WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

LBY

Üye
arkadaşlar lumia 920 ota güncelleme olayı ne oldu? bilgisi olan varmı?

birde nokianın microsoft a satışı hakkında ne düşünüyorsunuz ?

benim içime bi kurt düştü, nokianın tüm teknoloji değartmanlarını alıp isim satın almaması biraz garip geldi,
yanişimdi microsoft kendi markası ilemi telefeon çıkaracak peki çıkaracaksa piyasadaki aktif nok ürünlerinin akibeti ne olur varmi bi fikri olan?

turbocore35

turbocore35

Üye
ya 520 ye ne zaman gelcek

respection123

Üye
arkadaşlar lumia 920 ota güncelleme olayı ne oldu? bilgisi olan varmı?

birde nokianın microsoft a satışı hakkında ne düşünüyorsunuz ?

benim içime bi kurt düştü, nokianın tüm teknoloji değartmanlarını alıp isim satın almaması biraz garip geldi,
yanişimdi microsoft kendi markası ilemi telefeon çıkaracak peki çıkaracaksa piyasadaki aktif nok ürünlerinin akibeti ne olur varmi bi fikri olan?
Microsoft Kendi Cihazlarına dahada Özen göstermesini umut ediyorum :) Fazla oyun uygulaman yoksa Bas Flaşı işte NSU daha Sağlıklı.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:koş::koş:güncelleme geldi sonunda güncelliyorum :biggrin:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O konuda telefonun değil telefona yüklenecek uygulamanın hacklenerek sertifikalanması anlatılıyor. Yani sen ne gördün bilmiyorum ama söz konusu durum seninle ilgili değildir.

respection123

Üye
abi o değilde hackerler benim telefonu hedef aldı galiba değişik bir şey gördüm telefonu güncelledikten sonra hani ali kemal abi bir konu açtıydı ya büyük ihtimal aynı şey benimde başıma geldi galiba sizde kontrol edin

ben korkmaya başladım abi https://www.maxicep.com/forum/konu/windows-phone8-guvenligi-asilmak-uzere.833667/ büyük ihtimal benimde başıma gelecek
O Konuda Ücretli uygulamaları Ücretsiz Yükeleme açısından Değinilmiş :) Bi zararı yok .

Murat Alper

Murat Alper

Üye
abi resim bu

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Murat Alper

Murat Alper

Üye
bende bilmiyom şarj olsun diye usbye taktım telefonu güncellemeyi yaparken ondan sora bu gelmiş :bilmem::bilmem:
Bismil

Bismillah Bu Nerden Çıktı :) Yoksa Forumdan Habersiz Telimi Hackledin :kop2:
sorun düzelmiştir telefonu yeniden açıp kapadım bir daha çıkmadı karşıma

Dejavuex

Dejavuex

Üye
bende bilmiyom şarj olsun diye usbye taktım telefonu güncellemeyi yaparken ondan sora bu gelmiş :bilmem::bilmem:
sorun düzelmiştir telefonu yeniden açıp kapadım bir daha çıkmadı karşıma

Hadi bırak bırak telefonu hackledin bize haber vermiyosun :bleh::bleh:
Şaka bi tarafa tabi kücük bir hata olabilir zaten ilk güncellemeden gerekli uygulama güncellemelerini yapıp bi kaç reset atılmalı bence.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bazen uygulama kurulum ları veya güncellenme esnasında o resimde görülen satır çıkabiliyor ilk günden beri ara ara bende şahit oldum kurulum bittikten sonrada kendiliğinden gidiyor.

turbocore35

turbocore35

Üye
o data c resmi uygulamanın bazen sisteme yukledigi için gozukuyor nereye yuklendigini gosteriyo korkmanıza gerek yok arkadaslar ,

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar cevaplamış ama durum şu kardeşim, o görselde paylaştığın satır, o an için sisteme yüklemeye çalıştığın bir sistem uygulamasının başarısızlıkla sonuçlandığı durumlarda çıkıyor.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
tamamdır :oke:

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
selam L820 10 gün önce otadan amber güncelleme gelmişti kısa bir süre sonra bir güncellemedaha geldi ondada ayarlar menüsü değişmişti bu gün yine bir güncelleme yaptım ama değişen bişiy yok engelleme+saat+renk profili+Smart cam amber den sonra gelenler bilgi verecek arkadaşlar a şimdiden teşekkürler...

serkan410

serkan410

Üye
920ye otadan güncelleme geldimi amber ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
520 lazım. D

Üst Alt