Evet beyler kaç kişi kaldık bakalım

Ve mutluyum, ekranda saatimi görüyorum datasense çok iyi olmuş.) İşime yarıyor, ve sizinde bildiğiniz bir kaç özellik.. Ama niyeyse halâ OTA nın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. 
Bende son ana kadar OTA olarak bekliyordum. Hatta GDR2 yi ota olarak aldım, Amber geldi gelecek dendi, tam 1 haftaya yaklaştı hala gelmedi. Sonunda kurdum NSU'yu çaktım yeni yazılımıVe mutluyum, ekranda saatimi görüyorum datasense çok iyi olmuş.) İşime yarıyor, ve sizinde bildiğiniz bir kaç özellik.. Ama niyeyse halâ OTA nın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
![]()

direk Flash en sağlıklısı.Bende son ana kadar OTA olarak bekliyordum. Hatta GDR2 yi ota olarak aldım, Amber geldi gelecek dendi, tam 1 haftaya yaklaştı hala gelmedi. Sonunda kurdum NSU'yu çaktım yeni yazılımıVe mutluyum, ekranda saatimi görüyorum datasense çok iyi olmuş.) İşime yarıyor, ve sizinde bildiğiniz bir kaç özellik.. Ama niyeyse halâ OTA nın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
![]()
Bende gdr2 yi yükledim ve sonrasında en fazla 2 gün dayanabildim. Nokia OTA bekletme eziyetine son anına kadar dayanabilen son kişiye lumia 1020 verse sonra da beklet allah beklet yapsa![]()

Ben NCS ve NSU kuramıyorum exe çalıstırınca direkt olarak finish yapıyor . Eskiden kurulum fln gibisinden birşeyler var ama cihaz sıfır
telefonunuz güncel hala son denetleme : ne bitmez 2 saniyeymiş arkadaş![]()
![]()

sag tiklayip yönetici olarak çalıştırmayı dene.
hocam telefona teamviewer yüklesek uzaktan telefonla bir başka pc bağlanıp yüklenemez değil mi bu nsu dan.Ah Bi bilgisayar olsa burada çakmıştım nsuyu
Sent from my {Lumiaşkım} using Board Express

620 içinde geçerlimiGüzel bi haber duydum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız+ Çift Dokunmanın Aktif olduguda söyleniyor. Tarih: 27 Agustos 2013.
720 Amber Güncellemesi Aktif Yazıyor Asia Pasifik için.620 içinde geçerlimi