WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
Selam ustalar L820 amber ota da kurdum engelleme+renk profili+ekran saati+Smart cam var data sense yok extralar dan da girdim bulamadım başka bir güncelleme mi bekliycem nasıl olacak yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Data sense 820 için 3001 sürümde gelmedi 3002 ile biten güncelleme ile geliyor.

braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar
lumia 820 ota yolu ileamberi kurmuştum fakat son 1 haftadır markete bağlanmada bir yavaşlık var bu tarz bir sorun yaşayanınız oldumu acaba ?

respection123

Üye
Arkadaşlar
lumia 820 ota yolu ileamberi kurmuştum fakat son 1 haftadır markete bağlanmada bir yavaşlık var bu tarz bir sorun yaşayanınız oldumu acaba ?
Markete bağlanma amberden öncede öyleydi. Bazen Hiç bişe açılmıyor markette.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Amber cuma günü 720ye gelir :islik

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi onuda dusundun ama oyle bir secenek cikmiyor . Bu tarz dosyalarda hep onar secenegi cikiyor ve 5 kez indirdim hepsi ayni . Dosya kurulum yerini gosteriyor direkt finish yapiyor
c/program files (86x)Nokia klasörü içerisinden programı çalıştırma dosyasına ulaşabilirsin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben NCS ve NSU kuramıyorum exe çalıstırınca direkt olarak finish yapıyor . Eskiden kurulum fln gibisinden birşeyler var ama cihaz sıfır

NetFramework 3.5'i indirip kurun.

Sonra NCS'yi kurmayı tekrar deneyin.
Bu sefer kurulum tamamlanacak ancak başlat menüsünden girip programlar altında baktığınızda sanki kurulmamış gibi altı boş olarak görünecektir. (Oysa ki kuruldu)

Eğer 64 Bit işletim sistemi kullanıyorsanız şurada:

C:\Program Dosyaları (x86)\Nokia\Nokia Care Suite\Product Support Tool For Store 5.0\ProductSupportToolForStore.exe

----

Eğer 32 Bit işletim sistemi kullanıyorsanız muhtemelen şurada:

C:\Program Files\Nokia\Nokia Care Suite\Product Support Tool For Store 5.0\ProductSupportToolForStore.exe

NSU meselesine gelince...
Normalde NSU'yu herhangi bir hata iletisi almadan kurabilirsiniz.
Eğer hata alıyorsanız yanlış ya da eski bir sürüm yüklüyor olabilir yahut da (yönetici olarak çalıştırma vb) gerekli erişim yetkilerini sağlayamıyor olabilirsiniz. Bir ihtimal de vbscript hizmetinde sorun olması olabilir.

Bir de çok yapılan bir yanlış var. Üyelerimizin çoğu düz NSU'yu yüklüyor oysa "NSU for Retail v3.0.8" sürümünü yüklemelisiniz.
Yani indirdiğinizin sonunda "For Retail" ifadesi olmalı. Düz NSU'yu indirirseniz telefonu gördürememe gibi bir sorunla karşılaşabilirsiniz.

Kolay gelsin.

drangela61

drangela61

Üye
flaşlayacağımdan değil ama ne olur ne olmaz elimin altında hazır bulunsun diye nsuyu yükleyeyim dedim kurulum yaparken hata veriyor yazan şey aynen şöyle:

The operating system is not adequate for running Nokia Software Updater for Retail..

sizce neden böyle bir hata alıyorum işletim sistemi vista ondan olabilir mi :S
saygılar..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
flaşlayacağımdan değil ama ne olur ne olmaz elimin altında hazır bulunsun diye nsuyu yükleyeyim dedim kurulum yaparken hata veriyor yazan şey aynen şöyle:

The operating system is not adequate for running Nokia Software Updater for Retail..

sizce neden böyle bir hata alıyorum işletim sistemi vista ondan olabilir mi :S
saygılar..

