WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
GDR 2 almışsınız Amber'in eylül sonu gelmesine kötü bi ihtimal diyosunuz bize gdr2 bile gelmedi elinizdekinin değerini bilin.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
güncellemeler hata veriyor denetlenmiyor ama :hmmmyanlış alarm

narnia16

narnia16

Üye
Amberi Nijerya da almış bugün. En sona bizi bırakacaklar heralde. :agla2:

turbocore35

turbocore35

Üye
520 ye yarın gelcek glba europede 920720820620 almadn tüm 520ler almış ABİ BEN DİYOM YA EN İYİ MODEL 520 NOKİANIN EN SEVDİĞİ MODEL :D

LBY

Üye
valla arkadaş bence l 920 otadan amber güncellemsi yalan olur,amber güncellemesinin içeriği parça parça indirlebilir duruma geldi zaten ben glance,smart cam,pro cam guncellemelerini sys pusher sayesınde amber olmadan kurdum tele(glance çalışmıo ama ayarlar menusunde mevcut).nasıl olduysa bıhaltı beceremedı bunlar b arı ozellıklerı parça parça verelımde adamların şıkayetleri felan dınsın sorada kapatırız mevzuyu dıolar sanırım.benki ne twitter nede face book kullanan adamım sır f destekle yazışabılme için tweet hesabı açtım ve dadamlar sordum turıyede neden hıc bı l 920 ota uzerınden amberı alamıo dıe .adamlar kafa gecer gıbı telefon nasıl guncellenır onun lınını atıolar pes doğrusu.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Lumia 920'ye ota vermemelerinin sebebi bence tek tük sorunların olması diğerleri amberi aldı fakat pro cam olsun vs diğer şeylerde sorunlar yaşadı 920de sorunsuz amber sunmak istiyolar sonuçta amirel 920ydi mantıkende bende olsam amirele sağlam ota vermeyi tercih ederim ondan bu kadar gecikti bu pro camda smart camda sorunlar olmuştu biliyosunuz 2-3 güncellem aldı anca düzeltil hala düzeldimi onu bile bilmiyorum sorunları tamamen bitirip amberi otadan öyle sunmak istiyolar. tabiki benim düşüncem bu,
bu kadar acele etmeye gerek yok bence bende beklemekten yoruldum fakat adam gibi sorunsuz güncelleme alıcaksak şahsi görüşüm ben 1 ayda beklerim :)

LBY

Üye
Lumia 920'ye ota vermemelerinin sebebi bence tek tük sorunların olması diğerleri amberi aldı fakat pro cam olsun vs diğer şeylerde sorunlar yaşadı 920de sorunsuz amber sunmak istiyolar sonuçta amirel 920ydi mantıkende bende olsam amirele sağlam ota vermeyi tercih ederim ondan bu kadar gecikti bu pro camda smart camda sorunlar olmuştu biliyosunuz 2-3 güncellem aldı anca düzeltil hala düzeldimi onu bile bilmiyorum sorunları tamamen bitirip amberi otadan öyle sunmak istiyolar. tabiki benim düşüncem bu,
bu kadar acele etmeye gerek yok bence bende beklemekten yoruldum fakat adam gibi sorunsuz güncelleme alıcaksak şahsi görüşüm ben 1 ayda beklerim :)

hocam bneım sıkntım su.adamlar senın dedın gıbı nıyetlerını acıklasalar deselerkı biz şu sebepten dolayı guncellmeyi geciktiriyoruz ameenna adamların yapıcakları hıc bı acıklamaları yok, amber guncellemesı gelıcekte dıemılar gelmıcekte dıemıolar,bı arıza var da dıemıolar verdıklerı cevapları gorsen yıkılır dumur olursun ole adamı salak yerıne koyar cevaplar verılarkı twitten dıosınkı admalar guncellemeyeı gerçeklerştirdi ben malım yapamıorum sankı bole bı hava verıolar. adamlara sorddum soru su neden turkıyedekı hıc bır lumıa 920 amber guncellemesını almadı ve bu soruyu arkaarkaya sıddetle sorduuğum halde sureklı iştel telefonunuz guncellemelerı alamıyorsu sunları yapın linki,telefon nasıl guncellenır onun linki. sankı adiler yayınladı ben malım yapamıuorum havası. bence l 920 amber guncellmesı cacık olur.

anilakbay

Üye
Finlandiya, Fransa, Almanya, İtalya, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, İspanya ve Birleşik Krallık'ta Operatör ve Global olarak 520 için yayınlanmış. Türkiye için çok yakın demektir :)

turbocore35

turbocore35

Üye
bize yani 520 turkey yeter artık dedirttiler Nokia ALdıgımıza AlACAGIMIZA pişman ettiler ne zxaman gelcek bize herkeze verdiler bize yok bascam küfürü :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Çok yakındır ya bu hafta ya da diğer hafta gelir.

LBY

Üye
nihayet amber l 920 ye geldi arkadasşlar otadan gozumuz aydın

ozzytaste

ozzytaste

Üye
nihayet amber l 920 ye geldi arkadasşlar otadan gozumuz aydın

Dün gece OTA üzerinden Amber güncellemesini indirdim Lumia 920. Herşey tıkırtıkır çalışıyor arkadaşlar, hayırlı olsun hepimize. Radyo falan hepsi mevcut, sanki cihaz dahada bi hızlandı ve wifi çekimi daha güçlü. Batarya ne kadar gider artık bakmak lazım kullanarak.

ZzZz11

ZzZz11

Üye
haydi şimdi akşam olmaz ki gidelim evde yapalım güncellememizi :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Dün gece OTA üzerinden Amber güncellemesini indirdim Lumia 920. Herşey tıkırtıkır çalışıyor arkadaşlar, hayırlı olsun hepimize. Radyo falan hepsi mevcut, sanki cihaz dahada bi hızlandı ve wifi çekimi daha güçlü. Batarya ne kadar gider artık bakmak lazım kullanarak.

Ufak çaplı bir hız artışını ben de gözlemledim.

Ancak Nokia Pro Cam'de fotoğrafı çektikten sonra netliği bozmasa çok daha güzel olacak :good:

4MaGuS

4MaGuS

Üye

Ancak Nokia Pro Cam'de fotoğrafı çektikten sonra netliği bozmasa çok daha güzel olacak :good:
evet bence onada biraz baskı uygulamak lazım nokia ya belki yeni gelicek nokia app de böyle sorun kalmıya bilirde

narnia16

narnia16

Üye

Sabreden dervişin muradına erdik o kadar da olsun abi :oke:

LBY

Üye
arkadaşlar eşime dün bi tane l 820 aldım telefonun butun guncellemelrini yaptıım hakkında kısmında yazılım düzeltme no su :3047.0000.1328.3002 yazıo ama ekstralar +bilgide amber ibaresi yok neden olabılır acaba
birde telefonun içinde batarya sallanıo bu normalmi, ve geri tuşu bazen algılamıo gıbı gelıo bana sizce bu sorunlar yüzünden aldıım yere goturup yenısıle deişim talep etmelimiyim (vatan pc)?

Üst Alt