Markete bağlanma amberden öncede öyleydi. Bazen Hiç bişe açılmıyor markette.Arkadaşlar
lumia 820 ota yolu ileamberi kurmuştum fakat son 1 haftadır markete bağlanmada bir yavaşlık var bu tarz bir sorun yaşayanınız oldumu acaba ?
Markete bağlanma amberden öncede öyleydi. Bazen Hiç bişe açılmıyor markette.
720 Kullanıyorum Bazen Girmiyor Mağazaya.bende öyle değildi ama amberden sonra odlu gibi sanki
Kanıt ?Amber cuma günü 720ye gelir![]()

c/program files (86x)Nokia klasörü içerisinden programı çalıştırma dosyasına ulaşabilirsinAbi onuda dusundun ama oyle bir secenek cikmiyor . Bu tarz dosyalarda hep onar secenegi cikiyor ve 5 kez indirdim hepsi ayni . Dosya kurulum yerini gosteriyor direkt finish yapiyor
Ben NCS ve NSU kuramıyorum exe çalıstırınca direkt olarak finish yapıyor . Eskiden kurulum fln gibisinden birşeyler var ama cihaz sıfır
flaşlayacağımdan değil ama ne olur ne olmaz elimin altında hazır bulunsun diye nsuyu yükleyeyim dedim kurulum yaparken hata veriyor yazan şey aynen şöyle:
The operating system is not adequate for running Nokia Software Updater for Retail..
sizce neden böyle bir hata alıyorum işletim sistemi vista ondan olabilir mi :S
saygılar..
Verilen hata mesajına bakılırsa 3 ihtimal var:
1) Çok düşük konfigürasyonlu (Ram ve işlemcisi düşük) bir sisteme kurmaya çalışıyor olabilirsiniz.
2) Uyumsuz bir Windows sürümüne kurmaya çalışıyor olabilirsiniz.
[Eski bir Windows sürümü (98, XP) veya uyumsuz bir Windows (32bit/64bit) sürümü]
3) Sistem için gerekli kritik güncellemeler eksik olabilir.
hocam hp dizüstü bilgisayar 3gb ram 32bit işletim sistemi intel core duo 2,20 ghz cpu
işletim sistemi vista
eksik bir güncelleme var mı orasını bilemiyorum işte :S

sistem virüs buldu ve yuklemeyi iptal etti neyse win7li bir bilgisayardan denerim acelesi yok zaten sağolunBu sürümü deneyebilir misin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
içime doğdu
Kanıt ?![]()

Vista'nın kendisi bela zaten sen en iyisi kur win764bit'i ondan sonra işlemlere başla bence
Steve Ballmer'dan Vista itirafları!
Basınla bir toplantı sırasında geçmiş hatalarını değerlendiren Steve Ballmer, en büyük hatasının ve en büyük pişmanlığının Vista olduğunu açıkladı.
Vista için çok büyük bir ekibin çalışıtğını, işletim sistemine çok büyük mesai ve emek harcandığını ve bu yüzden hatadan dönmenin de zor olduğunu, yaptıkları hata ile battıkça battıklarını, bu yüzden de çok pişman olduğunu vurgulayan Ballmer, bugünkü aklı olsa, Vista'yı hiç yapmayacağının da altını çizdi.
Alıntı

hocam telefona teamviewer yüklesek uzaktan telefonla bir başka pc bağlanıp yüklenemez değil mi bu nsu dan.
kabul ediyorum çok saçmaladım![]()