versino2
Üye
Ne yalan soylıyım bende pişman oldum eski efektler daha güzeldipişman oldum creative studioyu güncellediğime. eski filtreler daha kullanışlıydı benim için
Ne yalan soylıyım bende pişman oldum eski efektler daha güzeldipişman oldum creative studioyu güncellediğime. eski filtreler daha kullanışlıydı benim için
Arkadaşlar bende is sürüm 8.10.12393.890 . Siz ise daha farklı bir sayıdan bahsetmişsiniz. Ben developer user değilim. Blackten 8.1 e geçtim. Ne yapmam gerekli.@bulutsuzgece hocam benim IS sürümü : 8.10.12.393.890 ' da kaldı siz ise 12397.895 olması lazım son güncellemenin.
olmalı demissiniz ne yapmam lazım.. telefon güncel diyor
Asagidaki linkten nokia software recovery tool ile telefonu sifirlayabilirsin ya da telefon ayarlarindan about-reset your phone secenegi ile sifirlarsin. Ancak butun verilerinin yedegini al lutfen sifirlamadan once.Bende teravihten sonra sıl güncellemeyi yükleyeceğim.İlk adımı yükledim bitti o.Bir şey sormak istiyorum güncelledikten sonra telefonu sıfırlasam sorun olur mu ? Güncellemeden önce sıfırlayacaktım unuttum
aynen bencede eski hali çok daha güzeldiNe yalan soylıyım bende pişman oldum eski efektler daha güzeldi
ses kısma tuşuna bastığınızda sağda aşagı doğru bir ok çıkıyor ona tıklayın üstteki ses ayarı alarm ve aramalar alltaki müzik ve oyunlar olarak 2 ayrı seçenek şeklinde ayarlama yapabilirsinizArkadaşlar ses seviyesi eskiden 30a kadardı şimdi ise 10a kadar herkestemi böyle??? Telefonun sesi eskiye oranla az çıkıyor.
Ayrıca blackten Wp 8.1e geçenler için IS Surumunun düşük olması normal galiba çnk developersa sadece ara güncelleme geldi????
625e geldimi acabaSon gelen geliştirici güncellemesinin, Bitlocker hatasını gidermek ve ufak iyileştirmeler için olduğu tahmin ediliyor.

Geliştirici yazılımı olanlara geliyor ve Lumia 625'e de gelmiş.625e geldimi acaba![]()
Lumia 625 güncelleme başladı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Büyük bir ihtimalle bütün blackten Wp 8.1'e geçenlerde durum böyle. Ara güncelleme bizde yok sadece developers sürümde var diye tahmin ediyorumArkadaşlar bende is sürüm 8.10.12393.890 . Siz ise daha farklı bir sayıdan bahsetmişsiniz. Ben developer user değilim. Blackten 8.1 e geçtim. Ne yapmam gerekli.