Windows Phone8 güvenligi aşılmak üzere

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone8 güvenligi aşılmak üzere
Biliyorum ki bir çok kullanıcı Windows Phone8 Lumia cihazlarında magazadaki ücretli uygulamaları magaza dışından illegal olarak ücretsiz yüklemek için can atıyor.

Bu noktada Microsoft'un katı tutumu nedeniyle sistemin aşırı güvenli olması hackerları bu zamana kadar zorladı. Hemen heyecanlanmayın henüz Windows Phone8 hacklenemedi. Fakat bu yolda geliştiricilerin eline güzel,işlerini kolaylaştıracak bir araç geçti.

NOKİA DWORD REGİSTRY EDİTOR​

Registry Editor adından da anlaşılacagı üzere uygulamaların sertifika imzasını kontrol ediyor ve onaylayarak sistemin uygulamayı yüklemesine izin veriyor. Fakat şu anda uygulamada "modifier" secenegi yok. Şimdilik sadece uygulamayı acıp okuyabiliyorlar. Tabi bu noktada bütün bir sistemi hacklemek yerine sadece bir uygulamayı hacklemenin daha kolay olacagı aşikar ki ilgili hackerlar da bu yoldan çalışmalarına devam ediyorlar.

Aslında bu haber gecen hafta çıktı ve verip vermeme konusunda tereddutte kaldım. Zira magaza tam olarak gelişip sistem yeterli kullanıcıya ulaşmadan çıkacak bir hack sistemi magazanın gelişmesini durdurabilir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haberi ben de görmüştüm geçen hafta ama tam anlamıyla bir hack sonucunu doğurmadığı için gerek görmedim.
Yine de ilgilenecek arkadaşlar olabilir.
Eline sağlık dostum.:oke:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
başlangıç için yeterli

skynet

Üye
Haber için :tşk:

PureFood

PureFood

Üye
İyi haber mi kötü haber mi kararsızım en başından beri bu konuda :hmmm

komando04

komando04

Üye
teşekkürler abi ama bence daha uzun süreceğe benziyor

respection123

Üye
Haber İçin Tşkler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Haberi ben de görmüştüm geçen hafta ama tam anlamıyla bir hack sonucunu doğurmadığı için gerek görmedim.
Yine de ilgilenecek arkadaşlar olabilir.
Eline sağlık dostum.:oke:

dedigim gibi pek de vermek istedigim haberler degil bunlar Belki de hack haberini de ben vericem ama takipcilerimizin bunları da bilmeye hakkı var ve başka yerlerden gec ogreneceklerine bizden zamaninda ogrensinler daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Biliyorum ki bir çok kullanıcı Windows Phone8 Lumia cihazlarında magazadaki ücretli uygulamaları magaza dışından illegal olarak ücretsiz yüklemek için can atıyor.

Bu noktada Microsoft'un katı tutumu nedeniyle sistemin aşırı güvenli olması hackerları bu zamana kadar zorladı. Hemen heyecanlanmayın henüz Windows Phone8 hacklenemedi. Fakat bu yolda geliştiricilerin eline güzel,işlerini kolaylaştıracak bir araç geçti.

NOKİA DWORD REGİSTRY EDİTOR​

Registry Editor adından da anlaşılacagı üzere uygulamaların sertifika imzasını kontrol ediyor ve onaylayarak sistemin uygulamayı yüklemesine izin veriyor. Fakat şu anda uygulamada "modifier" secenegi yok. Şimdilik sadece uygulamayı acıp okuyabiliyorlar. Tabi bu noktada bütün bir sistemi hacklemek yerine sadece bir uygulamayı hacklemenin daha kolay olacagı aşikar ki ilgili hackerlar da bu yoldan çalışmalarına devam ediyorlar.

Aslında bu haber gecen hafta çıktı ve verip vermeme konusunda tereddutte kaldım. Zira magaza tam olarak gelişip sistem yeterli kullanıcıya ulaşmadan çıkacak bir hack sistemi magazanın gelişmesini durdurabilir.
Bende gördüm bir hafta önce gördüm xda da fakat ne olduğunu anlamadığım için paylaşmamıştım
Sent from my {Lumiaşkım} using Board Express

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: hack :oha:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben hacklenmesini hiç istemiyorum.

Mağazamızın gelişmesine büyük engel olur bence

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Hacklenmesini büyük bir çoğunlukla gelişmeyi durduracağı biraz da satın alanların hakkı için istemem.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Hacklense dahi Microsoft ani bir güncellemeyle veya hacklenen cihazları bir şekilde mağazaya girişini engelleyerek çözebilir:hmmm

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
içimi sıktı bu haber :kotu:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hacklense dahi Microsoft ani bir güncellemeyle veya hacklenen cihazları bir şekilde mağazaya girişini engelleyerek çözebilir:hmmm

magaza microsoft kimligi dogrulamasiyla caliştigi icin girişi engelleyemez. Cikacak bir guncellemeyle acigin kapatilmasi tabi ki mumkun ama bir kere hacklenen bir sistem cekirdekten degişmedikce hacklenmesi engellenemez. Ki bir guncelleme de oyle bir iki ayda cikmiyor. Bugun hack ciksa yama cikarmalari en az 5-6ay surer.

komando04

komando04

Üye

magaza microsoft kimligi dogrulamasiyla caliştigi icin girişi engelleyemez. Cikacak bir guncellemeyle acigin kapatilmasi tabi ki mumkun ama bir kere hacklenen bir sistem cekirdekten degişmedikce hacklenmesi engellenemez. Ki bir guncelleme de oyle bir iki ayda cikmiyor. Bugun hack ciksa yama cikarmalari en az 5-6ay surer.

bence zor abi hacklemeleri

tapatalk

tapatalk

Üye
çıkarsa store için hiç iyi olmaz. geliştiriciler ios'ta zenginlerden , android'de sürümden kazanıyolar. wp'nin hacklenmemesi lazım.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Yapma be abi moralimi bozdun :(

osmanmert99

osmanmert99

Üye
2016 da hacklenir ancak demedi demeyin gençler :)

Üst Alt