Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

ozggurr

ozggurr

Üye
Developer surumu ile Cyan arasinda WP surumu acisindan bir fark yok. Cyan ile WP8.1 surumu her Nokia Lumia modeline ozel olarak optimize edildi ve kameraya gelecegi soylenen guncelleme store uzerinden zaten daha once verildi.

Whatsapp ve skype gibi uygulamalari kaldirip yeniden kurun yoksa eski versiyonlar hata veriyor.
Cortana kullanmak icin bolge ve dil ayarlarini US yapin...

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

technocu1

Üye
@bulutsuzgece hocam benim IS sürümü : 8.10.12.393.890 ' da kaldı siz ise 12397.895 olması lazım son güncellemenin.
olmalı demissiniz ne yapmam lazım.. telefon güncel diyor
Arkadaşlar bende is sürüm 8.10.12393.890 . Siz ise daha farklı bir sayıdan bahsetmişsiniz. Ben developer user değilim. Blackten 8.1 e geçtim. Ne yapmam gerekli.

ozggurr

ozggurr

Üye
Bende teravihten sonra sıl güncellemeyi yükleyeceğim.İlk adımı yükledim bitti o.Bir şey sormak istiyorum güncelledikten sonra telefonu sıfırlasam sorun olur mu ? Güncellemeden önce sıfırlayacaktım unuttum
Asagidaki linkten nokia software recovery tool ile telefonu sifirlayabilirsin ya da telefon ayarlarindan about-reset your phone secenegi ile sifirlarsin. Ancak butun verilerinin yedegini al lutfen sifirlamadan once.

Guncelleme ile secenekler de project my screen ozelligi ile bazi telefonlarda USB kablosu araciligiyla bazi telefonlarda wifi uzerinden telefon ekranini gercek zamanli TV ya da PC ekranida gorebiliyorsunuz artik.

Bunun icin PC'nize asagidaki linkten uygulamayi kurun:
sonra bilgisayarinizdan telefonunuzun daha onceki driverlerini kaldirin. (Control panel/devices and printers yazan yere gidin telefonunuzu silin ordan) sildikten sonra 1 dk bekleyin, telefonu usb ile bilgisayara baglayip en guncel driverlerinn bilgisayara kurulmasini tamamlayin ve project my screen app'i bilgisayardan calistirin, telefonunuzun ekranina bir uygulama ekrani paylasmak istiyor vs diye uyari mesaji gelecek, izin ver'i secin...

Bu ozellik icin bile Cyan sart... Kotu diyenler bir de buna baksin...

Son düzenleme:
umutgidik

umutgidik

Üye
Arkadaşlar ses seviyesi eskiden 30a kadardı şimdi ise 10a kadar herkestemi böyle??? Telefonun sesi eskiye oranla az çıkıyor.
Ayrıca blackten Wp 8.1e geçenler için IS Surumunun düşük olması normal galiba çnk developersa sadece ara güncelleme geldi????

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar ses seviyesi eskiden 30a kadardı şimdi ise 10a kadar herkestemi böyle??? Telefonun sesi eskiye oranla az çıkıyor.
Ayrıca blackten Wp 8.1e geçenler için IS Surumunun düşük olması normal galiba çnk developersa sadece ara güncelleme geldi????
ses kısma tuşuna bastığınızda sağda aşagı doğru bir ok çıkıyor ona tıklayın üstteki ses ayarı alarm ve aramalar alltaki müzik ve oyunlar olarak 2 ayrı seçenek şeklinde ayarlama yapabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: umutgidik
...decode...

...decode...

Üye
güncelleme developer for preview sürümünde olan cihazlar için yayınlanan bir güncelleme, Cyan değil.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 925te Cyan+8.1 yüklü bize gelmedi bahsedilen güncelleme.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tüm cihazlar için yeni bir Preview For Developers güncellemesi yayınlandı.

beats

beats

Üye
Son gelen geliştirici güncellemesinin, Bitlocker hatasını gidermek ve ufak iyileştirmeler için olduğu tahmin ediliyor.

PureFood

PureFood

Üye
L920, Dev-Pre yüklü, ancak son gelen güncelleme bana gelmedi. Herkese geldiğine göre Cyan değil sanırım.

csH

csH

Üye
bana niye gelmedi :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Developers Preview güncellemesiyle build 12400 sürümüne güncelleme geldi. Güncelleme boyutu 21 MB

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bende de henüz hareket yok.
Dev preview yüklü. 12397.895

Gelecekten gönderildi.

umutgidik

umutgidik

Üye
Arkadaşlar bende is sürüm 8.10.12393.890 . Siz ise daha farklı bir sayıdan bahsetmişsiniz. Ben developer user değilim. Blackten 8.1 e geçtim. Ne yapmam gerekli.
Büyük bir ihtimalle bütün blackten Wp 8.1'e geçenlerde durum böyle. Ara güncelleme bizde yok sadece developers sürümde var diye tahmin ediyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Lumia 525, 720, 820, 920, 1320 güncelleme yok.

• Beğen
Tepkiler: jasonwie, m542tf ve bulutsuzgece
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende de bir hareket yok. Dev.Pre yüklü L920 ve 12397.895

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Üst Alt