WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

dedereis123

dedereis123

Üye
ya şu 2 kez dokun ekran varya ben direkt ona basınca ekran aılsın istiyorumda arkada birde kilit ekranı çıkıyor kapatma şansımız var mı ?

- - - Eklendi - - -

Birde şarj su gibi emdi bu ya 30 dkda %30 gitti normalde . 2 3 gün rahat giden telefon

- - - Eklendi - - -

Birde ekranda renk profili çok bir değişiklik sunmadı yada bana mı oyle geliyor

Murat Alper

Murat Alper

Üye
direnin otacılar :D

skynet

Üye
ya şu 2 kez dokun ekran varya ben direkt ona basınca ekran aılsın istiyorumda arkada birde kilit ekranı çıkıyor kapatma şansımız var mı ?

- - - Eklendi - - -

Birde şarj su gibi emdi bu ya 30 dkda %30 gitti normalde . 2 3 gün rahat giden telefon

- - - Eklendi - - -

Birde ekranda renk profili çok bir değişiklik sunmadı yada bana mı oyle geliyor

Hocam bir kaç gün şarj su gibi gider ama ondan sonra düzelir merak etme :oke:

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Nokianın destek hattı kadar yalancı bir hizmet görmedim diyorlar ki güncellemeyi vermişler ama ürünlere göre farklılık olduğu için özellikler aktif olmuyormuş sıra sıra aktif olacakmış.Dedim siz gdr2 verdiniz diye yok biz amber verdik diyor bunları nereye şikayet edebiliriz resmen halan söyledi adam.
Sent from my {Lumiaşkım} using Board Express

drangela61

drangela61

Üye
adamların hiçbir şey bildiği yok ki nasıl destek hattıysa dünden beri facebook üzerinden bu sorunu anlatıyorum iki de bir nokia destek forumuna yönlendiriyor orada da in cin top ounuyor bu kadar saçmalık görmedim ben..
bir güncellemeyi başlatamadılar bu kadar mı sorumsuzluk olur :@

_asabiii_

_asabiii_

Üye
herkese günaydın arkadaşlar...ben OTA beklemekten sıkıldım....bittim tükendim... şu işlemleri sırasıyla biri anlatabilirmi NCS/NSU nasıl yapıcaz....gitmesi muhtemel uygulamalar resimler videolar felan nasıl yedekleme yapıcaz? kurduktan sonra teli açtıgımızda yeniden microsoft hesabını tanımlatıp neler yapıcaz ayrıntılı bir anlatırsanız...hemen işe koyulucam.teşekürler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
herkese günaydın arkadaşlar...ben OTA beklemekten sıkıldım....bittim tükendim... şu işlemleri sırasıyla biri anlatabilirmi NCS/NSU nasıl yapıcaz....gitmesi muhtemel uygulamalar resimler videolar felan nasıl yedekleme yapıcaz? kurduktan sonra teli açtıgımızda yeniden microsoft hesabını tanımlatıp neler yapıcaz ayrıntılı bir anlatırsanız...hemen işe koyulucam.teşekürler
NSU ile güncelleme sonrası telefonda bulunan bütün veriler silinir, bu yüzden güncelleme yapmadan evvel doküman, fotoğraf, müzik ve video gibi dosyalarını bir pc'ye yedekle. Telefon ayar ve uygulamalarını geri yükleme için telefon ayarlarını ve uygulama listesini de microsoft bulut hesabınız aracılığıyla yedeklemelisiniz, bunun için Ayarlar, Yedekleme, Uyg.Listesi+Ayarlar bölümünden şimdi yedekle seçeneğiyle yapabilirsin. NSU ile güncelleme işlemi tamamlandıktan sonra telefona microsoft hesabınızı tanımlayıp geri yükleme işlemine başlayabilirsiniz, yalnız uygulamaların tekrar yüklenmesi aşamasından önce mutlaka bir wifi ağı tanımlayın...

_asabiii_

_asabiii_

Üye

NSU ile güncelleme sonrası telefonda bulunan bütün veriler silinir, bu yüzden güncelleme yapmadan evvel doküman, fotoğraf, müzik ve video gibi dosyalarını bir pc'ye yedekle. Yükleme işlemi bittikten sonra geri yükleme için telefon ayarlarını ve uygulama listesini de microsoft bulut hesabın ile yedeklemelisin, bunun için Ayarlar, Yedekleme, Uyg.Listesi+Ayarlar bölümünden yedekleme yapın. Telefon açıldığında microsoft hesabınızı tanımlayıp geri yükleme işlemine başlayabilirsiniz, yalnız uygulamaların tekrar yüklenmesi aşamasından önce mutlaka bir wifi ağı tanımlayın...
tşk ederim Gökçen...peki bu yedekleri pc yemi almak gerekiyor buluta skydrive a yüklesek zaten 100 kadar foto var sadece.....olmazmı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hafıza yeterliyse skydrive olur hiç sorun değil. :oke:

_asabiii_

_asabiii_

Üye
peki nasıl yapıcaz :( adım adım anlatırmısın....bana maddeleyerek...( 920-Siyah-Global rom sonu 1 ile bitiyor) pc ye yüklenecek programın linki mesela yazabilirmisin pc ye kurayım....ardından yedekleri alayım.....ve başlayayım işleme

- - - Eklendi - - -

ve tabiki telefon açıldıktan sonra yapmam gerekenleride yazarsan sevinirim :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
peki nasıl yapıcaz :( adım adım anlatırmısın....bana maddeleyerek...( 920-Siyah-Global rom sonu 1 ile bitiyor) pc ye yüklenecek programın linki mesela yazabilirmisin pc ye kurayım....ardından yedekleri alayım.....ve başlayayım işleme

İndirdikten sonra yönetici olarak kurulum yap. Kurulum tamamlandıktan sonrası çok daha basit

_asabiii_

_asabiii_

Üye

İndirdikten sonra yönetici olarak kurulum yap. Kurulum tamamlandıktan sonrası çok daha basit
hocam bide
skydrive a fotoları felan yüklemek uzun sürecek....ben pc ye kopyaladım foto+müzikleri kurulumu yaptıktan sonra direk atıcam dimi tele

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet, klasörleri aynen kopyalayabilirsin sıkıntı olmaz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şuanda pek müsait değilim ama bi on dakika teamviewer ile bakabilirim istersen.

ÖEY

ÖEY

Üye
Neden linkden indirmeyi yapamadın ki? Ne hatası aldın?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
telefonunuz güncel son denetleme : 2 saniye önce

skynet

Üye
Aslında bir anket açılsa da kimler otacı kimler nsu'cu öğrensek :ehe

Üst Alt