdu heralde.tabiki sadece wp8.1 cihazlar yapabiliyor ama bilemiyorum ben akıllı wifi içerisinde ve ali kemal beyin yazılarından öyle şeyler çıkardım emin değilim tabiki denemek istiyorum aslındaFacebook üzerinden internet paylaşmak çok mantıklı geliyorsa gülerim. Oyle birşey olamaz. Ordaki kişilerin wp 8.1 kullanması lazım. O sadece kişi tanımlamak için. İnternet olmadan sosyal ağ üzerinden internet paylaşmak, devrim olurdu heralde.
tabiki sadece wp8.1 cihazlar yapabiliyor ama bilemiyorum ben akıllı wifi içerisinde ve ali kemal beyin yazılarından öyle şeyler çıkardım emin değilim tabiki denemek istiyorum aslında
Sosyal paylaşım sitesinde arkadaşsanız sadece şifre paylaşımı yapılıyor, interneti paylaşan telefon ya da modem. Uzaklık en büyük sorun Wi-fi kapsama alanında değil ise kullanıcı ağa ulaşamaz, yani Google'ın balonla internet dağıtım projesi gibi bir şey değil bu. Sadece şifre paylaşımı; mesela komşunuz ile sosyal ağda arkadaşsınız, o yoldan geçerken otomatik olarak ağınıza dahil olabilmesi gibi.uzaklık sorun olacağını sanmıyorum çünkü sosyal paylaşım sitelerinden paylaşım yapıyor interneti
Sosyal paylaşım sitesinde arkadaşsanız sadece şifre paylaşımı yapılıyor, interneti paylaşan telefon ya da modem. Uzaklık en büyük sorun Wi-fi kapsama alanında değil ise kullanıcı ağa ulaşamaz, yani Google'ın balonla internet dağıtım projesi gibi bir şey değil bu. Sadece şifre paylaşımı; mesela komşunuz ile sosyal ağda arkadaşsınız, o yoldan geçerken otomatik olarak ağınıza dahil olabilmesi gibi.