Verilen hata mesajına bakılırsa 3 ihtimal var:

1) Çok düşük konfigürasyonlu (Ram ve işlemcisi düşük) bir sisteme kurmaya çalışıyor olabilirsiniz.
2) Uyumsuz bir Windows sürümüne kurmaya çalışıyor olabilirsiniz.
[Eski bir Windows sürümü (98, XP) veya uyumsuz bir Windows (32bit/64bit) sürümü]
3) Sistem için gerekli kritik güncellemeler eksik olabilir.

drangela61

drangela61

Üye

Verilen hata mesajına bakılırsa 3 ihtimal var:

1) Çok düşük konfigürasyonlu (Ram ve işlemcisi düşük) bir sisteme kurmaya çalışıyor olabilirsiniz.
2) Uyumsuz bir Windows sürümüne kurmaya çalışıyor olabilirsiniz.
[Eski bir Windows sürümü (98, XP) veya uyumsuz bir Windows (32bit/64bit) sürümü]
3) Sistem için gerekli kritik güncellemeler eksik olabilir.

hocam hp dizüstü bilgisayar 3gb ram 32bit işletim sistemi intel core duo 2,20 ghz cpu
işletim sistemi vista
eksik bir güncelleme var mı orasını bilemiyorum işte :S

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu sürümü deneyebilir misin

skynet

Üye
hocam hp dizüstü bilgisayar 3gb ram 32bit işletim sistemi intel core duo 2,20 ghz cpu
işletim sistemi vista
eksik bir güncelleme var mı orasını bilemiyorum işte :S

Vista'nın kendisi bela zaten sen en iyisi kur win764bit'i ondan sonra işlemlere başla bence :oke:

[h=1]Steve Ballmer'dan Vista itirafları![/h]
Basınla bir toplantı sırasında geçmiş hatalarını değerlendiren Steve Ballmer, en büyük hatasının ve en büyük pişmanlığının Vista olduğunu açıkladı.
Vista için çok büyük bir ekibin çalışıtğını, işletim sistemine çok büyük mesai ve emek harcandığını ve bu yüzden hatadan dönmenin de zor olduğunu, yaptıkları hata ile battıkça battıklarını, bu yüzden de çok pişman olduğunu vurgulayan Ballmer, bugünkü aklı olsa, Vista'yı hiç yapmayacağının da altını çizdi.

Alıntı

drangela61

drangela61

Üye

Vista'nın kendisi bela zaten sen en iyisi kur win764bit'i ondan sonra işlemlere başla bence :oke:

Steve Ballmer'dan Vista itirafları!

Basınla bir toplantı sırasında geçmiş hatalarını değerlendiren Steve Ballmer, en büyük hatasının ve en büyük pişmanlığının Vista olduğunu açıkladı.
Vista için çok büyük bir ekibin çalışıtğını, işletim sistemine çok büyük mesai ve emek harcandığını ve bu yüzden hatadan dönmenin de zor olduğunu, yaptıkları hata ile battıkça battıklarını, bu yüzden de çok pişman olduğunu vurgulayan Ballmer, bugünkü aklı olsa, Vista'yı hiç yapmayacağının da altını çizdi.

Alıntı

aynen öyle hocam ne zamandır yükselteceğim win7ye ama uğraşasım gelmiyor zaten lumia920den sonra çok fazla bilgisayarla işim olmuyor ;)
ama bu günceşşemeyi beklemek harbi canımı sıktı artık :dry:

respection123

Üye
Bize Gelsin Bi. NSU istediği kadar hata versin :D

YkPkY

YkPkY

Üye
hocam telefona teamviewer yüklesek uzaktan telefonla bir başka pc bağlanıp yüklenemez değil mi bu nsu dan. :hmmm
kabul ediyorum çok saçmaladım :blink::zong:

aynen öyle olmuş :D
ama telefona maus takabilseydik ,bide 220v piriz olsaydı projene yaklaşıyor olurduk :d:

Üst Alt